6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No to sice nestrada, ale protilatky a podobne "zdrave veci" v tom prasku nenajde...
Misho, teda ty jsi sikovnice!!! Tak jsem si nostalgicky vzpomnela na Jahodu a na toho tveho kamarada, co o ni psal tak hezke povidky.....
Není tady
no jo vlastně! To tam Romi dám hned odkaz
akorát je ten deník takový nezáivný pro někoho cizího ale zase jak jinak ten deník prezentovat ???
Upravil(a) Misha (6. 4. 2006 22:06)
Není tady
Misho super, jsi ikulka. Tak Kamčitka umí udělat stránky, ty taky, za chvíli něco vymyslí i Makca s Romčou a já furt nic Ale jednu prezentaci na první rok Domčova ivota u mam, dělal jí děda, tak vám to kdytak zkusim poslat mailem
Není tady
Tak vám nic nepolu, je to straně veliký a posílala bych to asi tejden
Není tady
Do pěti měsíců měl Vojtík prdíky, take jsme ho pořád chovali, chovali ... pořád ječel a dokud neusnul, tak jsme ho museli chovat. Teda, přesněji řečeno, já jsem ho musela chovat a u toho drndat a rychle chodit po bytě.... fakt hrůza. Jinak by se uřval. Od pěti měsíců je zlaté miminko, dám ho do postele a jdu pryč, on si usne sám. Jene, teď se to nějak začíná zase měnit. Jak odejdu, okamitě nasadí ten jeho uječený hlásek a ječí ječí, a se začne dávit a pak zvrací. S tím má problémy od malička. Take stačí, kdy si skočím na záchod a je ten křik tady a nedá se to u zastavit. Teď u leze, take si ho dám do postele a jsem tam s ním, on leze, houpe se ... dokuď neusne. Je to sice straný, ale nechci ho nechat plakat a kvůli tomu zvracet. Rostou mu zoubky, tak doufám, e to později bude zase tak, jak dřív. V posteli teda s náma zatím nespí. To jsem fakt ráda. Já se toti pořád převaluju ze strany na stranu.
Není tady
peti, ja jsem pocitacovy antitalent, ale tatku mame programatora, ale znas to, kovarovic kobyla.... takze nez my se neceho dockame...
Není tady
Misho, jsem sice cizí, ale moc se mi líbil Verunčin deníček Je to tak krásně udělané, doufám, e nám to taky někdo tak hezky udělá, neb mi to vůbec neumíme. Jen se mě tam neobjevily ádné fotečky. Fakt jsi to krásně vymyslela a udělala A Verunka je moc hezká a roztomilá
Hezký den.
Není tady
Holky vy jste mi to včera přivolaly...malá spinkala od pul 11 do 5 ...proste úasný:-)) Tak vám vem mooc a mooc děkuju
Není tady
Miinečku na těch estránkách www.estranky.cz je to zadarmo a je to jednoduché. Mají tam průvodce a ty tam jen vkládá texty a fotky.
mi tam fotečky jetě nemáme, protoe je musím první zmenit, ale dnes je tam dám
jo a miinečku ty nesji cizí, ty jsi nae
Není tady
Mishi, je to peknoucke, ja rekla chlapovi at se stydi, ze agata jeste nema sve stranky, a on mi rekl ze na netu najdu spoustu odkazu kde si tam sama vlozim fotky. takze me odbyl. ale az bude cas, tak na to taky vlitnu, mate to moc hezke:-)
Není tady
Ja uz taky zacala neco delat v power pointu, ale nejak ted nemam casu.
Misule, moc se neraduj, Barca taky tak pekne parkrat spinkala a ted uz bezne musim ve ctyri rano cvicit spartakiadu...:-))
Není tady
holky já jsem tak zhnusená. Dávala jsem na emimino taky ty dotazníky a ty holky tam na sebe jsou tak drsný! Asi tam bude i ta bětka, kterou si pamatujeme. Normálně ten můj příspěvek nakopírovali na velijaké servery pod jiným jménem a teď se tam ze mě snaí udělat mainku na penízky.
Nic, potřebovala jsem se vykecat. Vyráíve s Verčuskou ven, je tam krásně
Není tady
Misho stránky moc hezké,snad mi manel taky něco udělá.A to na tom emiminu neře,má nás a my tě mame ráááádi a to je hlavní né.
