|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahojky, nemáte někdo zkušenost s čajem Hannasaki, prý by měl být na odbourávání tuků. Snažim se aspoň 2-3x týdně hýbat a kontrolovat se v jídle ale ty špeky stejně nechtěj dolů
, nevím jestli ho mám vyzkoušet nebo je to jen další reklamní tahák, díky Jana
můžeš mít taky líná střeva, nebo něco se šítnou žlázou, pokud se opravdu hýbeš, asi by to chtělo nějaké vyšetření

Není tady
Nemocí to nebude, celý den sedím v kanceláři a doma v bytě toho pohybu taky moc nenadělám tak asi 3 hodiny aerobicu týdně nejsou dostatečný ohyb, sice něco shodím ale ty špeky na určitých partiích prostě zůstávají, tak bych tomu chtěla ještě nějak pomoct a tenhle čaj mě docela zaujal, jenže nevím jestli to není zas jen reklama, nemáte někdo zkušenost?
Taky o něm čtu a přemýšlím a přemýšlím a nikdo nepíše!!
Není tady
Hanasaky piju pravidelně, už alespon 2 roky, ale neřekla bych , že nějak pomáhá na tuky. Taky jsem s ním kvůli tukům začala, ale potom mi zachutnal, tak ho piju i bez výsledků.
Není tady
Pešta napsal(a):
Hanasaky piju pravidelně, už alespon 2 roky, ale neřekla bych , že nějak pomáhá na tuky. Taky jsem s ním kvůli tukům začala, ale potom mi zachutnal, tak ho piju i bez výsledků.
Moje kamarádka ho pije už víc jak rok a žádný výsledek,přesně jak píše Pešta.Pije ho každý den a má pocit, že něco pro sebe dělá.Ale zda pomáhá spalovat tuky,jak uvádějí na obalu, to potvrdit nemůže.
Není tady
Hanasaky piju také už delší dobu.Výsledek žádný ale taky mi zachutnal.Je moc dobrý.Mám ale zkušenosti z Lapachem.Lapacho+špetka zeleného čaje je dobrá na posílení imunity.Mám to vyzkoušeno.
Není tady
Hannasaki piji 2 měsíce,mám dole 10 kilo.Ale jestli je to opravdu tím čajem, těžko říct.Jím malé porce a 5 krát denně,vše nízkotučné,ryby kuřecí,hodně zeleniny.Já jsem těch špeků měla hodně,takže to může být i radikální změnou jídelníčku.Čaj mi ale chutná,tak uvidím co to se mnou provede.

Není tady
Děkuju za odpovědi, práškům typu Lipoxal nevěřím a ani jsem je nikdy nezkoušela ale ten čaj mě zaujal, že je to takový přírodní, no nic, budu muset začít asi víc cvičit, díky mějte se J.
tiež som sa dala nachytať, že sa po čaji hannasaki chudne,iba v peňaženke
môj názor je, že by sme mali používať na prečistenie organiznu bylinky a čaje z nášho zemepisného pásma a myslím si, že ich je dosť
v prvom rade sa musí rovnať príjem /potravy/ s výdajom/energie/ aby bolo všetko strávené a noestalo sa meniť na tuky
Není tady
uz asi treti mesic ten caj piju,ale nemam pocit,ze bych zhubla..vzdycky si ho udelam po jidle,abych mela lepsi pocit,ze to ty tuky spali:)ale zachutnal mi a je na celkovou imunitu..
Není tady
Čaj se jménem HANNASAKI a SAYONARA je podvod. Stačí vložit do GOOGLE a dát vyhledat. Vyhledá jen na českých stránkách. Dejte hledat v japonštině, angličtině, němčině, čínštině anebo jak chcete, vždy vám nabídne jen české stránky, nic jiného. HANNASAKI, SAYONARA a podobné názvy jsou jen výmysly nějakého českého lumpa, celá akce s bombastickou reklamou je ale podvod. V japonských predejnách čaj těchto názvu neznají.
No teda to jsem asi najivní, nám to nabízí při cvičení ve studiu jako pitný režim 

Není tady

Taky ho mám doma. Dostala jsem ho loni k vánocům od bráchy. Ale pila jsem ho asi jen 3x. Divím se, že tu všechny píšete, že vám chutná. Já v něm totiž cítím rybinu.
Není tady