6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,ted jen tak pro odlehčení,jak uspáváte miminka,máte na to nějaké fígle?Mi Terezku uspává manel,ale někdy se stane e ho nechce a řve tak dlouho ne přijde maminka a ponosí ji,asi jsme ji troku rozmazlili,a co vy? Jak jste na tom?
Není tady
No tak teda s tím nemáme vůbec problém. Malá má rituál, kdy vidím, e u je jedlá, tak ji dám do postýlky, pustím takovou hrací rybičku, chvilku si povídá a za chvilku u spí. Někdy s dudlíkem, někdy bez. To trvá u od 2měsíců, take super. A spí tak tvrdě, e ji neprobudí ani chrápající mana - na rozdíl ode mně
Není tady
tak to ja ji uspavam skakanim na balone, nekdy uz je tak hotova, ze usne i bez toho, ale jinak spi docela dobre:-)
Není tady
No to ma někdo hodnou dcerku,ja si ale taky nestěuju,jsem ráda e mi spí celou noc a chrápání ji na rozdíl ode mě taky nevadí.
Není tady
jojo a az ma zavrene kukadla tak ji dam do postylky, nekdy to trva dyl, ale bez kriku se to nikdy neobejde
Není tady
No u nás je to podobné,musíme ji uspat noením,ten balon taky zkusím,malá se u pronese.
Není tady
My mame taky ritualek. Kolem sedme uz je Bajule vlacna, takze se napapame, necham odgrcnout a dam ji do postylky, kde si jeste parkrat nasaje. Vymenim to za dudel, pohladim po vlaskach, reknu "Dobrou noc, Barunko" a za chvili uz tezce oddechuje, jako prave ted :-)) Spi mi tak osm hodinek, takze kolem ctvrte muzu ocekavat susteni v postylce, ale nastesti mi po krmeni jeste tak na dve hodky usne.
Není tady
To jste Romi taky dobré,my mame uspávací rituálek ráno,to jsem jeste moc ospalá na noení,tak si ji vemu k sobě do postele a drím ji za ruku ne usne a to tak spíme jetě dvě hodky.Cumel u nás neklapne,kdy ji ho dám tak ho plive nebo se jako začne dusit a natahovat,proto ji ho u nedavam.
Není tady
Holky to jsem ráda, e v tom nejsem sama Nosíme a nosíme a nosíme a jsem zralá do cvokárny. Poloím jí do postýlky a vytřetí ty svoje baterky...tak zas chodíme...
Není tady
Misi u nas to taky tak bylo, ja ze zacatku skakala na balone i do peti do rana v kuse a to bylo na maslu:-((
ted usne tak mezi osmou az desatou vecer, spi se mnou v posteli, takze jen kdyz se zavrti vytahnu prso a bez kriku nakojim pak se odcucne a hned spi, takhle asi dvakrat za noc a spi do sedmi osmi rano, no pak ja posnidam, mam malou na kline a do hodky ji zas uspim. a takhle po hodine bdeni chodi spat po cely den.
kati, balon zarucene zabira, teda aspon u nas.
Není tady
to zní jak rajská hudba...to jako,e se jetě někdy vyspim?
Není tady
tak jsem tu dlouho nebyla, učím se dělat internetové stránky, take vám sem asi dám zítra odkaz na Verunčiny záitky
my usínáme sice celkem dobře, teda hlavně nemusíme nosit! Večer ji po koupáníčkování a papání dám do postýlky, ona chňapne plínku, kterou si snaí nacpat do pusy (ona se asi cítí dobře, kdy ji má vedle hlavičky - asi je chráněná ) pustím kolotoč a občas docházím podat dudlík, kdy na mě zakřičí - PODEJ MI HO!!!!!
ale větinou je to bez keců
to spí přes den má problém. Je unavená jako prase a statečně s tím bojuje a pak je rozmrzelá, jak je unavená, a pořád mi nadává - E ..... E ...... E. ....... to poslouchám celý den
Otočí se na břicho a u mi nadává - KDE JSI? POJĎ MĚ OTOČIT ZPÁTKY - otočím a ona se znovu převalí a zase - KDE JSI ............
asi jsem ji taky rozmazlila, nebo to se mnou umí, kadopádně se mnou zametá
ale zase spí od 19:00 do 8:00 se dvěma kojeními - 13 hodinek se hodí
Není tady
Tak E...E..E... mam doma taky a jeste k tomu zacne mavat rucickama, coz znamena Nosit a ted hned!!! Kdyz ji vemu, tak je u toho zadychana, jaka je to pro ni fuska. Mlati me hlavou do obliceje a strka ruce do nosu (meho). Kdyz je horko tezko vytahnu, tak si narve do pusiny palec a dela, ze jako snad jedla naposledy pred tydnem.
Dneska jsem koupala bez manzelove asistence, no malem mi v te vaincce uplavala, nacakano v cele koupelne, ani jsem nestihla promyt vsechny zablite pneu...
Není tady
jo a Verunice nechce jíst, u má úplně pravé faldíky ((
Já chci buclaté miminko!!!!!!!!!!!§§
přítí týden jdeme na váení, tak snad jetě nebudeme muset přikrmovat Láhev prostě nechce, take u se vidím, jak ji tam tu bebu cpu ličkou
Romi to jsem ráda, e Veronika není sama otrokář!!! Já u ji tak doma říkám.... nebo Terorista
Není tady
Tak Vercule bojkotuje kojeni, jo? To Bara hrne jak nezavrena. Dost tezko s ni dodrzuju nejake trihodinove intervaly.
Lepsi nez lzicka je strikacka. Lzicka totiz znamena vsechno vystrcit ven jazyciskem ....
Ale dneska je te moji Hajdaline vse odpusteno a doprano, protoze jsme zase byly s tim ocickem a opet ji tam rvali tu ohavnost, takovy hrozny rev, zpocena byla..... a ani obrazek za statecnost nedostala :-((
Upravil(a) Romana (6. 4. 2006 21:00)
Není tady
tak ja uz od osmi uspavam,dneska bojkotuje uplne vsechno:-((((
nase teda ji o stopero, ale mi pripada ze uz nemam tolik mlika, bud ho vypila a nestacilo se jeste udelat a nebo laktacni konec. doufam ze ta prvni varianta a taky ze uz se ted neozve a usne bez kriku
Není tady
Makco, nemaluj certa na zed. O mliko hned jen tak neprijdes. Ja uz pres mesic nekojim a porad se jeste trochu tvori. Smir se s tim, ze mas doma Nenasytu jmene Agi :-)))
Není tady
Otesanek vypije kvanta:-) a taky si myslim ze do rana se zas cisterny nalejou:-)) teda pokud to v noci bude v klidu s max dvema probuzenima. a uz vubec neodstrikavas? ze bys misto Nutrilonu dokrmovala svym mlickem
Není tady
Ono to odstrikavani se donekonecna neudrzi. Jeste minuly tyden mela jednou denne mlicko, no stejne ho vyblila. Jenze ona uz ted vyhltne tak 180 ml a to opravdu nemam :-(( Holt jsme na instantim blivajzu...
Není tady
tak se koukněte holky na pracovní verzi - jsem na sebe tááák pyná
zítra tam dám jetě fotky a začnu psát deníček dále ne do konce roku 2005. To mě toho jetě čeká
aha já jsem pitomeček
http://www.veronikasvacinova.estranky.cz/
Upravil(a) Misha (6. 4. 2006 21:46)
Není tady