29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
suzy napsal(a):
co si myslite o ortopedicke nebo nejake zdravotni matraci?ma to neco do sebe nebo to jsou jen zbytecne vyhozene penize?
urcite je dobre spat na dobre matraci a pokud mas problemy s pateri tak to urcite stoji za to
Není tady
Jinak Suzy doufam, ze je Ti alespon trochu lip a hlavne, ze jsi si zasla k doktorovi, dej vedet, jak to s Tebou vypada, drzim palce
Není tady
tak holky vestredu jdu na odbery a mam tedy prinest i moc,kdyz teda otikam.Ale pokud chci neco navic musim si to zaplatit a i sama odnest do laboratore.Ze by to chtelo jinou obvodacku??Jenze kdyz nikoho neznam tak to asi nema cenu menit abych nedopadla jeste hur.
Není tady
suzy napsal(a):
tak holky vestredu jdu na odbery a mam tedy prinest i moc,kdyz teda otikam.Ale pokud chci neco navic musim si to zaplatit a i sama odnest do laboratore.Ze by to chtelo jinou obvodacku??Jenze kdyz nikoho neznam tak to asi nema cenu menit abych nedopadla jeste hur.
teda Suzy, Tvoje obvodacka by potrebovala
Tusim, ze jsi z Brna, byt Tebou, zajdu si okamzite jinam, i kdyz jineho doktora neznas, vsechno lepsi, nez nezajem doktorky. Nejde o jeji zdravi, ale o Tvoje a i kdyz nemusi o nic jit, je treba to zjistit a to co nejdriv!!!! Se mnou se taky nikdo nemazlil, protoze obvodacku jsem nemela a ziju v cizine, nikdo me nechtel vysetrit a zadna obvodacka vzit, ale nakonec jsem si vyboxovala vysetreni, ale chce to nebat se a kdyz Te nevezme jeden, zkusit dalsiho. ZKus par doktoru obvolat, rekni jim, jak Ti je, ze mas hrozny bolesti a jsi otekla, klidne si trochu pridej, protoze pokud skoro neumiras, tak je nezajimas... Platit za vysetreni a navic si to sama odnest do nemocnice, to je drzost!!!!
Není tady
Mausko asi mas nejspis pravdu.Uvidim jeste jak to probehne v tu stredu a pokud tam bude nezajem zacnu se poohlezet po nekom jinym.je to fakt katasrofa to zdravotnictvi.Jediny co mne rwekla ze az otecu tak mam prijit ze to musi videt.mluvila tak ze sem si pripadala ze si snad vymyslim.Bohuzel ale nekdy otecu a za par hodin se to zpravyia tak furt dokola,vzdycky necekane.Taky kdyz otecu tak nemam hned moznost odjet k doktorce,ke vsemu mezi nemocny nebudu tahat malyho takze to neni tak jednoduchy,ale stejne mi doktorka rekla ze pokud neotikam v obliceji tak to neni nic hroznyho.Takze i kdyz zbytek tela se mi nevejde ani poradne do obleceni tak muzu byt v tu chvili rada ze to na mne neni az tyk videt protoze oblicej mam tak nejak v pohode.Ach jo,mam takovou zlost.Uz mbne ty bolesti a ty doktori vazne nebavi.
Není tady
Tvoje lékařka nejdříve potřebuje znát výsledky vyšetření moči a krve, podle toho uváží další postup. Kamkoliv půjdeš, každý lékař udělá nejdříve toto. Vyčkej na vyšetření moči a krve.
Není tady
jasne to udelam,podle toho se taky zaridim dal.Vsem dekuji za rady.
Není tady
suzy napsal(a):
co si myslite o ortopedicke nebo nejake zdravotni matraci?ma to neco do sebe nebo to jsou jen zbytecne vyhozene penize?
Pokud máš problémy s páteří, tak si určitě nějakou pořiď.Já si koupila ze "Zdravého spaní" Sáru, je výborná.
Není tady
Romča napsal(a):
suzy napsal(a):
Pokud máš problémy s páteří, tak si určitě nějakou pořiď.Já si koupila ze "Zdravého spaní" Sáru, je výborná.
na kolik prijde takova kvalitni ortopedicka matrace?Nechci zbytecne preplacet traba jen proto ze je to znacka.A ucitila jsi nejakou ulevu po nejakem case uzivani?
Není tady
suzy napsal(a):
Jo a taky hodne casto citim nafoukly bricho a mivam takovy divny "skroukani"v brichu.