Není tady
Misho díky moc. Hned jsem si to uloila. Jsem moc ráda, e jsem vae Je to moc hezké. Nic si nedělej z těch Blbých Nán. Já jsem tu taky psala, jak jsme moc ráda, e jsem nala vás, Babinet, neb jsem taky byla na jiné diskuzi a tam jsem se setkala se stranýma lidma. Ptoto jsem moc ráda, e jste tu takový skvělý enský. Nechtěla jsem tomu ani věřit, po té zkuenosti. Take se z toho nic nedělej a buď tu s náma, mi jsme móóóóc hodňoučký , jak píe Katkad.
Hezký víkend vem.
Není tady
Teda Misho,ty jsi ikovná.Matouovi se o stránky stará táta,já jsem ráda,e se dostanu sem. Jinak Máa spinká u skoro týden tak od 21 do 6 celou noc.Jen dneska byl nějak mrzutý a potřeboval na chvilku prso o půlnoci.Odpadl za půl hodinky a spinkal do půl 7. Je to miláček a po mamince strně rád spí.Bohuel furt i u jídla. Take večer po koupání a po kojení kdy mě za 2 hodinky totálně vycucne dostane troku dokrmu a proto moná tak hezky spinká.V pondělí jdem na kyčličky,tak jsem zvědavá jak dopadnem.Pak v pátek máme estinedělní prohlídku,tak na tu jsem jetě zvědavějí.Doufám,e přibírá ke spokojenosti paní MUDr.Já to na něm moc nepoznám a váhu jsem si raději nekoupila abych nebláznila.U se Misho těím a Verunce zmení fotečky a já se juknu.
Upravil(a) jitu (7. 4. 2006 19:45)
Není tady
jitu napsal(a):
Teda Misho,ty jsi ikovná.Matouovi se o stránky stará táta,já jsem ráda,e se dostanu sem. Jinak Máa spinká u skoro týden tak od 21 do 6 celou noc.Jen dneska byl nějak mrzutý a potřeboval na chvilku prso o půlnoci.Odpadl za půl hodinky a spinkal do půl 7. Je to miláček a po mamince strně rád spí.Bohuel furt i u jídla. Take večer před po koupání a po kojení kdy mě za 2 hodinky totálně vycucne dostane troku dokrmu a proto moná tak hezky spinká.V pondělí jdem na kyčličky,tak jsem zvědavá jak dopadnem.Pak v pátek máme estinedělní prohlídku,tak na tu jsem jetě zvědavějí.Doufám,e přibírá ke spokojenosti paní MUDr.Já to na něm moc nepoznám a váhu jsem si raději nekoupila abych nebláznila.U se Misho těím a Verunce zmení fotečky a já se juknu.
Byly jsme venku, je tam krásně. Konečně jsem sbalila maminku s kočárkem - 3,5 měsíční Nelinkou. Ta holka vůbec nespí. Verča prospala 4 hodiny a Nelinka je prokukala a prokecala. Čuměla jsem jak blázen jak vydrí. Chudák máma . Take fotky odkládám na večer
Jitu jetě si vzpomínám jak jsi se bála, e Matoukovi moc nechutná a jak mu to teď jede co? Já se bojím teď. Ani po těch 4 hodinách si nechce ani cucnout. Asi budu muset u v pondělí k doktorce an váení, jestli se Verunka přes víkend nerozmyslí
asi drí dietu, kdy se tu vichni posmívali jejím mielinkám
Není tady
Mielinky mě u miminek fascinují.Je to nádhera.Verunka nechce papat?To je zlobidlo. Ale neboj ona si to rozmyslí,vdy u mámy je tak fajn.
Není tady
Ahojky vem a hezký večer
Tak u nás to je s usínáním takový malý obřad.Po esté se jde malá koupat pak se hezky napapá někdy vytáhne i obě prsa a jde do postýlky.Větinou mi usne při kojení ale někdy vyaduje pochovat na ruce.Ale co bych pro naí beruku neudělala e!? No a pak se budí kolem třetí na papánek a pak ráno kolem esté a to u vylézáme s pelíku.
Misho ty stránky se ti opravdu mooooc povedly a Verunka je kouzelná!To na emiminu to neře tady tě máme rádi sice tu nejsem s vámi moc dlouho ale jsem tu mezi vámi straně ráda. Jo a mielinky u miminek to je nádhera a e jich nae malá něco má!!!!
Pa pa
Není tady
tak jsem to holky dodělala. Teda jenom do roku 2005. Ale zítra začnu psát deník dál. Akorát jsem si vzpomněla na otisky noiček, take to tam jetě zítra naskenuju. To mám plánů a plánů - uvidíme kolik toho dodělám
děkuju za zkouknutí a přivítám jakékoliv náměty
Není tady
zkuste www.uspavac.cz a do par minut je klid :-)
Není tady