29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
no počkej zajíci
Není tady
Tak to je vazne super citanie...
no, aby som prispela aj ja... este s uuuplne prvym priatelom sme sa jednoducho ani nemali kde milovat. kazdy z ineho mesta, on spaval u babky, kde som ja akosi spavat nemohla no a u nas cela rodina.... tak na jednej diskoteke sme sa vybrali do blizkeho parcika, ja som si na neho sadla obkrocmo a jednoducho sme sli na vec... zrazu okolo nas zacal behat akysi pes a jeho pani ho vydesene zacala tahat k sebe... este ze mi nebolo vidno biely holy zadok - mala som dlhsi kabat... noa potom som samozrejme mala asi dva tyzdne chripku..
este na vyske nas s priatelom nacapal spoluziak. boli sme v tom, ze sme zamknuti a on si uuuplne v pohodicke vosiel do izby. neviem ci bol prekvapeny viac on ako ja...
na dalsi krat nas nacapala zase moja spolubyvajuca a priatel v tom soku jej povedal "ved pod dalej..." no a ona sa zlakla, ze ju chceme do trojky...
tak som to potom musela vysvetlovat, ze on chcel byt len "slusne vychovany", ze jej nechce zaberat izbu... ale nenapadlo ho, ze ma holy zadok...
Není tady
Nás s BM nachytal jeho syn, práve začal chodiť do školy a ráno sa chudáčik popletený prišiel spýtať, či nemusí vstávať... Našťastie sme boli prikrytí perinou, ja navrchu, tak som si len ľahla a keďže ženy sú pohotovejšie, odpovedala som mu, že nemusí, lebo je sobota(bola) a že ak si pôjde ešte na chvíľku ľahnúť, potom mu urobím kašu a pustím rozprávky v telke. Poslúchol :-)) a keď prišiel o cca. 20 minút, už bol pokoj. Raz som sa poštárke zdala príliš strapatá, keď som jej prišla otvoriť, tak potom po okolí rozprávala, že sme doma celý deň(to nebola celkom pravda) a že si to rozádvame hocikedy(to bola pravda).
A s jedným milencom to na nás raz prišlo vo fajnovej reštaurácii po mesačnom pôste, tak sme sa odobrali na WC a keďže sme sa nevedeli dohodnúť, na ktoré, skončili sme na spoločnej chodbičke. No, hostí bolo málo, ale načapal nás čašník a potom sme mali v tej reštike zaracha :-(( No ale, keď musíš, tak musíš...
Není tady
Selima a nedali vam ako "trest" poumyvat vsetky WC a este k tomu aj riady?
Není tady
sunny2 napsal(a):
Selima a nedali vam ako "trest" poumyvat vsetky WC a este k tomu aj riady?
No utiekli sme ;-)) Asi preto sme tam potom nemohli... Ale mne to neva, aj tak som sa hanbila, ja som v podstate hanblivá Panna
Není tady
:-)))))))))))))))))) v podstatě jsi opravdu stydlivá :-)))))
Není tady
Vasek nepovie nic, on mlci ako partizan... iba pozoruje a cita a to co sa dozvie potom praktizuje v beznom zivote...
Není tady
holky já jsem si rodiše vychoval už dávno, a rodiče ex měli taky rozum ... takže to opravdu nehrozilo ... jinak jsem měl vždycky štěstí, venku, ve vlaku na lodi ... ale to už je dávno ...:-)))
Není tady
vašek napsal(a):
holky já jsem si rodiše vychoval už dávno, a rodiče ex měli taky rozum ... takže to opravdu nehrozilo ... jinak jsem měl vždycky štěstí, venku, ve vlaku na lodi ... ale to už je dávno ...:-)))
Vašku,te´d jsem tak přemýšlela jak velká by ta loď musela být,aby se na ni vešel vlak.
Není tady
tak na tu co jsme byli tam by se vešel, měla 5 pater a na střeše bazém a u každého pokoje balkón ... , prostě pohodička :-)))
Není tady
vašek napsal(a):
tak na tu co jsme byli tam by se vešel, měla 5 pater a na střeše bazém a u každého pokoje balkón ... , prostě pohodička :-)))
Jé a skákal si z balkónu rovnou do bazénu?Já bych při svém štěstí chytla vítr a skočila bych přes palubu do moře.
Není tady
ne z balkonu to bylo rovnou do Nilu :-))) ale loď byla super doporučuji všem :-)))))
Není tady
vašek napsal(a):
ne z balkonu to bylo rovnou do Nilu :-))) ale loď byla super doporučuji všem :-)))))
Do Nilu bych asi radši neskákala.Je to prý takovej humus,že by mi v letu samým hnusem narostli křídla.
Není tady
no moc čistej asi nebude :-)))
Není tady
Ivča K. napsal(a):
vašek napsal(a):
Do Nilu bych asi radši neskákala.Je to prý takovej humus,že by mi v letu samým hnusem narostli křídla.
A co redbull?
Není tady
choysia napsal(a):
Ivča K. napsal(a):
vašek napsal(a):
A co redbull?
Po něm mám průjem.
Není tady
nj, to znám...maminka mýho ex se naučila posílat smsky, že jde domů
moji rodiče nikdy neklepou, což mě irituje i v případě, že jsem v tom pokoji sama...
Není tady
Tak já si taky přidám:
Anebo ne, já jsem si to rozmyslela.
Upravil(a) choysia (26. 5. 2006 18:26)
Není tady
misha88 napsal(a):
Jen se choysio přidej,mě to zajímá
!!
To seš celá ty, Miško.Neboj, pikantností ještě bude : -))))
Není tady
S bývalým přítelem jsme se jednou milovali dopoledne u něj v pokoji a najednou se ozvalo klepání - byla to jeho babička. Ovšem než stačil cokoli říct, vešla dovnitř. Já byla zrovna nahoře, tak na mě prostě přehodil peřinu, zůstali jsme jak jsme byli a já snad ani nedýchala. Babička se ovšem rozpovídala a vypadalo to, že snad neodejde...
Jindy s nynějším přítelem - opět poránu - se najednou otevřely dveře - my v nejlepším - na prahu stál jeho bratr.... (starší) - taky mňamka.....od té doby vždy klepe a vchází až po chvilce, abychom se aspoň stačili přikrýt
Není tady