|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1

Ahojky, jsem asi plašan, ale chci se zepat, nejen čerstvých těhulek, jestli je normální, že na začátku těhu pobolívá v podbríšku.
Přemýšlím, jestli je to normální, třeba tím jak se roztahuje děloha nebo jestli mám šupajdit k doktorovi.
Nejsou to žádný urputný bolesti jen takový občasný pobolívání ,píchání na bocích a jako takový tlak když si třeba sednu.
Mám veliký strach, ale na druhou stranu si říkám, dokud nešpinim nebo nemám křeče tak to nic nebude a prostě to k tomu patří.
Těhulky, i ty co už to máte za sebou, písněte jestli taky pociťujete nějaký zvláštní bolesti 
Není tady

Ahoj Lucko1. Tím, jestli půjdeš k dokotrovi vůbec nic nezkazíš a když mu zavoláš a zeptáš se ho, tak také určitě ne. Spíše naopak. Ale já jsem bolesti v podbříšku měla, ale jsem těhu po IVF, takže nevím, zda to nebylo těma hormonama, ale dokotr mi říkal, že břicho bolet může, jak píšeš, zvětšováním dělohy. Ale být tebou, tak určitě se zeptám doktora a třeba bude stačit jen po telefonu a on ti už řekne co a jak.
Držím palečky, ať jste s mimčem v pořádku:) Pá
Není tady
Ahoj, já jsem jako těhotná taky měla bolesti v podbřišku a to dost velké.Měla jsem z toho strach, protože jsem i trochu špinila, ale naštěstí bylo všechno v pořádku. Doktor mi řekl, že je to od toho , jak se připravuje děloha a v mém případě se ještě nějak stáčela, protože jí mám nakloněnou obráceně než většina.Jestli máš obavy, tak si zajdi k doktorovi, ale myslím, že to bude v pohodě.
Není tady
Lucinko, já mám bolesti v podbřišku každou chvíli. Někdy to je asi takové, jako kdybych měla silnou menstruaci, tak doufám, že to je normální. Myslím, že ostatní to mají taky, tak proto jsem v klidu. Já vím, je hrozné čekat tak dlouho na prohlídku. Já jdu až 20.4 a někdy mám takový stav, že si myslím, že už třeba těhotná nejsem. Zdá se mě to dlouhá doba 4 týdny od poslední prohlídky, kór když mě ten doktor vlastně skoro nic neřekl. Jen to, že když začnu krvácet nebo špinit, že mám přijít. No - včera jsem měla na slipovce takové špinění, dneska nic a k doktorovi stejně nejdu. Takže to je se mnou na 
Není tady

Hani já jdu taky až 21.4.tak uvidim. Dneska tam stejně není, tak bych mu zavolala třeba zítra.
Albo, já mám dělohu zakloněnou takže by to mohlo opravdu být tím. proto se nám nedařilo i dlouho otěhotnět.
Já už jsem na neschopence tak mám hodně času přemejšlet nad blbostma co by se mohlo stát......
No uvidíme zítra, já jen nechci s každým píchnutím zbytečně plašit.
Není tady
Tak to jsme na tom Luci uplně stejně. Ty máš datum porodu o den déle než já a jdeš taky na prohlídku o den déle než já. Asi o tom nesmíme moc přemýšlet. Uplně tě chápu, když seš doma, že takle přemýšlíš. Já jsem v práci a stíhám to taky, ale možná o trošku míň. Hlavně jsem vděčná za tyto stránky, bez nich bych byla uplně v p.....
Není tady

