Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 8. 4. 2006 1:25

tmavovlaska
♥♥♥♥---

Hledám kámošku (Praha)

Moc kamarádek nemám a tak hledám touto cestou. Je mi 25, vdaná, ale děti zatím neplánujem.
Ozve se někdo na psaní o holčičích blbostech? Díky moc:D

Není tady

#2 13. 4. 2006 20:19

Cudlik
Host

Re: Hledám kámošku (Praha)

tmavovlaska napsal(a):

Moc kamarádek nemám a tak hledám touto cestou. Je mi 25, vdaná, ale děti zatím neplánujem.
Ozve se někdo na psaní o holčičích blbostech? Díky moc:D

Ahoj Já si s tebou budu psát moc ráda jestli máš ještě zájem.Kamarádů není nikdy dost.

#3 18. 4. 2006 10:03

zelvicka
♥♥-----

Ahoooooj, taky bych ráda našla prima kámošku na pokec o všem možném. Je mi 30, jsem z Prahy, svobodná, žiju s přítelem. Jsem normální holka, mám ráda přírodu, příjemný lidi, ráda zajdu na kafčo nebo vínko a ráda bych našla kamarádku, která si na nic nehraje a je v mezích možností v pohodě.... :-))) Těším se na odpověď, Markéta.

Není tady

#4 20. 4. 2006 12:37

Miška
Host

A co jinak ráda děláš? Mě je 22 a žiju s přítelem a naší chlupatou bestií (kocour) v  Praze. Ráda chodím na pokec, ale poslední dobou není s kým. Jinak ráda sportuji , mám ráda filmy atp.

#5 20. 4. 2006 13:39

zelvicka
♥♥-----

Taky mám doma chlupatou potvoru - kocoura - zrzavýho :-))
No, mám ráda spoustu věcí, ráda chodím plavat, i když to poslední dobou nějak zanedbávám a začínám lenivět. V zimě lyže, v létě kolo, to mě baví..... Klasika - ráda chodim do kina, semtam divadlo, výstavy, kavárnička, vínko.... Asi jako většina. Co ty?? Studuješ - pracuješ?

Není tady

#6 20. 4. 2006 14:46

Miška
Host

Právě, že už delší dobu pracuju, takže s bývalými spolužáky si moc nerozumím - názory se jaxi rozchází. S koníčky jsem na tom podobně. Plánuju se ještě od září přihlásit někam na pilates a na aqua aerobic. A zaplatit si to alepson na půl roku dopředu, jinak se tam nedonutím chodit. Taky lenivím sova Ale venku už se dělá krásně, takže už to zas ebude na procházky a kolo a to já ráda !

#7 20. 4. 2006 15:34

zelvicka
♥♥-----

No to počasí je úžasný, hned mám lepší náladu, když začne svítit sluníčko :-)) Plánuju, že dneska po zimě vyvenčim kolo, už se na to těšim. Přítel je lenoch, tomu se moc nechce, tak si to užiju sama, někdy to neni na škodu :-))) Kde v Praze bydlíš? Já jsem ze Spořilova, Praha 4, mám to kousek do Krčskýho lesa nebo k Hamráku - nevim jestli to znáš - takovej malej rybník, za posledních pár let se to tam dost změnilo, je tam sportovní centrum - tenisový kurty, sqash, tělcovičny na aerobik, akorát ten bazén tam chybí. V létě super posezení na terásce..... :-))) No - za sportem jsem tam byla asi jednou, zkusila jsem sqash a byla z toho totálně zničená :-)) Takže spíš tam zajdu na porcházku, kouknu jak se tam dá hezky sportovat, dám si pivko nebo kafe a jdu dál... :-)))

Není tady

#8 20. 4. 2006 19:44

Miška
Host

Tam to znám - vyrůstala jsem v nuslích. Na squashi jsem tam byla dokonce víckrát, ale moc mě to neba. Ted bydlím na konci světa - zličín, ale je tu pěkně a klid a taky mám blízko obchody s hadříkama:rock: Já jsem zrovna po operaci, takže o sportu můžu ještě tři týdny leda tak snítsad Ale procházku, nebo třeba výstavu bych brala.

#9 21. 4. 2006 7:51

zelvicka
♥♥-----

Dobré ránko :-))
Tak hurááá, je pátek, víkend před náma, paráda. Včera jsem provětrala kolo, bylo  to příjemný vyrazit do lesa, ale teď mně nějak bolej nožky, nejsem trénovaná... :-)
Musim se přiznat, že jsem moc netušila co je to pilates -jaks psala, našla jsem si o tom něco na netu - docela zajímavý.. Už jsi to zkoušela? Jdu si dát kafe, potřebuju se probrat, to vstávání mi fakt nedělá dobře..... :-)))

Není tady

#10 21. 4. 2006 11:16

Miška
Host

Ahoj, no to věřím, že to bylo fajn. Já jsem ty pilates ještě nezkoušela, ale co jsem viděla nějaké fotky a video a tak, tak by mě to mohlo bavit a na tvarování postavy je to prý úplně super:styrka: V čechách se to zatím teprv rozjíždí, takže co jsem četla o kurzech, co jsou ted, tak se ceny pohybují 150-300 za hodinu, což je hrůza. Ale v tomto jsem optimista a věřím, že od září bude výběr pestřejší a za lepší ceny:P Co plánuješ na víkend?

