Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 9. 4. 2006 10:45

Brenda
Host

Oteklé kotníky,artróza

Nemáte,prosím,někdo tip,jak stáhnout oteklé kotníky?Nechci je stahovat elastickým obinadlem,protože se pak nedostanu ani do botasek.Díky.

#2 10. 4. 2006 20:37

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Oteklé kotníky,artróza

reta

Brenda napsal(a):

Nemáte,prosím,někdo tip,jak stáhnout oteklé kotníky?Nechci je stahovat elastickým obinadlem,protože se pak nedostanu ani do botasek.Díky.

Ahoj, já mám v háji koleno, mám artrozu a dost často si ho stahuju ortézou, koupila jsem ji v Carrefouru za 150,- myslela jsem, že dlouho nevydrží, ale mám ji už rok a půl a opravdu to pomáhá.

Není tady

#3 10. 4. 2006 20:38

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Brenda napsal(a):

Jo promin, zapoměla jsem dodat, že na kotníky tam měli taky, myslím kolem stovky.reta

Není tady

#4 10. 4. 2006 21:23

Ilseli
♥♥♥----

Brenda napsal(a):

Víc než stáhnout kontníky je třeba najít pravou příčinu, proč otékají a hledat vhodnou terapii. Čím dříve začneš s léčbou, tím uspěšnějí  a rychlejší bude odstranění tvých potíží.

Nejlepším lékem pro člověka je člověk a nejvyšším stupněm léku je láska. Paracelsus

Není tady

#5 11. 4. 2006 8:54

Brenda
Host

Ilseli napsal(a):

Brenda napsal(a):

Víc než stáhnout kontníky je třeba najít pravou příčinu, proč otékají a hledat vhodnou terapii. Čím dříve začneš s léčbou, tím uspěšnějí  a rychlejší bude odstranění tvých potíží.

Jelikož mi kotníky začaly otékat už před 10lety,tak jsem to doktorům říkala xkrát.Jen se podívali a řekli artroza a to je všechno.Mám dost jiných chorob,je mi 52,tak je to nechává v klidu.Ale já chci chodit bez bolestí,tak si hledám pomoc sama.Díky za rady,tu bandហsi koupím.

#6 11. 4. 2006 11:34

marca
♥♥-----
Místo: praha

.moje tchyne ma taky silenou artrozu v kotniku, casto ho ma jak ban a doktor ji rekl - jedine operace.  Myslite, ze je to fakt jedine vychodisko? Ona ji Condro + prasky na bolest,kdyz je nejhur a na operaci jit nechce,protoze by pak byla odkazana na pomoc (nevymluvime ji, ze bychom se o ni postarali) a zen uz to nebude podstupovat.

Není tady

#7 11. 4. 2006 14:49

Ariesek67
♥♥♥♥---
Místo: okolí Brna

Brenda napsal(a):

Taky jsou dobré podpůrné punčocháče a punčochy od Aries.Koupil jsem je mámě má artrozu v kolenou a nemůže si je vynachválit.Já je nosím taky kvůli křečím v nohách a křečovým žilám.

Moudro dne:
    Pesimista vidí v tunelu tmu, Optimista vidí světlo na konci tunelu
    Realista vidí světla vlaku, Strojvůdce vidí tři debily na kolejích……

Není tady

#8 11. 4. 2006 22:30

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Brenda napsal(a):

Ilseli napsal(a):

Brenda napsal(a):

Jelikož mi kotníky začaly otékat už před 10lety,tak jsem to doktorům říkala xkrát.Jen se podívali a řekli artroza a to je všechno.Mám dost jiných chorob,je mi 52,tak je to nechává v klidu.Ale já chci chodit bez bolestí,tak si hledám pomoc sama.Díky za rady,tu bandហsi koupím.

No mě taky řekli, že se s artrozou nedá nic dělat, zkoušela jsem ty Proenzi a tak, nic nepomáhalo.A řekli mi to v 28 letech. Nejen koleno, ale i propadlé klenby,někdy to pěkně bolíííí.

Není tady

#9 13. 2. 2007 21:41

sova
♥♥-----

Já mám artrozu v páteři a bolestí nemůžu spát,léky na bolest neberu jsou jen na chvíli,nemáte někdo recept jak se dá jinak vizrát na bolest?Třeba bylinky?

Upravil(a) sova (13. 2. 2007 23:29)

Není tady

#10 21. 2. 2007 13:23

Ula
♥♥-----

Oteklé kotníky mívám také, vždycky mi pomohla akupresura. Masérka tvrdí, že je to zadržování tekutin v těle, po masáži se krásně odvodním a kotníky splasknou. Z bylinek je dobrá kopřiva (čaj- lžíci na sklenici vody 3 x denně) a mast z kostivalu, mají v bylinkách i lékárnách.

Není tady

#11 22. 2. 2007 12:53

Décima
♥♥♥♥♥--

sova napsal(a):

Já mám artrozu v páteři a bolestí nemůžu spát,léky na bolest neberu jsou jen na chvíli,nemáte někdo recept jak se dá jinak vizrát na bolest?Třeba bylinky?

