6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Krásné ránko vem! :sova:Tak si říkám, e je pomalu čas poohlédnout se po nějakém kočárku pro nae zářijňátko:-) Ale řeím dilema: jaký kočárek vybrat, abych se s ním dostala i do bytu v druhém patře paneláku, kdy nemám monost nechávat ho někde v přízemí v kočárkárně:-( Take to znamená dostat se do výtahu...a dalí věc: moderní trojkolku nebo radi klasickou čtyřkolku? Holky, co jste řeily stejný problém, poraďe prosím!
Ahojky,sice jsem to neřeila do paneláku,ale starého cihláku,ale musela jsem se vsunout mezi 53cm dveří od bytu,co nesplňovaly ádné kočárky.Nakonec jsme to vyřeili tak,e máme tříkolku a sundaváme jedno kolečko.To zadní samo,vdy vepředu je jen jedno. A ani to moc neobtěuje,zabere to tak o minutku na víc.
Není tady
Ahoj Gabčo,
tak jsem se byla mrknout, jak se vůbec ten ná kočárek jmenuje. Nemůu si to pořád zapamatovat. Bydlíme toti také ve druhém patře v paneláku a já sice kočárek nechávám v suárně, ale vdycky, kdy chci jet s malým ven, tak si pro něj skoím a dovezu si ho nahoru. Kup si kočárek takový, kde se dá lehce přehazovat rokoje a pak si myslím, e se do výtahu dostene vdycky perfektně. Chce to ale jetě změřit. Vlezu si vdycky do výtahu, zvednu rukoje a u frčím, pak jí zase dám zpátky. ádný čas to nezabere. Tak, ten ná kočárek se jmenuje Dor Jan. Je sportovní, jsem s ním naprosto spokojená. Má nafukovací kolečka, přehazovací rukoje, je dost prostorný, mimčo se tam vejde hodně dlouho. Boudička je docela nízko, jde tam hezky vidět. Můu Ti poslat i fotku, jestli chce. Alespoň pro inspiraci. Ten ná kočárek u je sice po brákovi a u i maličko vybledl. Ale na to, e je vlastně po dvou dětech, vypadá pořád dost hezky. Nemůu ho vynachválit. Je k němu taka , tu u te'd nepouíváme a protoe je malému u devět měsíců, brzy u s ním budeme jezdit jako se sporákem. Jediná nevýhoda je, e do auta se dost patně vejde. Máme favorita a tak je to docela problém. Take taky záleí, co máte za auto. Lehounce se s ním jede, dolů se vleze nákup, ... fakt paráda. U naich jetě jeden kočárek (Tako) a to se nedá vůec srovnat. Sice je taky moc hezký, ale nemá přehazovací rukoje, celkem patně tam drí ta taka na mimčo, má nízko u hlavičky stříku, je vyí, take tam nejde tak dobře vidět ..... Jestli bude chtít, polu Ti klidně fotky obou kočárků.
Take, hlavně tu přehazovací rukoje, to je veliká výhoda (hlavně proti sluníčku) a pak to jetě radi v obchodě změřit.
Tak to dobře vyber !
Není tady
Petina napsal(a):
Ahoj Gabčo,
tak jsem se byla mrknout, jak se vůbec ten ná kočárek jmenuje. Nemůu si to pořád zapamatovat. Bydlíme toti také ve druhém patře v paneláku a já sice kočárek nechávám v suárně, ale vdycky, kdy chci jet s malým ven, tak si pro něj skoím a dovezu si ho nahoru. Kup si kočárek takový, kde se dá lehce přehazovat rokoje a pak si myslím, e se do výtahu dostene vdycky perfektně. Chce to ale jetě změřit. Vlezu si vdycky do výtahu, zvednu rukoje a u frčím, pak jí zase dám zpátky. ádný čas to nezabere. Tak, ten ná kočárek se jmenuje Dor Jan. Je sportovní, jsem s ním naprosto spokojená. Má nafukovací kolečka, přehazovací rukoje, je dost prostorný, mimčo se tam vejde hodně dlouho. Boudička je docela nízko, jde tam hezky vidět. Můu Ti poslat i fotku, jestli chce. Alespoň pro inspiraci. Ten ná kočárek u je sice po brákovi a u i maličko vybledl. Ale na to, e je vlastně po dvou dětech, vypadá pořád dost hezky. Nemůu ho vynachválit. Je k němu taka , tu u te'd nepouíváme a protoe je malému u devět měsíců, brzy u s ním budeme jezdit jako se sporákem. Jediná nevýhoda je, e do auta se dost patně vejde. Máme favorita a tak je to docela problém. Take taky záleí, co máte za auto. Lehounce se s ním jede, dolů se vleze nákup, ... fakt paráda. U naich jetě jeden kočárek (Tako) a to se nedá vůec srovnat. Sice je taky moc hezký, ale nemá přehazovací rukoje, celkem patně tam drí ta taka na mimčo, má nízko u hlavičky stříku, je vyí, take tam nejde tak dobře vidět ..... Jestli bude chtít, polu Ti klidně fotky obou kočárků.
Take, hlavně tu přehazovací rukoje, to je veliká výhoda (hlavně proti sluníčku) a pak to jetě radi v obchodě změřit.
Tak to dobře vyber !
Petinko, díky moc za vyčerpávající info. Já právě brouzdala na netu a moc se mi zamlouval kočárek....DorJan Cross Country, tak jestli to třeba opravdu není ten samý, co máte i vy! Kdy bude tak moc hodná, tak mi fotečky poli, budu moc ráda. Jak jsem tak koukala na ten Cross Country, tak se mi líbí, e je poměrně lehký - asi 14,5 kg - a právě ta přehazovací rukoje a nafukovací kolečka. Navíc i cena je příjemná, take si myslím,e nebude co řeit:-) Moc, moc díky a pa!
Gabčo,
u jsem Ti ty fotečky poslala !!! Kdytak polu jetě nějakou, kdybys potřebovala. To je pravda, e ta cena je fakt super a hlavně, super se s ním jede i třeba v terénu. Jak má ty nafukovací kolečka s pořádným vzorkem.
Není tady
My bydlíme v paneláku na pátem poschodí a mám teď kočárek Cam Minuetto a do výtahu vejde bez problémů, rukoje se dá nastavit jak po směru tak proti směru jízdy a tak kdy jdu ke kámoce kde mají uí výtah jen prohodím rukoje a vlezu tam take se nemusí bát
Není tady
Many thanks for the thorough information. While browsing the internet, I particularly loved the stroller.Hence, if it's not the same one you have, it must be DorJan Cross Country! Please email me the pictures; I would appreciate it. phrazle
Upravil(a) paintinglink (29. 9. 2023 5:50)
Není tady