|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
chcel som sa spytat .... ze ci vplyva fajcenie(camozrejme cigariet
na ucinnost HA .... alebo ci tu ide len o zdravotnu stranku .... ??? nemam v tom az tak jasno .
Není tady
podle meho nazoru je ucinnost stejna, jen jde o tve zdravi, vedlejsi ucinky a mozna rizika...
Není tady
holky ,co ???? fajcite aj s HA??? niesu nejake problemy ?
Není tady
Nikinka napsal(a):
holky ,co ???? fajcite aj s HA??? niesu nejake problemy ?
Já kouřím a brala jsem antikoncepci a žádný vliv na její účinnost to nemělo, ale je to dost blbá kombinace na tvé zdraví. Zvyšují se rizika trombózy a podobně, takže já jsem tenhle měsíc s HA skončila...
Není tady
Moje kolegyně - kuřačka dostala trombózu, marodila skoro celý rok, bylo to s ní moc špatné, a teď nekouří ani HA nesmí brát...
Není tady
afi: a variantu brat HA a prestat kourit jsi nezvazovala:o?
Není tady

Bety napsal(a):
Moje kolegyně - kuřačka dostala trombózu, marodila skoro celý rok, bylo to s ní moc špatné, a teď nekouří ani HA nesmí brát...
Moje sestra taky dostala trombózu a to nekouří ani nebere HA.
Není tady
Ivča K. napsal(a):
Bety napsal(a):
Moje sestra taky dostala trombózu a to nekouří ani nebere HA.
No můj otec vlastně taky - kouřil (ale HA nebral!!!!

)
Není tady