Tohle jsem našla někd na netu:

CalcidrinkŽ je k dispozici ve formě nápoje a kapslí se zvýšenou využitelností. Kromě výše uvedených přípravků je vhodné ošetřovat postižené meziobratlové ploténky třezalkovým olejem, tj. natírat postižené oblasti zad. Vhodné je také věnovat zvýšenou pozornost ledvinám, nebo veškeré páteřní potíže mají s nimi spojitost. Vhodné jsou ayurvédské ledvinové čaje, protahovací cvičení na dráhu ledvin (sed na zemi, nohy natažené v kotnících ohnuté do fajfky, rukama se chytit za palce u nohou a přitáhnou při natažených nohách hlavu ke kolenům), masហv oblasti ledvin a prohřívání této oblasti teplou vodou nebo el. dečkou či ledvinovým pásem.

nebo zkus www.egc.cz/tcm/syndromy.php?ctg=91

Upravil(a) Décima (22. 2. 2007 13:16)

Není tady

#12 5. 4. 2007 11:29

piskota
♥♥-----

nedavno se mi dostala do rukou mala studie o tom, jak moc jsou "hodnotne" potraviny, ktere jime. No neda se nic delat, vitaminu a mineralu neobsahuji uz temer vubec nebo jen mizive procento. Proto jina sance nez zacit papat nejake tablety zde proste neni.

Ciste osobni nazor: GS condro ... je uplne na nic, mozna vhodny jako "mirna" prevence, Proenzi nebo Lignisul 3 jsou uplne stejne, akurat Lignisul je o neco levnejsi. Jako jedine obsahuji kombinaci 3 slozek v predepsane forme, tj. mnozstvi ktere doporucuji klinicke studie. MSM je latka, ktera tlumi bolest, takze pro ty, kteri chteji pouze utlumit bolest a zanet ... tem staci ciste MSM (vyrobcu je hodne).

Ja osobne bych volila nasledni kombinaci: lignisul nebo proenzi, doplnit o vitamin K a k tomu denne 20 ml vody vincentky (ta je hnusna, takze radeji zmenit chut treba nejakou sumivou blbosti, multivitaminem nebo necim takovym).

artrozu to nevyleci, ale klouby nebudou bolet a hlavne je mozne jeji postup vyrazne spomalit, nebo uplne zastavit ... postaci 3 -4 tydny na prvni vysledky nutne v teto KOMBINACI!!!  Klido -pido se zeptejte na tuto kombinaci sveho lekare, pravdepodobne bude kroutit hlavou, jak jste mohli na takovou uzasnou a praktickou vec prijit :-))))

P.

Není tady

#13 6. 5. 2014 12:42

Karolik12
♥------

Na oteklé nohy mě nejvíce zabírá Priessnitz žilní. Jsem s nim spokojená už delší dobu a není ani moc drahý. Navíc příjemně voní a už si jej začla kupovat i známá  smile

Není tady

#14 6. 5. 2014 13:48

gymnasión
♥♥♥♥♥♥-

Nevim, jestli jsem měla artrozu, ale v každém případě mě šíleně bolela kolena a otékaly mi nohy. Kdosi mi poradil, a si důsledně kontroluju množství vypitých tekutin, tj. abych měla ty obligátní 2 litry vody denně. A fakt! Za čtvrt roku byly všechny tyhle trable pryč... (Tohle je taková naprd babská rada o ničem, ale člověk se rád podělí lol)
Jo, a nohy furt do výšky: vsedě nohy na druhou židli a podobně.

Upravil(a) gymnasión (6. 5. 2014 13:48)

Zpomal.

Není tady

#15 6. 5. 2014 17:26

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

gymnasión napsal(a):

Nevim, jestli jsem měla artrozu, ale v každém případě mě šíleně bolela kolena a otékaly mi nohy. Kdosi mi poradil, a si důsledně kontroluju množství vypitých tekutin, tj. abych měla ty obligátní 2 litry vody denně. A fakt! Za čtvrt roku byly všechny tyhle trable pryč... (Tohle je taková naprd babská rada o ničem, ale člověk se rád podělí lol)

Ty jsi kazipich, viď? dumbom  Karolik si pracně najde místečko, kam vecpat nějakou přiblblou reklamu, a ty tu trapčíš s množstvím vypitých tekutin. lol
Kdyby sis dala nějakej ten doporučovanej preparátek, určitě by ti bylo dobře dřív a ani ty kopyta by sis nemusela vyhazovat do vejšky. tongue

Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

#16 6. 5. 2014 19:59

gymnasión
♥♥♥♥♥♥-

modrovous napsal(a):

gymnasión napsal(a):

Ty jsi kazipich, viď? dumbom  Karolik si pracně najde místečko, kam vecpat nějakou přiblblou reklamu, a ty tu trapčíš s množstvím vypitých tekutin. lol
Kdyby sis dala nějakej ten doporučovanej preparátek, určitě by ti bylo dobře dřív a ani ty kopyta by sis nemusela vyhazovat do vejšky. tongue

Modrovousi, trenére... ňákej voprsklej, se mi zdááᚠdumbom lollollol

Zpomal.

Není tady

#17 7. 5. 2014 6:47

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Kdyby sis dala nějakej ten doporučovanej preparátek, určitě by ti bylo dobře dřív a ani ty kopyta by sis nemusela vyhazovat do vejšky.
Pravdu díš, modrovousi... po některým z preparátků by ty kopyta taky mohla vyhodit naposled... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí