29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
chtěla bych se zeptat.Pejsek měl na ouškách(špičkách,zevnitř)takové šupinky.Podobá se to tzv.dětským lupům.:dudlik:Tak jsem mu ouška namazala marinou a potom vyčesala:lol:.Ted je to v pořádku jen má trochu masné chloupky kolem uší.Nemáte někdo lepší radu?Svítí tady sluníčko a sníh co v noci napadl pomalu taje.HURÁ.
Není tady
Já to řeším podobně, u hladkosrstých psů je to poměrně často, zvlášť v zimě, tomusím špičky mazat než jdeme do mrazu, jinak máme omrzliny, no hold tropické plemeno. Jen používám měsíčkovou indulonu. I na ťapky.
U nás taky sněžilo, v noci bílo, teĎ už po sněhu ani památky. Já chci jaro se víšm všudy!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Velice díky.Ale musím přiznat,na tu objednávku už nedojde.Moje dcera vybrala pokladničku a koupila Celestýnovi pelíšek.No Jak by řekla babička (to bych ušila) Je ale s podivem,že značka je na etiketě nějaký Zlámal.Takže Kamčitko mám nakonec ten pelíšek od tebe?Šlo to mimo mě ale nemůžu nadávat holce,že něco vybrala bez mého souhlasu.Je to pěkné,že má vlastní iniciativu.
Není tady
Jindro, tak to je opravdu góóóóóól, to je opravdu pelíšek od nás. Nicméně marně uvažuju, kde ho obchodník koupil my tuto značku používáme velmi krátkou dobu , předtím jsme jeli na mé ičo a to byl jiný název. Co to je za pelíšek? Klasický ovál, nebo iglú či bouda? To je fakt zajímavé. Velkosklad ze Sm moravy, který ode mně bere, bral (aspoň jsem o tom přesvědčena),
ještě se starým logem
Není tady
No je to polštář a přivezli to z nějakého velkoskladu.Jako kdyby samolepka a cena byla velice super.Ted jsme se vrátili z Ostravy a taky tam měli různé pelíšky tak holka začíná šetřit nanovo.A ceny měli jak kdo.
Není tady
jj jindro, tak to jo. Já jsem si to pak dneska uvědomila, že polštáře už jsou s novými etiketami. Ten velkosklad, který ode mně bere, má velmi nízkou marži, nevím jak pak obchodník. Pro vašeho pumprlíka bych Vám doporučila iglú. Jsou pěkné, navíc se hodí i na cesty, do auta, má ucho, za které ho můžete nosit a už v autě je pejsek "jako doma".
Není tady
No původně jsme chtěli iglu,ale prý tito pejsci to moc nemusí a mají rádi o všem přehled.Paní to pro japonečky měla,ale prý oba mazlíci spali s hlavami na zemi,aby na vše viděli.Tak jsme mu v pokoji nechali pelíšek a v obýváku je na polštáři.Na té výstavě se nám moc líbilo a ceny tam byli lidové i velice lidové.Tak počkáme jestli nám Celestýn nepřeroste a koupíme,až bude dospělý.
Není tady