|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Zdeni, predem gratuluju. Mamavit jsem brala taky, ale ne denne, tak obden. Kyselinu prvni tri mesice jsem mela denne, staci tech 400 ug na den. Jinak nic nezkazis cerstvou zeleninou a ovocem, dej si ryby, sem tam vejce a nekdy kvasnice na becko. Vyhni se ale jogurtum Light.
Není tady
zdeni taky moc gratuluju, ja brala maternu, myslim ze vsechny tehu vitaminy jsou podobne.
romi, proc ne light? ja jine nejedla, mi ty smetanove nechutnaji a nikdo mi nerekl ze bych light nemela
Není tady
Zdenko,gratuluji k těhu.Já užívám denně kyselinu listovou,obden GS Mammavit a taky mi doktorka napsala denně 1 tabletu jodu.Ty vitamínky je nejlepší po jídle,zvláště jestli trpíš nevolnostmi.Jinak jez určitě dost čerstvé zeleniny a ovoce a miminko se bude mít fajn.

Není tady
Makco, ted uz zadne light neres, ted uz je muzes :-)))
LIght vyrobky obsahuji aspartam a ten muze poskodit nerove bunky plodu, ale to neznamena, ze bys ho jako nemohla jist. Nemelo by to byt proste denne po cele tehu.
Není tady
no ja ho jedla denne po cele tehu:-))) a mala ma asi nervove bunky poskozene, protoze je nervak stejne jako matka, vzteklina jedna uvztekana:-)))))
Není tady