Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 7. 4. 2006 7:12

janula
Host

Hannasaki

Ahojky, nemáte někdo zkušenost s čajem Hannasaki, prý by měl být na odbourávání tuků. Snažim se aspoň 2-3x týdně hýbat a kontrolovat se v jídle ale ty špeky stejně nechtěj dolůgrater, nevím jestli ho mám vyzkoušet nebo je to jen další reklamní tahák, díky Jana

#2 7. 4. 2006 7:16

Dana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Východní Čechy

Re: Hannasaki

můžeš mít taky líná střeva, nebo něco se šítnou žlázou, pokud se opravdu hýbeš, asi by to chtělo nějaké vyšetření

http://www.gify.nou.cz/divky_mini1_soubory/49.gif
Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

#3 7. 4. 2006 10:11

janula
Host

Nemocí to nebude, celý den sedím v kanceláři a doma v bytě toho pohybu taky moc nenadělám tak asi 3 hodiny aerobicu týdně nejsou dostatečný ohyb, sice něco shodím ale ty špeky na určitých partiích prostě zůstávají, tak bych tomu chtěla ještě nějak pomoct a tenhle čaj mě docela zaujal, jenže nevím jestli to není zas jen reklama, nemáte někdo zkušenost?

#4 7. 4. 2006 11:40

Petuna
♥♥♥♥♥--

Taky o něm čtu a přemýšlím a přemýšlím a nikdo nepíše!!

Není tady

#5 7. 4. 2006 15:41

Pešta
♥♥♥♥---

Hanasaky piju pravidelně, už alespon 2 roky, ale neřekla bych , že nějak pomáhá na tuky.  Taky jsem s ním kvůli tukům začala, ale potom mi zachutnal, tak ho piju i bez výsledků.

Není tady

#6 7. 4. 2006 16:51

Eiline
♥♥♥♥♥--

Pešta napsal(a):

Hanasaky piju pravidelně, už alespon 2 roky, ale neřekla bych , že nějak pomáhá na tuky.  Taky jsem s ním kvůli tukům začala, ale potom mi zachutnal, tak ho piju i bez výsledků.

Moje kamarádka ho pije už víc jak rok a  žádný výsledek,přesně jak píše Pešta.Pije ho každý den a má pocit, že něco pro sebe dělá.Ale zda pomáhá spalovat tuky,jak uvádějí na obalu, to  potvrdit nemůže.

O naději je vlastně celý život.Naděje je něco, v co musíme věřit!!!
              "DUM SPIRO, SPERO."(Dokud dýchám,doufám).

Není tady

#7 7. 4. 2006 17:25

ajajaj
♥♥-----

Hanasaky piju také už delší dobu.Výsledek žádný ale taky mi zachutnal.Je moc dobrý.Mám ale zkušenosti z Lapachem.Lapacho+špetka zeleného čaje je dobrá na posílení imunity.Mám to vyzkoušeno.

Není tady

#8 7. 4. 2006 21:36

Bebe
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Hannasaki piji 2 měsíce,mám dole 10 kilo.Ale jestli je to opravdu tím čajem, těžko říct.Jím malé porce a 5 krát denně,vše nízkotučné,ryby kuřecí,hodně zeleniny.Já jsem těch špeků měla hodně,takže to může být i radikální změnou jídelníčku.Čaj mi ale chutná,tak uvidím co to se mnou provede.smile

http://www.gify.nou.cz/mini_ikon7_soubory/484.gif

Není tady

#9 10. 4. 2006 7:02

janula
Host

Děkuju za odpovědi, práškům typu Lipoxal nevěřím a ani jsem je nikdy nezkoušela ale ten čaj mě zaujal, že je to takový přírodní, no nic, budu muset začít asi víc cvičit, díky mějte se J.

#10 10. 4. 2006 8:25

pachola
♥♥-----

tiež som sa dala nachytať, že sa po čaji hannasaki chudne,iba v peňaženke
môj názor je, že by sme mali používať na prečistenie organiznu bylinky a čaje z nášho zemepisného pásma a myslím si, že ich je dosť
v prvom rade sa musí rovnať príjem /potravy/ s výdajom/energie/ aby bolo všetko strávené a noestalo sa meniť na tuky

Není tady

#11 10. 4. 2006 18:19

lyonne
♥♥-----

uz asi  treti mesic ten caj piju,ale nemam pocit,ze bych zhubla..vzdycky si ho udelam po jidle,abych mela lepsi pocit,ze to ty tuky spali:)ale zachutnal mi a je na celkovou imunitu..

Není tady

#12 23. 4. 2006 0:25

superblavak
Host

Čaj se jménem HANNASAKI a SAYONARA je podvod. Stačí vložit do GOOGLE a dát vyhledat. Vyhledá jen na českých stránkách. Dejte hledat v japonštině, angličtině, němčině, čínštině anebo jak chcete, vždy vám nabídne jen české stránky, nic jiného. HANNASAKI, SAYONARA a podobné názvy jsou jen výmysly nějakého českého lumpa, celá akce s bombastickou reklamou je ale podvod. V japonských predejnách čaj těchto názvu neznají.

#13 25. 8. 2006 18:27

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

No teda to jsem asi najivní, nám to nabízí při cvičení ve studiu jako pitný režim sad

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#14 6. 10. 2006 14:22

Barborka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Karlovy Vary

Taky ho mám doma. Dostala jsem ho loni k vánocům od bráchy. Ale pila jsem ho asi jen 3x. Divím se, že tu všechny píšete, že vám chutná. Já v něm totiž cítím rybinu.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí