|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Jak probíhá gynekologická prohlídka?
Mám strach tam jít....
Není tady
A jak to probíhá?
no...rozhodně to nerpobíhá jako v !Ordinaci v růžové zahradě", tam je to všechno moc "narůžovo".
Každý doktor je jiný, co chceš přímo vědět??Takový věci jako že si máš přinést kartičku zdrav.pojištonvy nebo jestli máš přijít v sukni, nebo jak a co prohlíží-některý doktro prohlíží i prsa, kvuli bulkám jiný se jich ani nedotkne. V celku se t´dá gynda přežít v pohodě, ty jdeš asi poprvé?
Vubec ničeho se neboj, jsou mnohem horří věci, tohle zvládneš uvidíš:-)))
Jak mě bude vyšetřovat...prostě mě zajímá do podrobna co ti dělá?
Ptej se konkrétněji.
aha takže asi tak:
přijdeš do čekárny, posadíš se a čekáš až te zavolá sestřička do předordinace, tam jsou kabinky na převléknutí a do ordinace se většinou chodí bez kalhotek a jen v sukni. Doktor se zeptá jak se vede jestli tě něco netrápí a pak tě požádá aby jsi šla na lehátko, no na to se fakt blbě leze ale neboj:-) lehneš si na záda nohy dáš do takových zvedlých držadel nebo jak to napsat, a lékař tě prohlídne prstama, a povídá sestřičce děloha vzadu, nezvětšená nebo děloha v předu...bla bla prostě bude říkat co má sestra psát do tvé karty.Pokud nemáš žádné jiné problémy a jdeš jen na prohlídku tak by to mělo být vše.Pořp, ti napíše recept či co a za půl roku nashle.
Upravil(a) kolka (10. 4. 2006 9:50)
suzuki, nechceš ty spíš u toho onanovat a chceš popisovat spíš to, jak ti tam strká různé nářadí a prstíky?
Není tady
:-))))))))) já se smíchy počůrám....!!!!! to jsou perly....

kolka.... čemu se čemu, beruško?
ty musíš být hrozně úsměvná ženská. Kdybych byla chlap, tak už po tobě jedu. 
Není tady

Chomáčku a ty nejsi chlap? 
Hele, popiš mi tu gyndu, budu u toho onanovat
Už mlčím ....... 
Není tady
Kalik..... možná tak vypadám, ale nejsem. 
slíkneš se, vylezeš na kozu, roztáhneš nožičky a přistoupí k tobě krásný mladý muž, veme si rukavičku, dívá se ti do očí a zasouvá ti prstíky do pochvy. Pak veme zrcadlo a nacpe ti ho tam, ještě tě požádá, aby sis ho nahoře podržel.
No a divá se do tebe, jak vlhneš a co tam všechno máš za sajrajty.
Pak veme takový něco jako tyčinka do uší, ale delší a nabírá ten sajrajt na tu špejli a dává do sáčku. To pošle na kultivaci. Pak sundá rukavičku a řekne ti "můžete se obléci". Slezeš z kozy a začne ti prdět díra, protože se tam dostal vzduch. Trapas který je vidět až na pulině (celá červená od zhora až dolu) , tak se tak krásně pousměješ omluvně a jdeš se oblékat. No a je po vzrušení. 
TAK TO BYLA PROHLÍDKA PŘI POTÍŽÍCH, JAKO JE NAPŘÍKLAD VÝTOK NEBO NĚCO PODOBNÉHO. 
Není tady
KALIK.....UUUUUUUUUUUUUUŽ???? 
Není tady

Chomáčku, já věděl vždycky že si poeta 
Není tady

Se pozná básnické STŘEVO 
Není tady
Kalik.......ti dám........................básnické střevo. Poslouchej, tohle jsem vymyslela já a vyhrála jsem s tím soutěž. ...................... okno, já to zapomněla.
až si vzpomenu, jak to bylo, tak ti hned pošlu. 
Co vlastně zítra zase tady budeš dělat? Jedete zase do Vysočan? Školení?
Není tady

Ty mi dáš? Hmmm.... 
Jedu opět na školení, nás školí pořád
Jedu opět do Vysočan, ano 
Není tady
Chomáčku, už ti kalik poslal moji fotku??
Jo jsem v podstaě usměvavá, miluju život i když stojí někdy za H....
Ale jsem ta optomistka tak se směju dost často.
A ty tvoje výlevy...to je něco:-)))

Fakt jsem byla mokrá(jak jsem se počurala) a musela jsem se jet domů převlékonut:-))))
Kolka........... tak to mě těší, ale v reálu jsem děsná trapka. TO myslím vážně. 
hehe, počůrala. To je nyny.
Můj mareček taky čůrá do plenek.
)
Ty pracuješ a máš malý dítě? Malém jsou 2,5 roku, ne?
A žádnou fotku jsem nedostala, tak mi ji pošli sama.
prosíííím pjosííím.
Není tady
malému mému jsou 4,5- v létě mu bude 5 jo jo letí to:-)))
Já jsem v pracovním procesu už od ledna 2004 šla jsem do práce když mu byli 2,5 roku protože mě čekal rozvod a věděla jsem že bude každá kačka dobrá. do školky mi ho vzali bez problémů-já tam na MD pracovala v tý školce - jako přavýdělek k MD tak mi ho spíš vzali protekčně:-)))
pošlu ti tu fotku pokusím se na tvůj mail snad se to povede ale neumímto z babinetu no jdu na to
ne neumím to nevím jak vložit přílohu, poradte. když kliknu na ten mail co máš pod obrázkem tak můžu psát ale nevím jak tam vložit přílohu:-(((
ten mail si jenom zkopíruj respektivě jen tu adresu a pošli to normálně ze seznamu ... a tam přilož tu fotku...
Není tady
Kolka.... tak to jsem si tě s někým spletla? To nejsi ty ta z Kolína?
Můj mail je kdyžtak sarah11@seznam.cz.
))))
Není tady
já se dnes fakt pořád směju teda co jsem vlezla na BAbinet.
Nejsem z Kolína ale z Pardubicka.

Cože, kolka není z Kolína? To jsou teda poměry 
Od Kolína byly dva medvědi 
Není tady
Jo potkali se u Kolína zatím co mi všichni na BABINETU:-))) zaplat pán Bůh aspon za to:-))