|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Dorka napsal(a):
pepe22 napsal(a):
Eva. napsal(a):
Aha. Takže jsi muž. Pak už chápu.Vestkyne? Pro vas klidne jesterka.
Spíš chameleon...
...Právní » Prosím o dobrou radu » 28. 8. 2017 19:58
pepe22
Replies: 5
Přejít na příspěvek
Pronajal jsem ve svém domě, kde jsem měl volný pokoj, jedné osobě...
ChApu ale vám Kt nicim neprispela do tematu nebudu nic vysvetlovat, něco k veci nemate?
Není tady
Dorka napsal(a):
pepe22 napsal(a):
Eva. napsal(a):
Aha. Takže jsi muž. Pak už chápu.Vestkyne? Pro vas klidne jesterka.
Spíš chameleon...
...Právní » Prosím o dobrou radu » 28. 8. 2017 19:58
pepe22
Replies: 5
Přejít na příspěvek
Pronajal jsem ve svém domě, kde jsem měl volný pokoj, jedné osobě...
ani jednou jste neprispela k tematu, laskavě tu nepište dekuji nejsem na Vas zvedava pouze k tematu a to nemáte asi nic 👍🏻😀😀
Není tady
pepe22 napsal(a):
ChApu ale vám Kt nicim neprispela do tematu nebudu nic vysvetlovat, něco k veci nemate?...
ani jednou jste neprispela k tematu, laskavě tu nepište dekuji nejsem na Vas zvedava pouze k tematu a to nemáte asi nic
To na*se*re, co, když si nikdo nechce povídat na tvoje oblíbený téma 

Není tady
helena napsal(a):
pepe22 napsal(a):
ChApu ale vám Kt nicim neprispela do tematu nebudu nic vysvetlovat, něco k veci nemate?...
ani jednou jste neprispela k tematu, laskavě tu nepište dekuji nejsem na Vas zvedava pouze k tematu a to nemáte asi nicTo na*se*re, co, když si nikdo nechce povídat na tvoje oblíbený téma
Moje oblibene tema to neni, ale asi tvoje Jo.
Není tady
Mám takový dojem, že jsme k tý hnusárně
řekly (-i) až dost.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Taky mi ty příspěvky od pepe připadají vysloveně mužské. Hlavně my ženy se tedy mezi sebou Dámy určitě neoslovujeme
Me se dámy libi... snad to nikomu neva
Není tady
vrabčák napsal(a):
Mám takový dojem, že jsme k tý hnusárně
řekly (-i) až dost.
Ty ano, za což ti Dekuji. Některé k tématu nic nerekly a jen mluví mimo tema o tom co se jim zda 😀
Není tady

Tulipánka napsal(a):
Taky mi ty příspěvky od pepe připadají vysloveně mužské. Hlavně my ženy se tedy mezi sebou Dámy určitě neoslovujeme
To ti připadají správně, protože ony od muže jsou. Pepík si zase hraje.
A prý - dámy. Každý normální člověk ví, že takové oslovení v souvislostech tohoto vlákna je impertinentní. Pepa provokuje.
Ještě že rovnou nenapsal - dámičky.
Nu, má prostě rád "použité" ženy. Ať má. Ale proč s tím leze na veřejnost? To je intimní záležitost. No, co od takového Pepy čekat, že? 
Upravil(a) Eva. (20. 4. 2018 21:11)
Není tady
Eva. napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
A prý - dámy. Každý normální člověk ví, že takové oslovení v souvislostech tohoto vlákna je impertinentní. Pepa provokuje.Ještě že rovnou nenapsal - dámičky.
Nu, má prostě rád "použité" ženy. Ať má. Ale proč s tím leze na veřejnost? To je intimní záležitost. No, co od takového Pepy čekat, že?
Tak jste me rozesmala Ha Ha. Muž nejsem. Ikdyz tu mluvim o sexu, což je běžná prirozena vec, nechapu proč bych nenapsala dámy. Na sexu nevidim nic špatného, tajneho..díky sexu tu jsme, takze ženy nebo dámy mi prijde i u tohohle tematu normalni ... každý to cítí a vnímá jinak...i to osloveni...nicmene tem které se vyjadrily k tematu dekuji ...
Ps: zdrobnovani moc nepouzivam takže damicky fakt ne Ha ha
Není tady

Ha Ha Ha 
Není tady
pepe22 napsal(a):
Eva. napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
A prý - dámy. Každý normální člověk ví, že takové oslovení v souvislostech tohoto vlákna je impertinentní. Pepa provokuje.Ještě že rovnou nenapsal - dámičky.
Tak jste me rozesmala Ha Ha. Muž nejsem. Ikdyz tu mluvim o sexu, což je běžná prirozena vec, nechapu proč bych nenapsala dámy. Na sexu nevidim nic špatného, tajneho..díky sexu tu jsme, takze ženy nebo dámy mi prijde i u tohohle tematu normalni ... každý to cítí a vnímá jinak...i to osloveni...nicmene tem které se vyjadrily k tematu dekuji ...
Ps: zdrobnovani moc nepouzivam takže damicky fakt ne Ha ha
Trollíš, ale blbě.
Není tady
carpediem napsal(a):
pepe22 napsal(a):
Eva. napsal(a):
Tak jste me rozesmala Ha Ha. Muž nejsem. Ikdyz tu mluvim o sexu, což je běžná prirozena vec, nechapu proč bych nenapsala dámy. Na sexu nevidim nic šepatného, tajneho..díky sexu tu jsme, takze ženy nebo dámy mi prijde i u tohohle tematu normalni ... každý to cítí a vnímá jinak...i to osloveni...nicmene tem které se vyjadrily k tematu dekuji ...
Ps: zdrobnovani moc nepouzivam takže damicky fakt ne Ha haTrollíš, ale blbě.
Hodnotny prispevek k tématu nic chytreho?
Není tady
Použité ženské mezi třicítkou a čtyřicítkou jsou nejlepší. 
Není tady

Petr100 napsal(a):
Tož vek bych splnila a to pouziti Myslis jak? I tak ze po nekom par hodin?
Není tady
Pepčo buď ráda a užívej si. To používání se zde nedá rozebírat. Nejlepší je svatá žena, když leží na kříži a přijímá tělo svého pána. 
Není tady

Petr100 napsal(a):

Není tady
Petr100 napsal(a):
Pepčo buď ráda a užívej si. To používání se zde nedá rozebírat. Nejlepší je svatá žena, když leží na kříži a přijímá tělo svého pána.
Petře,
taky z vlastní zkušenosti? 
Není tady
Petr100 napsal(a):
Aha tak by te to taky vzrusovalo?
Není tady
Petr100 napsal(a):
Vicemene jsem pro každou špatnost ale když partner by to tak nechtel jen vyjmecne ale nejlepe furt ...
Není tady
Petr100 napsal(a):
To mi vysvetli proč jsou zrovna tyto nejlepsi?
Není tady
Holky dělám si srandu. Tak dobře do čtyřicetipěti. 
Není tady
Několikrát jsem slyšel, že "Každá ženská by se měla po prvním použití utopit." 
Není tady
man-mimo napsal(a):
Několikrát jsem slyšel, že "Každá ženská by se měla po prvním použití utopit."
Tady je myšlena použita žena jako v sexu a treba 24 hod před s někým nebo během styku ji pouzije nekdo jiny
Není tady
Petr100 napsal(a):
Holky dělám si srandu. Tak dobře do čtyřicetipěti.
Vek mi neva zajima me v cem je pro tebe v tomto věku nejlepsi
Není tady