29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojky, viděla sem už mnoho filmů, ale poslední dobou mě nenapadá nic na co bych se chtěla kouknout, tak sem se chtěla zeptat jaké jsou vaše 3 oblíbené filmy popř. jaký dobrý film jste viděli naposledy. pa
Není tady
Nemám vyloženě "oblíbené filmy". Ale čas od času si ráda zkouknu, co jsem už hoooooooódně dlouho neviděla. Zrovna včera to byla Noc na Karlštejně, převčírem polská komedie Sexmise (kdo nezná, je to o tom, jak dva muži se dají hybernovat s tím, že za 3 roky je mají probudit, ale dojde k celosvětové válce, všichni muži na zemi pod vlivem jakýchsi paprsků vymřou a zbydou jen ženy, které mají pod zemí vybudovanou celou základnu. A muže najdou, vykopou a probudí až za 75 let. Ženy vládnou, ale příroda a pudy se nezapřou.. Moooóc hezký )
Ale jinak se hrozně moc těším na tento týden, 12.4. vychází konečně na DVD Harry Potter-Ohnivý pohár, ale když Bůh a pošta dají, mohla bych to zkouknout už v pondělí, objednávala jsem to přes filmcity a v pátek mi přišel e-mail, že zásilka byla vyexpedována.
Není tady
Vždycky si po nějaké době pustím film Chladný jako led, hraje tam Vanila Ice a je to sladák něco jako Hříšný tanec. Krásný film je Sedm s B. Pitem. No a v kině jsme byli ve čtvrtek na Době ledové 2 a je to sranda.
Není tady
No já mám ráda filmy: Lid versus Larry Flint, Útěk z věznice Shawshank, Čarodějky z Eastwicku a abych nezapoměla Deník Brigette Jones..
(omlouvám se,jeslti jsem něco špatně napsala:-))
Není tady
Lehena napsal(a):
No já mám ráda filmy: Lid versus Larry Flint, Útěk z věznice Shawshank, Čarodějky z Eastwicku a abych nezapoměla Deník Brigette Jones..
(omlouvám se,jeslti jsem něco špatně napsala:-))
Tak tyhle filmy se mi taky líbí. Dokola ale můžu vidět český komedie Vrchní, prchni, Jako jed, Vesnička středisková, Slunce, seno,.....,Kopytem sem, kopyten tam atd...
Není tady
Tak co jsem viděla naposled se mi líbil hodně Ohnivý oceán, pak jsem se nasmála u filmu Mezi námi děvčaty a zbožňuju Slasti otce vlasti
Není tady
Dobrých filmů je spousta, jen namátkou některé z mých oblíbených:
Láska nebeská, Líbánky v Las Vegas, 8mm, Collateral, Schindllerův seznam, Přežít, Baraka, Život pod vodou, Vesnice, Hrdina...
Já jsem vlastně schopná zkouknout s nadšením cokoliv, kromě Kameňáků, Prciček a jim podobných. Naposledy jsem viděla Hostel, který nebyl zase tak moc "na zvracení", jak mu předcházela pověst a je to s ohledem na českou lokalizaci, respektive slovenskou zajímavý kousek pro silnější povahy.
Není tady
můj oblíbený film je každy který natočil Qventin Tarantino.Ale mám ráda i naše filmy Nedávno jsem skoukla Krev zmizelého a příběh obyčejného šílenství a oba se mi moc líbily i když jsou každý jiného žánru.
Není tady
Já dnes určitě kouknu na Primě na Madisonské mosty taková romantika.Jinak sited nemůžu vzpomenozt tak později jo :-)
Není tady
Jo, holky, měla jsem půjčený toho nově natočeného King Konga. Tříhodinová slátanina, první hodinu se prakticky neděje nic, jen samé povídání, oťukávání se navzájem a nicneříkající interiérové scény, další hodiu chvíli nevíte, zda jste se nespletli a nedíváte se na horor (domorodci stínající hlavy bělochům, krev stříká proudem, obří masožravci z dob dinosaurů, půlmetroví lidožraví brouci, metrový pavouci, gigantické pijavice sající mozek a samozřejmě velká uřvaná opice King Kong s roztomiloučkou blonďatou hlavní hrdinkou) a teprve poslední půlhodina = závěrečná scéna King kong ve městě, šplhání na věžák, dojemné rozloučení blondýny s opičákem a následně jeho smrt..
Film na mě působil rozporuplným dojmem, sice dobře propracované efekty, ale dějově slepenina Ztraceného světa, Jurského parku a klasického King Konga.
Není tady
Terminal s Tom Hanks
Není tady
Zelená míle s Tomem Hanksem. - nemá chybu
Není tady
Město bohů
Hra o přežití
veškeré španělské filmy, todo sobre mi Marde.....
Kostka
Není tady
Snídaně u Tiffanyho, Forest Gump, Kulový blesk, Tanec s vlky a Schindlerův seznam.
Není tady
Ledové ostří I, Piráti z Karibiku, seriál Hop nebo trop, Strážce duší......
Není tady
U mě vede Forrest Gump, Velmi nebezpečné známosti a Zelená míle
A co jsem viděla teď nového je Ostrov, Roboti a těším se na konec dubna na Účastníky zájezdu
Není tady
ESKYMKA napsal(a):
ahojky, viděla sem už mnoho filmů, ale poslední dobou mě nenapadá nic na co bych se chtěla kouknout, tak sem se chtěla zeptat jaké jsou vaše 3 oblíbené filmy popř. jaký dobrý film jste viděli naposledy.
pa
Já miluju Vesničku střediskovou,S tebou mě baví svět, Smt jí sluší a nádherný černý humor-Ocelové magnolie s J.Roberts.
A v poslední době mě zaujal Karlík a továrna na čokoládu.A pořád si prozpěvuju: Willy Wonka, Willy Wonka.
Není tady
A co takhle Homolkovi? Zvlaste ten dil, jak jsou vsichni na horach, ten mne vzdycky dostane.
Není tady
Můj nejlepší film je pro mě Láska nebeská! nic jiného mě tak nechytlo za srdce jako tenhle film, pouštím si ho vždy když mám smutek na duši ( a je to dost často ) a vždycky potěší, dokonce se líbí i mé 15 leté dceři,se kterou se v poslední době na moc věcech neshodneme, zrovna v sobotu jsme si ho společně pustili a bylo nám fajn!!!
Není tady
Krystián , Seno, slunce jahody
, První rytíř
...
Upravil(a) Kralka (11. 4. 2006 9:13)
Není tady
a ještě Díky za každé nové ráno, to taky miluju
Není tady
Tanec v temnotách, Tajemství slov, Mluv s ní, Zelená míle, Osvícení - toto mě zrovna napadá.
Není tady
Pýycha a předsudek zelená míle... hráči se smrtí
Není tady
Vše co jste jmenovali a O SChmidtovi,Americká krása,Gothika,Kruh 1....ale to je horor.Psycho....ale můžu .....ve dne ))))))Jo a potom komedii "50 krát a stále poprvé........"
Není tady