Ahoj,
volam sa Sofia a zaujalo ma to, co pises, lebo mam podobne problemy - uz niekolko mesiacov. Zacalo sa to tym, ze som mala pocit, ze sa mi roztrha brucho, tak ma nafukovalo a bolesti mi strielali pod prave rebro - o tom ako ma bolela a boli chrbtica, ani nehovorim. Obvodna lekarka mi povedala, ze to su nervy a predpisala mi Lexaurin. Pre "istotu" ma poslala na USG - kde mi zistili zlcnikove kamene. Presvedcena som, ze tieto mi ale nesposobuju moje problemy, pretoze ich urcite nemam jeden den - trva to urcitu dobu, kym sa vytvoria. Lekarka mi povedala, aby som si kupila Cholagol a nasla si nejakeho chirurga. Kedze moje problemy s crevami - presne take nafukovanie a skrkanie v crevach - neprestavalo, objednala som sa ku gastroenterologovi. Ten mi urobil gastrofibroskopiu, nenasiel nic. Objednal ma na rektoskopiu - na 19. 4. Ja trpim obrovskymi bolestami chrbtice, presne tak, ako opisujes, ked si sadam, tak mam pocit, ze si sadam na ziletky. Naviac, ked sa opriem o chrbat, dostanem zavrat. Tak neviem ani sediet, ani lezat. Niekedy je mi dobre, ked chodim, niekedy ked stojim. Ak cestujem v aute, kazdy mensi kamienok na ceste mi sposobje nevyslovnu bolest v chrbtici. Gastroenterolog mi predpisal lieky, ktore sa davaju na drazdive hrube crevo - po vasom - drazdivy tracnik, ktore mi ale nepomahaju. Ja uz nepoznam ani jeden den bez bolesti, je mi uplne na zblaznenie.
Pozdravujem Ta a zelam Ti, aby si sa skoro vyzdravela, ale sama to asi nezvladnes.
Sofia
Já za tu svou dala 6.500 Kč,nelituji ani hodiny.Podívej se na www.jelinekvm.cz Musíš ale počítat s tím že asi měsíc si bude tvé tělo na ní zvykat.Matrace se objednávájí podle váhy,firma je ochotna po čase, když ti nevyhovuje tvrdost, vyměnit nosníky.
suzy napsal(a):
Romča napsal(a):
suzy napsal(a):
na kolik prijde takova kvalitni ortopedicka matrace?Nechci zbytecne preplacet traba jen proto ze je to znacka.A ucitila jsi nejakou ulevu po nejakem case uzivani?
Není tady
sofia napsal(a):
suzy napsal(a):
Jo a taky hodne casto citim nafoukly bricho a mivam takovy divny "skroukani"v brichu.
Ahoj,
volam sa Sofia a zaujalo ma to, co pises, lebo mam podobne problemy - uz niekolko mesiacov. Zacalo sa to tym, ze som mala pocit, ze sa mi roztrha brucho, tak ma nafukovalo a bolesti mi strielali pod prave rebro - o tom ako ma bolela a boli chrbtica, ani nehovorim. Obvodna lekarka mi povedala, ze to su nervy a predpisala mi Lexaurin. Pre "istotu" ma poslala na USG - kde mi zistili zlcnikove kamene. Presvedcena som, ze tieto mi ale nesposobuju moje problemy, pretoze ich urcite nemam jeden den - trva to urcitu dobu, kym sa vytvoria. Lekarka mi povedala, aby som si kupila Cholagol a nasla si nejakeho chirurga. Kedze moje problemy s crevami - presne take nafukovanie a skrkanie v crevach - neprestavalo, objednala som sa ku gastroenterologovi. Ten mi urobil gastrofibroskopiu, nenasiel nic. Objednal ma na rektoskopiu - na 19. 4. Ja trpim obrovskymi bolestami chrbtice, presne tak, ako opisujes, ked si sadam, tak mam pocit, ze si sadam na ziletky. Naviac, ked sa opriem o chrbat, dostanem zavrat. Tak neviem ani sediet, ani lezat. Niekedy je mi dobre, ked chodim, niekedy ked stojim. Ak cestujem v aute, kazdy mensi kamienok na ceste mi sposobje nevyslovnu bolest v chrbtici. Gastroenterolog mi predpisal lieky, ktore sa davaju na drazdive hrube crevo - po vasom - drazdivy tracnik, ktore mi ale nepomahaju. Ja uz nepoznam ani jeden den bez bolesti, je mi uplne na zblaznenie.
