Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 7. 4. 2006 21:04

mauska
♥♥♥♥---

Re: bolesti v podbrisku??

suzy napsal(a):

no nedelali.vys jak to je ted nedelaji nic.Myslis ze si mam o to rict?

to Ti obvodní ani jinde nevzali krev? CHjo, ty doktoři.... butter
Zajdi tam hned ráno a nech si udělat sedimku a moč! Tak budeš mít jistotu, jestli v těle není zánět. Nemůže Tě odmítnout, zvlášť, když máš bolesti.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10046;126/st/20100111/dt/5/k/acc5/preg.png

09/05/09 2 Clearblue testy ukazuji +!!!; 26/05/09 utz, srdicko bije!!! 27/06/09 NT screening; 30/06/09 prvni navsteva poradny; 24/08/09 velky utz v CR - OK, bude to kluk!

Není tady

#27 7. 4. 2006 21:06

mauska
♥♥♥♥---

suzy napsal(a):

mauska napsal(a):

A jen mě napadá, jak jíš? Tedy, jak často, zdravě nebo tak nějak nezdravě?

jim celozrny pecivo,miluju jogurty.Kureci maso,teda i veprovy ale na bucek si nepotrpim.

Já si totiž potrpěla na sladký (to podporuje ty záněty) a to mi taky pěkně hýbalo s břichem usch

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10046;126/st/20100111/dt/5/k/acc5/preg.png

09/05/09 2 Clearblue testy ukazuji +!!!; 26/05/09 utz, srdicko bije!!! 27/06/09 NT screening; 30/06/09 prvni navsteva poradny; 24/08/09 velky utz v CR - OK, bude to kluk!

Není tady

#28 7. 4. 2006 21:07

mauska
♥♥♥♥---

Je dobrý, aby Ti vyloučili závažný věci, pokud Ti nic nezjistí, tak je třeba hledat problém jinde.

Není tady

#29 7. 4. 2006 21:10

suzy
♥♥♥♥♥♥-
Místo: brno

mauska napsal(a):

Je dobrý, aby Ti vyloučili závažný věci, pokud Ti nic nezjistí, tak je třeba hledat problém jinde.

diky za radu.Urcite si to v tydnu vyridim,protoze ty bolesti fakt neprestavaji.Nekdy si rikam ze snad znova rodim big_smile

http://animace.org/panenky/G300111.gif

Není tady

#30 7. 4. 2006 21:18

mauska
♥♥♥♥---

suzy napsal(a):

mauska napsal(a):

diky za radu.Urcite si to v tydnu vyridim,protoze ty bolesti fakt neprestavaji.Nekdy si rikam ze snad znova rodim big_smile

No, pokud to bolí, tak to moc neodkládej, protože co je důležitější než zdraví wink A protože se neřídíš mou radou a určitě sedíš u pc už pěkně dlouho (i mě z toho pěkně bolí záda), tak Ti doporučuju trochu se protáhnout, ale jen malinko, dát si horkou vanu, to ti trochu pomůže od bolesti a natáhnout se, aby si záda a celý tělo odpčinulo a pokud máš nějakej protibolavej krém, tak si tim natři a nebo pokud máš někoho po ruce, tak ať Ti někdo lehounce promasíruje "ocásek". A zítra ráno to samý, teda tu vanu ne, spíš ten krém a masáž a to několikrát denně, neublíží Ti to a třeba se to zlepší.

Není tady

#31 7. 4. 2006 21:20

mauska
♥♥♥♥---

a pokud máš nahřívací polštářek nebo flašku, tak si bederní oblast nahřívej

Není tady

#32 7. 4. 2006 21:26

suzy
♥♥♥♥♥♥-

mauska napsal(a):

ja vzdycky jen k pocitaci pribehnu ale sedet u nej dlouho nevydrzim,natiram se porad taky nejakou masti od bolesti a nahrivam.I to protahovani a trochu cviky na pater delam ale asi to pujdu zkusit zaspat,jsem fakt znicena.Ale dekuji za rady,pomohlo mi uz to ze to mnel i nekdo jinej a ze si nic nevymyslim a muzu u lekarky aspon necim argumentovat a chtit nejaky odbery.

