29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
zdravím všechny po 40tce se mi hrozně začali dělat vrásky a mám pocit, že jsem zestárla minimálně o 10 let
máte nějaké osvědčené rady a tipy jak s tím bojovat? krémy, kosmetické zákroky, masky apod..děkuji moc
Není tady
Ano mám, radovat se ze života a usmívat se a příjmout skutečnost, že prostě stárneme.
Není tady
Přesně tak. Vrásky patří od určitého věku - a tím 40 rozhodně je - k životu. Nejhorší a nejpolitováníhodnější jsou ti, kteří neumějí stárnout.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Ano mám, radovat se ze života a usmívat se a příjmout skutečnost, že prostě stárneme.
Andreo a Judyno, přidávám se.
Není tady
„A marně svou modlitbou se bráníš naléhání stáří, vráskám a nezdolné síle smrti.“ Quintus Horatius Flaccus
Není tady
No jasný, vráskama to začíná, smrtí končí. To je neodkladné, to nepřečůráš
Není tady
Třeba sem šmudly dají i nějakej odkaz proti smrti...
Není tady
Možná nějaký dobře vedený pohřební ústav.
Není tady
helena napsal(a):
Signál kouřovej, bílý znamení,
že se neumírá, že se neumírá,
...
Není tady
určitě je super navštěvovat kosmetiku a mít kvalitní krémy, za mě je ale ulně nejlepší řečení pomocí botoxu.. mam pocit, že to je jediné, co proti vráskám opravdu pomáha
Není tady
Až ti budou příště tu sračku píchat, ať zkusej zajet trochu hlouběji, třeba to pomůže tvojí mozkové kůře. Ta musí být taky samá vráska.
Není tady
lucis napsal(a):
určitě je super navštěvovat kosmetiku a mít kvalitní krémy, za mě je ale ulně nejlepší řečení pomocí botoxu..
mam pocit, že to je jediné, co proti vráskám opravdu pomáha
No jasný přesně na tuhle tvoji radu každý čeká. Píchat si jed do tváře.
Není tady
modrovous napsal(a):
Až ti budou příště tu sračku píchat, ať zkusej zajet trochu hlouběji, třeba to pomůže tvojí mozkové kůře. Ta musí být taky samá vráska.
Opravdu si myslíš, že její mozková kůra je členitá? Já bych tipovala, že ta je právě dost vyhlazená
Není tady
helena napsal(a):
Ježíš řekl: „Já jsem
vzkříšení a život.
Kdo věří ve mne,
i kdyby umřel, bude žít.“
(Janovo evangelium 11,25)
Ode mne (šmudly) pro vas, mile babinetky...
Upravil(a) Dorka (28. 5. 2018 11:36)
Není tady
Judyna napsal(a):
modrovous napsal(a):
Opravdu si myslíš, že její mozková kůra je členitá? Já bych tipovala, že ta je právě dost vyhlazená
Při bližším ohledání toho kura domácího konstatuji, že nemá mozek vůbec, tudíž odpadají případné debaty o členitosti jeho mozkové kůry i případném opichu jedem ze zkažené klobásy.
Není tady
Dorka napsal(a):
helena napsal(a):
Ježíš řekl: „Já jsem
vzkříšení a život.
Kdo věří ve mne,
i kdyby umřel, bude žít.“
(Janovo evangelium 11,25)
Ode mne (šmudly) pro vas, mile babinetky...
Dobrý příspěvek, akorát Tebe myslím Hela tou šmudlou rozhodně nemyslela. Určitě s napětím očekávala příspěvek od zdejších reklamnic. A taky že přišel....
Není tady
No já o tom už po pravdě taky začínám uvažovat, pár kamarádek na tom bylo a byly spokojené. Ale pořád mam trochu strach a nemám z toho uplně dobrý pocit
Není tady
modrovous napsal(a):
Při bližším ohledání toho kura domácího konstatuji, že nemá mozek vůbec, tudíž odpadají případné debaty o členitosti jeho mozkové kůry i případném opichu jedem ze zkažené klobásy.
Má... aspoň s jedním závitem navíc oproti kurům... protože (doufám) ne*se*re na schody
Botox je v podstatě čištěný (purifikovaný) protein botulotoxinu.
Botulotoxin - botulin nebo klobásový jed... je považován za jeden z nejúčinnějších jedů (z přírodních je nejjedovatější)… smrtelná dávka je 1,3–2,1 ng/kg nitrožilně, 10–13 ng/kg při inhalaci. Je odolný vůči HCl, tedy žaludeční šťávě a trávení. Neporušený se vstřebává střevní sliznicí a následně je transportován po těle krví a lymfou.
Není tady
Hele uplně te chápu, taky jsem měla strach, když jsem šla poprvé ale je to fakt uplně v pohodě, jestli chceš mužu ti doporučit paní doktorku ke které chodí, je hrozně milá a přijemná a vše ti vysvětlí
Není tady
jéé to bys byla moc hodná a je to v praze prosím tě?
Není tady
Upravil(a) Dorka (31. 5. 2018 17:28)
Není tady
marinka455 napsal(a):
jéé to bys byla moc hodná
a je to v praze prosím tě?
Opravdu nenápadné. Kdyby to bylo doopravdy, už máš info v SZ. TAKhle tady zas jen přistane trapná reklama, na kterou tak okatě zaděláváte.
Není tady
Příspěvek byl z důvodu porušení pravidel diskuse smazán
Není tady
Nejlepsi by bylo podivat se do zrcadla a pak premejslet o lukrativnejsim vydelku...
Není tady
Ahoj, také je mi po 40 a vím, že čas nezastaví, ale minimum, co pro sebe mohu udělat je, se o sebe víc starat a investovat do kosmetiky. Chodím pravidelně po 3 týdnech na kosmetiku a používám profi kosmetické přípravky. Snažím se i zdravě jíst, cvičit a být co nejméně ve stresu. Vím, že tohle všechno asi víš, ale není vždy jednoduché to vše dodržovat, ale pokud to nezačne být pro tebe priorita, tak stárnutí bude rychlejší a těžší
Není tady