#11 21. 4. 2006 11:28

zelvicka
♥♥-----

Chcem se vypravit do ZOO :-))) Už to vidím, určitě tam bude milion lidí, jestli bude takhle hezky, tak tam vyrazí půl Prahy... No uvidíme. Taky mám v plánu zajít na výstavu do Muzea hl. m. Prahy - je tam výstava obrazů staré Prahy před 100 lety v kontrastu s fotkama z dnešní doby. Může to být zajímavý, kolegyně se tam byla podívat a prej je to pěkný, tak se docela těšim, trocha kultury neuškodí :-) Ale hlavně se těšim jak se vyspim, jsem spáč a to vstávání do práce - nic moc :-) Co ty a víkend? Rychle se zotav po operaci, ať si užiješ krásný jarní počasí, co ti bylo - jestli to neni moc osobní......... :-)))

Není tady

#12 21. 4. 2006 12:30

Miška
Host

Nic vážnýho - něco jako slepák. To bz mohla být zajímavá výstava. Zoo má ted nějakou akci - jednotné vstupné do zoo, botanické a zámku. Ta botanická je super, jen je tam příšerný vzduch usch Pokusím se toho svýho vytáhnout na procházku - zase budu muset lhát, že to bude jen takouvá úplně kratoučká procházka (pod 10km to nebude:) Když už nemůžu sportovat, tak si to musím vynahradit alespon takhle. Dneska jdu asi po měsíci posedět k vínku, tak se alespon trošku odreaguju.

#13 21. 4. 2006 13:14

zelvicka
♥♥-----

Jojo, to jsem taky slyšela, v botanický jsem ještě nebyla, tak toho asi využijem.
Já to mám s přítelem to samý, taky neni moc na chození, vždycky je z toho uplně vyřízenej. Je zvyklej všude jezdit autem a chození mu nic neřiká...... To já zas můžu, aspoň si člověk vyčistí hlavu.
Tak si posezení krásně užij a zatím ahoooj :-)

Není tady

#14 21. 4. 2006 13:59

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ahoj holky, můžu k vám ?

Není tady

#15 21. 4. 2006 14:01

zelvicka
♥♥-----

Ahoooj, no jasně, jak se máš při pátku?

Není tady

#16 21. 4. 2006 14:39

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Při pátku se mám docela dobře, sedím si tady sama v kanceláři, nikdo mě neotravuje, nikdo po mě nic nechce, prostě pohodka. Jediný, co m štve je, že venku je tak hezky a já musím trčet tady.

Jo a taky mám doma chlupatou bestii..dvě...psa a kočku a při pohledu na manželův porost hrudníku mě někdy napadá, jestli nemám ty chlupatý bestie náhodou tři :-))).

A jak se máš ty při pátku ?

Není tady

#17 21. 4. 2006 14:52

zelvicka
♥♥-----

No já jsem ráda, že je před náma víkend, snad bude hezky, sluníčko už potřebuju jako sůl :-)))
Jak se spolu snáší ty vaše bestie?  No asi dobře :-)) Já už mám teď  taky vcelku pohodu, to mám nejradši, když šéf odejde a je klídek :-)) Co plánuješ na víkend? Pro inspiraci...... :-)

Není tady

#18 21. 4. 2006 14:56

Miška
Host

Jo a jako inspiraci pro víkend můžu ještě doporučit dostihy. Vždycky sázím po dvacetikorunách a pak se raduju jak malá, když vyhraju yikes))

#19 21. 4. 2006 15:11

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

No Míša ( pes ) by se rád s Adélkou ( kočka ) kamarádil, ale ona nechce. Podle mě se ho bojí a ze strachu prská a seká drápkama. Ale nepředstavuje to zásadní problém, kočka je víceméně venkovní, domů se chodí v podstatě jenom najíst a nechat se podrbat. Jinak vztahy mezi manželem a zvířectvem jsou dobré :-))). Pes bestie jedna, má páníčka radši než mě.

Hm inspirace jo ? Na víkend mi byla naplánována návštěva tchýně. Bereš takovou inspiraci ?

Není tady

#20 21. 4. 2006 15:12

zelvicka
♥♥-----

No tak to mám bejt, radovat se z maličkostí, o tom to je ne? :-)) Takže já se raduju, že svítí sluníčko a že jdu za chvíli domu :-)) Mimochodem teď jsem zaslechla, že se má večer zatáhnout a bouřit :-) Klasika - víkend na krku a sluníčko pomalu mizí......

Není tady

#21 21. 4. 2006 15:15

zelvicka
♥♥-----

Uááá :-)) Já zatím žádnou tchýni nemám, nicméně s matkou mého přítele jakžtakž vycházíme...... Relativně :-) Ale tohle znám, povinné návštěvy, společné víkendy - občas se sejdem na chalupě........ nic moc :-))

Není tady

#22 21. 4. 2006 15:28

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

No jo, my tam jezdíme ob víkend :-( docela peklíčko a to spolu taky relativně vycházíme...oni mě myslím mají docela rádi, já k nim nějak nic necítím, pro mě jsou to cizí lidi.  Ale nějak přežít se to dá. Jedinej kdo se tam, kromě manžela, opravdu těší je Míša. Tchýně mu podstrkuje mlsky a tchán s ním chodí na procházky

Není tady

#23 21. 4. 2006 15:31

zelvicka
♥♥-----

Zatím ahoj, moje pracovní doba pomalu končí, takže se mějte fajn a pokud se mi doma podaří urvat na chvíli počítač, ozvu se.

Není tady

#24 21. 4. 2006 15:35

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ok, tak čau a užij si víkend

Není tady

#25 24. 4. 2006 8:07

zelvicka
♥♥-----

Ahooooj :-)) Tak tu zase máme pondělí, ach jo, víkend vždycky uteče a pondělí fakt nemám ráda.......Jakej byl víkend??

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí