6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Je mi 34 let, jsem rozvedena a mam 2 deti.
Nehledam aktualne novy vztah, alemam svoje potreby a v ramci masturbace jsem se dostala k vibratoru.
Problem je ale ten, ze jsem na nem jaksi zavisla.
Vecer nemuzu usnout, musim si diky svemu pomocnikovi kazdy vecer pred spanim privodit orgasmus. Jenom tak usnu,. Pokud si to neudelam, celou noc jsem vzhuru, na druhy den mam migrenu, jsem rozmrzela, den nestoji za nic,.
Vzpominam, kdyz jsem byla s detmi na dovolene, bydlely jsme v jednom pokoji. nemohla jsem usnout, musel jsem pouzit vibrujiciho kamarada, bylo to strasne riziko, ze se nedktere z mych deti vzbudi,.
Poradte mi, prosim, h´jak se zbavit zavislosti na vibratoru.
Není tady
Najdi si chlapa bez vztahu a s ptákem.
Není tady
Dorka napsal(a):
Najdi si chlapa bez vztahu a s ptákem.
Jenze o tohle ja nemam zajem. Nechci zustat nadosmrti sama, i kdyz momentalne vztah nehledam. Jeste nejsem tak uplne citove vysporadana s rozvodem. Ale kazdopadne nemam zajem jen o stykani se s chlapem kvuli sexu.
Spis se bojim, ze zustanu nadosmrti zavisla na vibratoru a tohle by muj novy potencionalni partner (a mozna jednodoho dne manzel?) nemusel pochopit.
Není tady
Neviděla bych na tom nic špatného furt lepší než být závislá na chlapovi
Není tady