|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Nevím, jestli to patří do umělecké kavárny, snad někdo poradí.
Je tu někdo, kdo si sám opravil starožitný nábytek, odčervotočil a případně odstranil barvu a nalakoval?
Červotoče jsem odstraňovala u některého nábytku pomocí prostředku, který jsem vstříkla injekcí do dírek po červotočích. Je to hrozná piplačka. Neznáte rychlejší způsob? Něco, co bych ve skříni zapálila a oni by červotoči pochcípali kouřem? Nábytek s dýhou mi boužel roztok aplikovaný injekcí poničil.
Není tady
Nevím, do jaké míry to zabere na červotoče, ale doporučuje se starožitný nábytek vystavit horskému sluníčku.
Určitě ničí bacily.
Není tady
Simona Janoušková napsal(a):
Nevím, jestli to patří do umělecké kavárny, snad někdo poradí.
Je tu někdo, kdo si sám opravil starožitný nábytek, odčervotočil a případně odstranil barvu a nalakoval?
Červotoče jsem odstraňovala u některého nábytku pomocí prostředku, který jsem vstříkla injekcí do dírek po červotočích. Je to hrozná piplačka. Neznáte rychlejší způsob? Něco, co bych ve skříni zapálila a oni by červotoči pochcípali kouřem? Nábytek s dýhou mi boužel roztok aplikovaný injekcí poničil.
cenné kousky se vyplatí za úplatu ošetřit myslím v Řeži u Kralup či jak se to jmenuje, kde je snad ozáří? či co s nimi provádí a červotoče zničí bez zničení nábytku. Jinak jen ta cesta kterou jsi podstoupila.
Není tady
Díky za odpověď, jeden menší kousek komodu z období Biedermeieru bych tam snad mohla dovézt, nebo někam jinam. Budu se pídit, kde je to blíž, teď, když už vím jakou technologii hledat, tak snad najdu, možná mi v muzeu poradí.
Není tady