Pozdravujem Ta a zelam Ti, aby si sa skoro vyzdravela, ale sama to asi nezvladnes.
Sofia
preshne ale presne takove bolesti a nafukovani v brichu a i takove "skyrani"mam ja.Po porade tady s holkama si myslim ze to bude od patere protoze stou problemy mam,jen mi je divne ze nafukovani bricha zpusobuje taky pater.Chapu jek trpis ,je mi te lito,protoze vym jak je to starsne.mne se to vzdy na par dni zklidni,paradox je ze to je pred menstruaci-cekala bych ze to bude naopak horsi,takze dne sti pisi relativne v poihode.ale vym ze to zase prijde.Je to ale jak bludny kruh,nikdo nic nemuze zjistit a ja jen trpim.a lexaurin ti urcite nepomuze.mam ho doma,a je jen na zklidneni psychickeho stavu a ne bricha.Drz se.
Není tady
Tak sem holky dnes byla na odberech,prinesla sem i moc a vite co?Sestra ji vylila pry pani doktorka rekla ze to neni potreba.Chtela sem i kompletni testy at nemusim litat priste kdyz uz tam jsem,rekla jsem ze si je zaplatima odvezu do laborky ale stejne mi to nebylo umozneno.Je tohle vubec normalni ze lekarka rozhodne nze to neni potreba?Ikdyby nebylo,tak ju by to prece nic nestalo kdyz sem to chtela na svioje naklady.con si o tom myslite?
Není tady
Romča napsal(a):
Já za tu svou dala 6.500 Kč,nelituji ani hodiny.Podívej se na www.jelinekvm.cz Musíš ale počítat s tím že asi měsíc si bude tvé tělo na ní zvykat.Matrace se objednávájí podle váhy,firma je ochotna po čase, když ti nevyhovuje tvrdost, vyměnit nosníky.
suzy napsal(a):
Romča napsal(a):
Pokud máš problémy s páteří, tak si určitě nějakou pořiď.Já si koupila ze "Zdravého spaní" Sáru, je výborná.na kolik prijde takova kvalitni ortopedicka matrace?Nechci zbytecne preplacet traba jen proto ze je to znacka.A ucitila jsi nejakou ulevu po nejakem case uzivani?
dekuji Romco za doporuceni,ja se uz dlouho rozmyslim jestli ji koupit a kdyz rikas ze to ucinky ma tak to je fajn
Není tady
Ta Tvoje doktorka je neuvěřitelná
Pokud stojíš o vyšetření, okamžitě si najdi jinou!!!!!!!! Fakt zkus ráno zavolat pár doktorům, jestli se k nim nemůžeš přehlásit, že máš bolesti a problémy a určitě Tě někdo veme nebo aspoň poradí, na koho se obrátit.
Jinak důvod, proč máš problémy se střevama a zažíváním, i když je to třeba od páteře může být proto, že když dlouhou dobu nesprávně zatěžuješ páteř, orgány v břiše jsou smáčknutý a ztažený a z toho časem nastávají problémy.
Není tady
mausko,nekoho se poptam a zkusim nekoho najit.Neverila bys kdyz sem tenkrat hledala obvodni,tak mne nikdo nechtel zaregiostrovat ze maji plno.Ja uz vazne nechapu nic.Pojistena jsem,socialni pripad ani zdaleka nejsem,tak vcem je problem?
Není tady
suzy napsal(a):
mausko,nekoho se poptam a zkusim nekoho najit.Neverila bys kdyz sem tenkrat hledala obvodni,tak mne nikdo nechtel zaregiostrovat ze maji plno.Ja uz vazne nechapu nic.Pojistena jsem,socialni pripad ani zdaleka nejsem,tak vcem je problem?
Bohužel věřila, mě se to stalo loni taky, vzal mě asi až pátej či šestej doktor a to jen proto, že je novej a ne moc dobrej, takže ještě neměl plno.... Problém je v tom, že doktorům vyhovuje mít "neproblémový" pacienty, co si chodí s rýmou pro recept na paralen, na nich totiž vydělávají nejvíc.... Vydrž, nakonec Tě někdo přijme
Není tady
Já už mám bolesti nejmíň 15let.Vzali mě krev,slepák to nebyl,šla na gyndu-taky v pořádku a tak si mě přehazovali,až jsem to vzdala.Pak asi po 3 letech jsem se přez známou dostala na rengen střev a že mám chronickej zánět slepýho střeva a měla jít na operaci.Kvůli práci jsem ju oddálila a pak už se se mnou nechtěli bavit,protože nějakéj kretén napsal do papírů,že jsem ji odmítla Takže mám problémy furt.