Není tady

#33 7. 4. 2006 21:36

mauska
♥♥♥♥---

suzy napsal(a):

mauska napsal(a):

ja vzdycky jen k pocitaci pribehnu ale sedet u nej dlouho nevydrzim,natiram se porad taky nejakou masti od bolesti a nahrivam.I to protahovani a trochu cviky na pater delam ale asi to pujdu zkusit zaspat,jsem fakt znicena.Ale dekuji za rady,pomohlo mi uz to ze to mnel i nekdo jinej a ze si nic nevymyslim a muzu u lekarky aspon necim argumentovat a chtit nejaky odbery.

Tak dobrou noc a to doslova, ať je to cokoli, tak na to nakonec přijdou a bude zase líp par

Není tady

#34 7. 4. 2006 21:39

suzy
♥♥♥♥♥♥-

mauska napsal(a):

suzy napsal(a):

mauska napsal(a):

Tak dobrou noc a to doslova, ať je to cokoli, tak na to nakonec přijdou a bude zase líp par

Dekuji tobe taky dobrou.A jeste jednou dik.

Není tady

#35 7. 4. 2006 23:09

Radka70
Host

Ahoj Suzy, co takhle slepé střevo, máš už je venku nebo ne???

Pokud to bolí už dýl, mpohl by to být chronický zánět slepého střeva. Může se to přenášet do celého podbříšku.

Pokud už slepák nemáš, nevím.
Ale pokud máš prokázané srůsty, tak to prý třaky bolí, a prý i dost. Při srůstech pomáhají plavání, masáže- ale na to bych si vybrala pouze dobrého maséra- aby ti situaci ještě nezhoršil. Měj se co nej...

#36 8. 4. 2006 9:21

suzy
♥♥♥♥♥♥-

srusty pry nemam.Myslim ze snad ten slepak taky ne,obvodni mne trochu prosahavala a to by snad poznala,nebo aspon doufam.Ale ted je rano a ja trpim.Do tohoho jim uplne stejne jak pred tim a ted za ten tyden co mam neprestavajici bolesti jsem prirala skoro tri kila.ja to nechapu.Je to mozne?Opravdu se neprecpavam a zakusky nebo cokolady taky nejim kazdy den.

Není tady

#37 8. 4. 2006 13:52

Rybička
♥♥♥♥♥--

Suzy: A je nějaká poloha, ve které se ta bolest utlumí? Jak se Ti třeba leží na bříšku? Vypadá to opravdu na tu bederní páteř. Těhotenstvím se dost přetěžuje právě tato část a jak psala mauska, tak určitě ještě hodně zvedáš mimčo a spoustu věcí děláš v předklonu...

Není tady

#38 8. 4. 2006 15:28

suzy
♥♥♥♥♥♥-

Rybička napsal(a):

Suzy: A je nějaká poloha, ve které se ta bolest utlumí? Jak se Ti třeba leží na bříšku? Vypadá to opravdu na tu bederní páteř. Těhotenstvím se dost přetěžuje právě tato část a jak psala mauska, tak určitě ještě hodně zvedáš mimčo a spoustu věcí děláš v předklonu...

Rybicko,ja na brichu vubec nespim takze tuhle polohu jsem ani nezkousela.Mimcu uz jsou 3 a pul takze nijak zvlast ho nezvedam.Je pravda ze mne obcas boli zada a v krizi ale koho ne ze??jsem z toho docela vyjukana ,vzdycky ta bolest presla ale ted uz je to tyden.No uvidime,doberu ty prasky na zaludek co mi dala obvodni a pujdu k ni ze mi to nepomohlo.Vsem vam dekuji moc za rady.sakris ale proc mmne boli vzadu kostrc jako by byla narazena to teda nechapu  big_smile

Není tady

#39 8. 4. 2006 16:01

Rybička
♥♥♥♥♥--

Suzy: Ptám se proto, že poloha vleže na břiše může být úlevová, podle toho, co popisuješ. Zkus si lehnout na břicho, ruce dát pod ramena a vzepřít se na nich s výdechem (trup nech volně viset) a s nádechem se zpět polož. Zkus to udělat desetkrát za sebou a napiš, jestli se to nezlepší. Z počátku to může být nepříjemné, ale pokud se pak dostaví úleva, máme vyhráno.

