29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Osvícení jsem viděla asi 10x a můžu pořád. Nicholsona miluju, Přelet Nad Kukaččím Hnízdem mě dostal. Jo a co Přísaha? Zelená míle - nemohu se na ten fílm dívat podruhé.
Mě dostal film a seriál Twean Peaks od Davida Lynche.
Dále Modrý samet, Mullholand Drive - taky Lynche. Jeho filmy jsou tak skvěle tajemné. Objevil přitom ty nejlepší herce a herečky. Miluju Lynche.
Upravil(a) Lucie27 (21. 10. 2006 7:47)
Není tady
Jé, holky, teď jste mi připomněly spoustu filmů - Pýcha a předudek - nádherný flm, Přelet nad kukaččím hnízdem... Zelená míle....
Jo, dneska je Lepší pozdě nežli později, taky s Nicholsonem, dobrá komedie, určitě se dáívejte
Není tady
Dobrodruzi (Delon,Ventura),Lepší už to nebude,S tebou mě baví svět,Duhová kulička.
A ti dříve narození mi asi dají za pravdu,že filmy s Vlastou Burianem nikdy nezklamou.
Není tady
Je, a co jste říkali filmu Mazací hlava, tuším taky od Lynche?
Není tady
Město andělů
staré české komedie (černobílé)
Jak vytrhnout velrybě stoličku a Jak dostat tatínka do polepšovny
Román pro ženy
a samosebou klasika : Vrchní prchni, Slavnosti sněženek...atd. A na samotě u lesa( viděla jsem snad tisíckrát, ale vždycky mě dostane scéna se skládací postelí... pokaždý mam záchvat smíchu
Není tady
Nedávno jsem viděla film Pianista a Napola - obojí filmy se odehrávají během 2. svět války ze strany civilistů a je to krutá, ale zajímavá podívaná.
Není tady
Harry Potter a Pán Prstenu. To můžu sledovat pořád dokola.
Není tady
velmi dobrý film je "Přísaha" nebo Sexbomba od vedle...
Není tady
Tak já má hodně ráda film The Bodyguard-Osobní strážce ( je to náš oblíbený film s přítelem ), jinak S tebou mě baví svět, Ledové ostří I., Gladiátor, klasika jako Kristián a samozřejmě hrané pohádky - černobílá Popelka, Zlatovláska
Není tady
Mám ráda hodně filmů, ale nyní mě jen napadá třeba Vzpomínky na Afriku, Medisonské mosty, Takový jsme byli, Indočína, Duhová kulička, Lepší pozdě než později(právě byl v televizi), Muž a žena, Jen láska(dvoudílné), Třpyt v trávě, Podraz, V pravé poledne .......
Není tady
Těch je, taky dost záleží na momentální náladě. Ale tak všeobecně - Schindlerův seznam (knížka byla zcela jinak podaná, řekla bych že reálnější, Spielberg si to dost poupravil na úkor skutečnosti), korejská Pouta války (u toho jsem fakt brečela), Kill Bill (toho jsem viděla bohužel jen v češtině, ale i tak byl dobrý), Muso, Klan létajících dýk, Sedm samurajů, včera jsem viděla Million Dollar Baby (jak nesnáším typického Eastwooda, tak tenhle film mě dostal), z hororů je nej Nenávist ... a přirozeně všechno kolem Cimrmana a od Smoljaka & Svěráka, Díky za každé nové ráno, Čas sluhů (opravdu zdařilý), Svatební cesta do Jiljí. A na X dalších jsem jistě zapoměla. U cizích filmů trvám na původním znění a českých titulkách (tedy tím myslím DVD nebo kino, v TV mi to přijde nepřirozený)
Není tady
Jéé, toho by bylo, ale tak třeba: všechno od Tarantina, Coppolův Dracula, Pila, Interstate 60, Sedm, Sběratel kostí, Mlčení Jehňátek, Červený drak, Stigmata, Poslední pokušení Ježíše Krista, Život Briana, Blade ( jenom první díl, ty další dva byli tragický ), první Matrix, Kruh, Zelená míle, Forrest Gump, Corpse Bride, Doba ledová, atd.
Obecně mám ráda horory, detektivky a některé velmi velmi černé komedie.
Není tady
Já se spíš ráda kouknu na takový ty dojáky:-) např.hříšnej tanec, Pretty women, osobní strážce....atd. Akorát oni to v telce dávaj tak často, že si to ani nemusím pouštět na videu.
Není tady
Mám ráda film Prosperovy knihy od Petera Greenawaye , taky Jedna ruka netleská , Pelíšky , nebo Mlýny v podání divadla Sklep . To se řežu smíchy , i když jsem to viděla ani nevím kolikrát .
Není tady
Mám ráda filmy s Jackem Nicholsonem - Lepší už to nebude, Kurz sebeovládání, Lepší pozdě nežli později, Osvícení..
Taky mám ráda Nicholsona (Přelet kukačky...) a staré italské filmy (neorealismus) se Sophiií Lorenovou (Včera,dnes a zítra, Manželství po italsku...), Visconty (Soumrak bohů...), filmy Felinniho (Amarcord...)
Není tady
Veškeré české filmy od černobílých přes Jak vytrhnout velrybě stoličku po Vesničko má středisková až po Jedna ruka netleská a Samotáře atd. Těžko říct nejoblíbenější. Pak taky Spáči, Purpurové řeky, Zelená míle, Forest Gump, Madisonské mosty, Philadelphia. A taky seriály - Přátelé a Spi sladce.
Koukáte někdo na Spi sladce? V mém okolí nikdo, asi že to pozdě začíná.
Není tady
Spi sladce neznám, kdy to běží? Já se dívám občas na Odpočívej v pokoji, to je super seriál, bohužel ho ale také dávají dost pozdě...
Není tady
Babucha napsal(a):
Spi sladce neznám, kdy to běží? Já se dívám občas na Odpočívej v pokoji, to je super seriál, bohužel ho ale také dávají dost pozdě...
Jo, sorry, myslela jsem Odpočívej v pokoji ....Spi sladce tomu říkáme s přítelem nějak se mi to tak vrylo do paměti. Pardooon. Skoro nevím co si o tom seriálu mám myslet, ale dostal mě tak že na něj musím koukat i když se mi chce hrozně spát. Někdy je to síla.
Není tady
holka napsal(a):
Babucha napsal(a):
Jo, sorry, myslela jsem Odpočívej v pokoji
....Spi sladce tomu říkáme s přítelem nějak se mi to tak vrylo do paměti. Pardooon. Skoro nevím co si o tom seriálu mám myslet, ale dostal mě tak že na něj musím koukat i když se mi chce hrozně spát. Někdy je to síla.
Mi se ten seriál moc líbí. Stejně jako to tvé přejmenování , asi tomu tak taky budu říkat, je to trefné. Mám akorát pocit, že už je to nějaká x-tá série a mnohé mi uniklo... chtěla bych to sehnat na dvd.
Není tady
Babucho,mrkni sem,v rubrice bazar nebo filmotéka ho mají
http://www.csfd.cz/film.php?69297
Není tady
Dneska jsem se koukla na DVD Důkaz - je to v něčem malinko podobný film jako Čistá duše (geniální vědec s psychickou poruchou), ale tady je hlavní hrdinka mladá holka. Dobrý film, rozhodně stojí za půjčení.
Já miluju film Forrest Gump. Óbzvláště hlášku :Život je jako bonboniera nikdy nevíš co ochutnáš. To je tak přesný.
Není tady