27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Dobrý den,
nevíte někdo, jak se zbavit mravenců v bytě? Máme je tu pravidelně kadé jaro a nic co jsme vyzkoueli na ně nazabírá.
Děkuji.
já je měla v práci a pomohl mi kypřící práek nebo soda nasypat tam,kde vylézají a po cestičkách,kde je vidí.....
Není tady
Mně pomohl Lafarex, tak nějak se to jmenovalo...je to jed na mravence, práek v malých papírových pytlíčkách se to v růku odstřihne a nalepí po bytě při jejich cestičkách....Jen nevím, jestli to jetě vyrábějí. (Kupovala jsem to v drogerii.) Nebo mě napadlo zavolat třeba někam na hygienickou stanici, jestli by neporadili. Nebo do soukromý odhmyzovací firmy.
Není tady
Rozházet po zemi hřebíček-nesnáí ho!
Není tady
Tak Vám děkuji, vyzkouím to, doufám, e se jich konečně zbavíme.
Ahoj, hřebíček nám taky pomohl,lezli nám mrky vude, ale od tý doby, co si snupli hřebíčku, tak nevím, jak mravenec vypadá....
Není tady
My jsme měli doma faraony. kdy jsme do jejich cestičky nastraili past, přili jinudy. Za chvíli jsme měli doma úplné procesí. Jakmile někdo nechal v kuchyni třeba jen kapku nebo drobek z jídla, u napochodovali. Bylo to neúnosné. Nakonec jsme si pozvali deratizéry. Na dvoupatrový rodinný dům nás to stálo 1800,-- za jeden postřik, doporučili nám jetě jeden za tři týdny, aby se vyhubyli i potomci, které v té době byli jetě ve vajíčkách, ale to u jsme nepotřebovali, u je to pět let a jsme bez mravenců. klep, klep.
Řekli nám, e záleí na tom druhu mravenců, faraóni jsou nejhorí a babské rady na ně neplatí.
Není tady
Taky ocet na ně platí.Do vytírací vody dát trochu octa a je pokoj,jako první pomoc to mám vyzkouené.
Mravenci nesnáejí listy z rajských jablíček. Pokud pěstuje na zahrádce rajčata, ulámané větvičky poklademe, tam kde se nejvíce vyskytují a necháme uschnout. Je to levné a určitě ekologické.
Není tady