27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Nevím, jestli to patří do umělecké kavárny, snad někdo poradí.
Je tu někdo, kdo si sám opravil staroitný nábytek, odčervotočil a případně odstranil barvu a nalakoval?
Červotoče jsem odstraňovala u některého nábytku pomocí prostředku, který jsem vstříkla injekcí do dírek po červotočích. Je to hrozná piplačka. Neznáte rychlejí způsob? Něco, co bych ve skříni zapálila a oni by červotoči pochcípali kouřem? Nábytek s dýhou mi bouel roztok aplikovaný injekcí poničil.
Není tady
Nevím, do jaké míry to zabere na červotoče, ale doporučuje se staroitný nábytek vystavit horskému sluníčku.
Určitě ničí bacily.
Není tady
Simona Janouková napsal(a):
Nevím, jestli to patří do umělecké kavárny, snad někdo poradí.
Je tu někdo, kdo si sám opravil staroitný nábytek, odčervotočil a případně odstranil barvu a nalakoval?
Červotoče jsem odstraňovala u některého nábytku pomocí prostředku, který jsem vstříkla injekcí do dírek po červotočích. Je to hrozná piplačka. Neznáte rychlejí způsob? Něco, co bych ve skříni zapálila a oni by červotoči pochcípali kouřem? Nábytek s dýhou mi bouel roztok aplikovaný injekcí poničil.
cenné kousky se vyplatí za úplatu oetřit myslím v Řei u Kralup či jak se to jmenuje, kde je snad ozáří? či co s nimi provádí a červotoče zničí bez zničení nábytku. Jinak jen ta cesta kterou jsi podstoupila.
Není tady
Díky za odpověď, jeden mení kousek komodu z období Biedermeieru bych tam snad mohla dovézt, nebo někam jinam. Budu se pídit, kde je to blí, teď, kdy u vím jakou technologii hledat, tak snad najdu, moná mi v muzeu poradí.
Není tady