Není tady

#40 8. 4. 2006 17:09

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

suzy napsal(a):

srusty pry nemam.Myslim ze snad ten slepak taky ne,obvodni mne trochu prosahavala a to by snad poznala,nebo aspon doufam.Ale ted je rano a ja trpim.Do tohoho jim uplne stejne jak pred tim a ted za ten tyden co mam neprestavajici bolesti jsem prirala skoro tri kila.ja to nechapu.Je to mozne?Opravdu se neprecpavam a zakusky nebo cokolady taky nejim kazdy den.

Ty kila můžou být jen zadržená voda - vyšetřovali ti taky ledviny? Přeju ti aby tě to přestalo už bolet!

Strach je malá smrt...

Není tady

#41 9. 4. 2006 9:42

suzy
♥♥♥♥♥♥-

Holky dekuji za podporu,cviky jdu za chvili vyzkouset a ledviny mi nevysetrovaly.Sakris ty doktori  na mne uplne kaslou jak vydim.Vcera sem byla tak otekla ze sem ani nemohla obot a zapnout vysoke boty a dostat se do svych rifli.Strasne si preji aby ty cviky pomohly protoze dnes se mi do toho pridala hrozna bolest hlavy ,asi s toho jak uz sem cela bolava.

Není tady

#42 9. 4. 2006 10:01

mauska
♥♥♥♥---

suzy napsal(a):

Holky dekuji za podporu,cviky jdu za chvili vyzkouset a ledviny mi nevysetrovaly.Sakris ty doktori  na mne uplne kaslou jak vydim.Vcera sem byla tak otekla ze sem ani nemohla obot a zapnout vysoke boty a dostat se do svych rifli.Strasne si preji aby ty cviky pomohly protoze dnes se mi do toho pridala hrozna bolest hlavy ,asi s toho jak uz sem cela bolava.

Suzy, nech si pro jistotu udělat nějaký ty vyšetření. Od tý páteře často bolí hlava, a pokud nosíš boty na podpadku, tak to bych teď nedělala, ať už páteř nebo břicho, tím se ty bolesti jen zhorší.
Co mě trochu pomáhalo byli podobné cvičení co popisuje Rybička a když mě to bolelo tak, že jsem se nemohla skoro pohnout, tak je dobré lehnout si na záda, nohy do pravého úhlu  opřít o zeď a zhluboka se nadechnout, vydechnout, soustředit se na dýchání, na to, jak s každým vydechnutím trochu tý bolesti odchází.. pokud Ti víc vyhovuje ležet na břiše, lehni si na břicho, ruce pod čelo a to samý, pořádným dýcháním se často pomáhá odblokovávat páteř, ale pomůže to i tomu břichu wink

Není tady

#43 9. 4. 2006 10:40

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Určitě zajdi k lékaří, obzvlášť když jsi otekla!!!! A nenechej se odbýt! Dones s sebou rovnou ranní moč ve skleničce!!!! A jdi na lačno kvůli odběru krve. Ušetříš si tak jednu cestu.

Strach je malá smrt...

Není tady

#44 9. 4. 2006 11:42

suzy
♥♥♥♥♥♥-

Holky ste zlaty.tech par cviku sem si udelala a citim se v oblasti patere vic uvolnene.Ale jsem uz dost dlouho rozbolavena tak to bude chvili trvat.Ta hlava mne dnes asi zabije.Nemate zarucenej recept jak si od ni pomoct?Asi bude ta bolest od krcni patere protoze an to trpim.A boty na podpatku uz nenosim(kdo by na nich behal za malym ze   smile   )  ale nemohla ujsem dopnout boty co jsou vysoke do 3/4lytek.Zip mne zustal tak v polovine.Pripadam si hrozne,je mi 28 a citim se jak stara babicka.Vsechno boli a otika.Hlava boli tak ze chodim jak robot ,hlavne zadnej prudkej pohyb hlavou.Ted sem si ji nahrivala,nahrivala jsem si i pater.Dala jsem si do 2 ponozek rodna pohanku,nahrala v mikrovlnce a nahrivala sem se.Vzdyt to rikam -jako babicka smile grater

Není tady

#45 9. 4. 2006 11:43

suzy
♥♥♥♥♥♥-

jeste sem se chtela zeptat,to tu moc muzu prinest jen tak?bez predchozi domluvy?A co mam rict co mi z ni maji zjistit?