Lucko1, já jsem také doma od začátko a také mě z toho občas hrabe
A pořád se na vše doktora i tady holek na něco ptám. Ale jsem zase klidnější, neb mě tu vždy pomohly a poradily. Měla jsem zakloněnou dělohu a bolelo mě břicho a také asi měsíc mě hrozně bolela kostrč - záda. Myslela jsem si, že je to z toho, že nic nedělám, že nemohu cvičit, a také jsem se nemohla nechat namasírovat a tak, ale pak mi doktor řekl, že je to tou zakloněnou děloho a že to potom přejde, že se narovná tím, jak se zvětšuje pro miminko.
Tak hodně zdravíčka. Pá
Není tady
Lucko, ja jsem to mela zrovna minuly tyden tak hodne, ze jsem musela 2x domu z prace. Byla jsem z toho opravdu hodne vyplasena, ale holky tady me uklidnily, ze je to normalni. A asi 2 dny uz me to neboli jen kdyz se nejak hodne blbe pohnu a skripnu bricho. Mas pravdu dokud neni spineni a krev tak je to snad o.k. presne takto si to rikam taky.
Preji at to rychle prejde:)
Není tady
Luci, myslím že je to opravdu běžné. Mám stejné potíže. Někdy mám pocit jako bych to měla dostat, někdy jen takové píchnutí. Ale všechny kámošky mě ujišťují, že měly to stejné. Mimochodem mám taky zakloněnou dělohu.
Není tady

Holky díky moc, to jste mě uklidnily. Přesně jak píše Mišínečka tak mě bolí i ty záda, takže to bude opravdu asi tím jak se děloha zvětšuje a narovnává.
Dneska u mě byla švagrová, která je zdravotní sestra a říkala to taky.
Ještě, že Vás mám, hned jsem klidnější. Díky moc 
Není tady
Ahojky, já mám taky tuhle zkušenost a jednou jsem to nevydržela a jeli jsme na pohotovost do Motola. Ale je to opravdu dělohou. A na pravé straně břicha mě pobolívá v průběhu celého těhotenství, prý je to proto, že mimís roste a mé tělo se stále přizpůsobuje.
Není tady

Ahojky, tak nejdřív plašim jestli je v pořádku, že mě pobolívá břicho a dneska pro změnu se chci zeptat, jestli je normální, že mě nic "není"
Dneska jsem v pohodě uvařila, umyla okna, uklidila a jsem v pohodě jen trochu ospalá. To udělat minulý týden tak po půl hodině mě břicho bolí tak, že musim do postele.
Prostě mi ani nepříjde, že jsem těhotná. Špatně mi není, nezvracim, břicho mě nebolí.
Ach jo já už nevim, nad jakejma pitomostma mám přemejšlet 
Připadá si některá z vás taky "netěhotně" oproti třeba minulýmu týdnu. Nebo měla některá maminka taky těhotenství bez problému.
Už z toho blázním POMÓC!!!!!

Upravil(a) Lucka 1 (12. 4. 2006 16:47)
Není tady
Luci, neboj a buď ráda, že nemáš žádné šílené příznaky 
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
Ahojky, tak nejdřív plašim jestli je v pořádku, že mě pobolívá břicho a dneska pro změnu se chci zeptat, jestli je normální, že mě nic "není"
Dneska jsem v pohodě uvařila, umyla okna, uklidila a jsem v pohodě jen trochu ospalá. To udělat minulý týden tak po půl hodině mě břicho bolí tak, že musim do postele.
Prostě mi ani nepříjde, že jsem těhotná. Špatně mi není, nezvracim, břicho mě nebolí.
Ach jo já už nevim, nad jakejma pitomostma mám přemejšlet
Připadá si některá z vás taky "netěhotně" oproti třeba minulýmu týdnu. Nebo měla některá maminka taky těhotenství bez problému.
Už z toho blázním POMÓC!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Luci, tak já jsem teď na tom stejně jako ty. Včera jsem si uvědomila, že mě už vlastně ani to břicho nebolí. Je mě jen divně, když dlouho stojím na místě, ale to mě bylo vždycky divně. Ospalá jsem taky, ale jinak žádné příznaky nemám. 20.4. jdu na ultrazvuk, tak už aby to bylo. Připadám si taky netěhotná.
Není tady
Stránky: 1