|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Holky, zenske, prosim za sebe i za manzela.......: nerikejte svemu partnerovi, svemu milackovi a tatinkovi sveho broucka, MANZA... netaha to za usi jen me, ale vsechny kterym jsem to interpretovala! Pak si jen mysli ze nam na materske mekne mozek :-(
Ale jinak nic ve zlym!!! Rada se mezi vas obcas podivam, sama jsem mama a taky obcas ulitavam:-) 
Mejte se krasne a hezke jaro vam i vasim miminkum a rodinkam!
Mně se manža líbí, líbí se to i manžovi, tak nevím proč bych měla měnit 
Není tady
Jane_T, myslím si, že je to věc zvyku - já zkrácený výraz manža používam taky a mému muži to naprosto nevadí, ani ho to nijak nepohoršuje či něco takového... a nemám to z internetu, ale ani nevím, kde jsem to slyšela poprvé....
a okolí můžeš ubezpečit, že s měknutím mozku je to spíš naopak
vědecky je dokázáno, že ženy na mateřské jsou naopak v mnohem lepší intelektuální kondici než ty, které nejsou.... 
Není tady

Holky..já taky nějak nemůžu zkousnout slovo manža, dovča a jim podobné.... ale nevadí mi, že je někdo používá..Porostě se jim vyhýbám sama za sebe....
Na slovo "tulení" jsem si taky musela zvyknout, ale to už mi nevadí...zalíbilo se mi to...je tak nějak lidštější, než psát, že jsme měli pohlavní styk
..to je jak na gyndě......
Používám ho.... ale ještě raději... že jsme se prostě a jednoduše snažili....... 
Není tady
Manžel mi přijde taky moc ofiko, na slovo manža jsem si nezvykla, ale přesně tak, je to každého věc
Já když něco tady písnu o mém protějšku, tak používám Jarda a nebo někdy mi ujede - přítel 
Není tady
PetoZ ....musím říct, že manža mi nevadí,ale nepoužívám to, dovča mi naopak přijde normální, na tulení jsem si zvykla a těhu mi přijde milé...ale TVÉ OFIKO!!!!!!!!!!! JE PRO MNE NAPROSTO ÚŽASNÉ 
Není tady
Mě se taky manža moc nelíbí spíš používám Milda (jmenuje se Miloslav) nebo mužskej ale to se zase nelíbí jemu.
Ale jinak ať si každá z nás oslovuje toho svého jak chce.Furt lepčí manža než třeba můj medvídek a tak podobně. 
Není tady
Spojím tady poděkování PetřeZ a Světlušce za příspěvek na Verunčiných stránkách. Peti já s tím stále ještě trochu bojuju a přítelovi to vyřídím, ale nevím, jestli se to v něm hne. Stránky jsem mu ukazovala a prý je to hovadina, která mi zabírá čas a pak jsem prý podrážděná
přitom já se konečně začala cítit trochu k něčemu !!! No nic, spadl mi hřebínek
jinak tohle téma mi příjde dost zbytečné. Někdo říká to a někdo zase něco jiného. Vždyť jsme tu každá z jiné strany republiky. A jiný kraj, jiný mrav. Mě se manža celkem líbí, ale nemám to komu říkat 
Ale nenapadlo mě to tu nikdy řešit, co kdo říká a jak 
Není tady

Misho souhlasim s tebou... Já to sice mam komu říkat, ale neříkam, nikdy mě to nenapadlo. Pokud to tu holky používají, tak ať to používají
Není tady
Souhlasím, myslím, že každý má právo říkat čemukoliv jakkoliv.....pro mě za mně,ať mám doma manžu , vanžu, panžu nebo kanžu...hlavně,at mám // !!!!! 
Není tady
Jestli se Ti oslovování manža nelíbí, tak to jednoduše nevyslovuj. Co na to říct, každý si může říkat, co chce .....
Není tady
Peti přesně, chtěla jsem udělat to samé, jen jsem si říkala, aby to někdo nevymazal, jakože to nepatří k tématu či co
Petřičko ty jsi ale číslo, ale jsme si myslím všichni za jedno i když mně tento příspěvek včera hnul žlučí - když někdo úúúúúúúúplně cizí říká druhému co má a co nemá říkat.
Není tady