Není tady

#46 9. 4. 2006 14:13

nil46
Host

Suzy,

docela bych "vsadila" na tu páteř.
Já jsem se nechala v úterý namasírovat (bohužel jsem už asi měla nějaký problém se zádama "načatý"...) - po masáži jsem se cítila skvěla, ale další den už mě začala bolet bederní páteř, pak se přidalo i břicho, občas noha...Každý den mírné zhoršení....
Včera mě ale zkoukla známá, co dělá na neurologii a hned věděla, která bije (popsala mi sama příznaky, co mám).
Přikázala mi brát 3x denně Ibalgin 400 proti bolestem, z domácích zásob vyhrabala konkrétní medikament (je  jen na předpis), nařídila klid (nejlépe ležet) a SUCHÉ teplo (čili žádná teplá koupel, ale spíš deka kolem těla).
Pokud se mi to do středy nezlepší, tak mám "naklusat" big_smile k ní do nemocnice na nervové  a dostanu na to obstřik, eventuelně infuze.
Docela mě nastrašila: samo to neodezní, nutné jsou skutečně léky a  KLID. A hlavně nedělat machra při přechodném zlepšení.
Takže radím: nepropadej panice (zvlášť pokud jsou všechny vyšetření negativní) a nechej se prohlédnout od neurologa.

Držím palce rock

#47 9. 4. 2006 18:13

Rybička
♥♥♥♥♥--

Suzy: Pokud chceš, napíšu Ti kontakt na jednu výbornou fyzioterapeutku, která Tě naučí, jak se natrvalo zbavit bolestí páteře. Jedná se o metodu Robina McKenzie. Mně osobně pomohla 100%. Já jsem se tuto metodu také učila, ale takhle na dálku to nemá cenu. Chce to, aby Tě někdo viděl. Lepší odbornici v této oblasti podle mě najdeš u nás jen těžko, mohu ji jen doporučit. Pokud máš zájem, tak napiš. Snad bude mít nějaké volné místo.

Není tady

#48 9. 4. 2006 19:14

suzy
♥♥♥♥♥♥-

Rybička napsal(a):

Suzy: Pokud chceš, napíšu Ti kontakt na jednu výbornou fyzioterapeutku, která Tě naučí, jak se natrvalo zbavit bolestí páteře. Jedná se o metodu Robina McKenzie. Mně osobně pomohla 100%. Já jsem se tuto metodu také učila, ale takhle na dálku to nemá cenu. Chce to, aby Tě někdo viděl. Lepší odbornici v této oblasti podle mě najdeš u nás jen těžko, mohu ji jen doporučit. Pokud máš zájem, tak napiš. Snad bude mít nějaké volné místo.

urcite bych nekoho takovyho potrebovala jen nevym jak bych to zvladala.ja jsem z brna a pochybuji ze ona taky.ale poslat kontak bys mi mohla kdyz budes tak hodna,clovek nikdy nevy a treba by sem sed k ni mnela jak dostat.je mi jasny ze klid na luzku by to chtelo ale to by moje dite muselo byt alespon 15lety a ne 3lety.Takhle mne to poboliva ale uz asi 3 rok a ted  uz se to asi tak zhorsilo ze to neprestava.

Není tady

#49 9. 4. 2006 19:15

suzy
♥♥♥♥♥♥-

co si myslite o ortopedicke nebo nejake zdravotni matraci?ma to neco do sebe nebo to jsou jen zbytecne vyhozene penize?

Není tady

#50 10. 4. 2006 7:33

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

suzy napsal(a):

jeste sem se chtela zeptat,to tu moc muzu prinest jen tak?bez predchozi domluvy?A co mam rict co mi z ni maji zjistit?

Moč dones jen tak a nemusíš říkat nic, jen že jsi pro jistotu donesla ranní moč. Ty otoky nohou by mohly být od ledvin, určitě jdi k lékaři!!!! Ledviny bolí i do břicha, sama jse to zažila, Mrkni i na příspěvek Sedimentace - tam si dítě taky stěžovalo na žaludek a byly to ledviny.

Strach je malá smrt...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí