21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Moje vnučka dostala 40 horečky. Lékařka jí vzala pouze moč, e vyčká, co bude dál.
Vnučka zvracela ji jen aludeční ávy. Měla třesavky. Dnes byla dcera opět s ní u lékařky, ta jí vzala sedimku, naměřila 160. Jsme zdrceni, byly odeslány do nemocnice. Vnučka má 5 let a stěovala si na aludek.Co to můe být?
Hajdo - je mi to moc líto. Jistě Tě to moc trápí, ale těko radit přes internet na dálku. Vnučka je v péči lékařů, tak věř a doufej, e vechno dobře dopadne. Čas ukáe. Moc drím vnučce palečky, a to není nic váného a brzy se uzdraví. Dej vědět, jak jste na tom. Ahoj a hodně síly - drte se...
Není tady
nevě hlavu, vysoká sedimentace je skoro při kadé infekci. A pokud je vysoká teplota, pak i třesavka a aludeční potíe k tomu patří. Věř lékařům, e udělají vechno, aby bylo vnučce dobře. Ostatně to si sama můe zkontrolovat tvoje dcera, předpokládám, e v nemocnici zůstala. Určitě budu dret palečky, aby vechno dobře dopadlo.
Není tady
Hajdo tak u něco víte? Jak se daří vnučce?
Není tady
Hajdi,to bude dobré.Hlavně,e u klesly teploty a je v rukou doktorů.Chápu tě,e má o vnučku strach.Měla jsem taky takovou sedimku.Měla jsem zápal plic.Věří,e jsem byla ráda,e to postihlo mne a ne syna nebo dceru?(vnuky jetě nemám,ale moje mamka tvrdí,e o vnuky má větí strach,ne měla o nás.)Přeji vnučce brzké uzdravení.
Není tady