Není tady
mauska napsal(a):
suzy napsal(a):
Bohužel věřila, mě se to stalo loni taky, vzal mě asi až pátej či šestej doktor a to jen proto, že je novej a ne moc dobrej, takže ještě neměl plno.... Problém je v tom, že doktorům vyhovuje mít "neproblémový" pacienty, co si chodí s rýmou pro recept na paralen, na nich totiž vydělávají nejvíc.... Vydrž, nakonec Tě někdo přijme
je to presne tak jak rikas,protoze kdyz mne tady ta moje prijimala tak se mne ptala jestli nebydlim daleko od jeji ordinace kdyby za mnou musela jet aby to nebylo daleko
Není tady
ctyr,listek napsal(a):
Já už mám bolesti nejmíň 15let.Vzali mě krev,slepák to nebyl,šla na gyndu-taky v pořádku a tak si mě přehazovali,až jsem to vzdala.Pak asi po 3 letech jsem se přez známou dostala na rengen střev a že mám chronickej zánět slepýho střeva a měla jít na operaci.Kvůli práci jsem ju oddálila a pak už se se mnou nechtěli bavit,protože nějakéj kretén napsal do papírů,že jsem ji odmítla
Takže mám problémy furt.
byla jsi na rentgenu strev nebo na te hadicce co davaji prez zadek?
Není tady
Ahoj,
to naše zdravotnictví se mi fakt jen zdá!!!!Mám pocit že jednou za rok má mít pacient preventivní prohlídku i s odběry.A to si pište že si to určitě vykazují.Jak to je teď za Ráta nevím.Suzy nenech se odbýt,zdraví máš jen jedno.Nevím jak by se pak tvářila, kdyby ti něco zapinkala.Ale raději si opravdu najdi lékaře v kterého budeš mít důvěru a né mít pocit že se o něco prosíš.Já to zažila taky,teď mám lékařku a je to zlatíčko.
Není tady
Ahojte, no já mám zrovna na Vás štěstí... Včera v noci mě chytly křeče do břicha, pořád mě natahovalo na zvracení, ale nic z toho nebylo. Manžel mě donutil jít k doktorce (i když už se cítím dobře), donesla jsem jí moč, ve které našla bílkoviny a krev. Byla jsem na chirurgické amb. i na gynekologické, nikde nic nenašli. Tak si říkám, že je to určitě od té mé práce u počítače. Celej den sedim u poče, nezdravě jim, vůbec se nepohybuju... A pak mám chtít od těla zázraky. Úplně jste mi otevřeli oči. Díky Vám za to!!! Ještě je ale otázka, co ta moč... Zítra půjdu na další testy...
Není tady
lastunicorn napsal(a):
Ahojte, no já mám zrovna na Vás štěstí... Včera v noci mě chytly křeče do břicha, pořád mě natahovalo na zvracení, ale nic z toho nebylo. Manžel mě donutil jít k doktorce (i když už se cítím dobře), donesla jsem jí moč, ve které našla bílkoviny a krev. Byla jsem na chirurgické amb. i na gynekologické, nikde nic nenašli. Tak si říkám, že je to určitě od té mé práce u počítače. Celej den sedim u poče, nezdravě jim, vůbec se nepohybuju... A pak mám chtít od těla zázraky. Úplně jste mi otevřeli oči. Díky Vám za to!!! Ještě je ale otázka, co ta moč... Zítra půjdu na další testy...
Muze to byt nejaky zanet moc. cest, do toho jeste zada, az budou vysledky moci, tak uvidis, zatim bys mela byt v teple a klidu a hodne pit a nesedet u pc, snad to nebude nic vaznyho
Není tady
Mausko kdyz problem je v tom ze moc sestra vylila ze neni potreba.Vzali mi krev jen na nejaky testy jestli nemam tanet nebo co a ten je pry negativni je jsou zvyseny leukocity ale jsou jak rikaji "hranicni" takze taky v pohode.Takze asi simuluju a pujdu k psychiatrovy.Ovsem ty bolesti bricha byly tak zretelny ze bych si je ztezka namluvila ale co mam delat kdyz testy jsou negativni,ze?
Není tady
Suzy: Je něco nového ohledně té fyzioterapeutky?
Není tady