29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
to se mi jednou stalo s bývalým......na silvestva vecer, u nej v pokoji, o patro niz nez bydli rodice....zrovna jsem byla naha, nastesti do pasu prikryta a vlitla maminka jestli nechceme jit za nima.....a ted s pritelem, pokud zrovna jeho syn nespi, tak vime, ze to nema cenu, protoze urcite prijde....je mu 6 a nastesti je vedenej k tomu, aby klepal:-o
Není tady
Tak mě a mého už bývalého přítele spíš vyrušili než nachytali. Jeli jsme spolu v létě na výlet po západních Čechách a přespávali jsme ve stanu. Jednou jsme si stan rozložili hned vedle auta. V tom nejlepším jasně slyším (bylo to už pozdě v noci), jak se někdo snaží dostat do auta. Řekla jsem to příteli a ten jen tak v Adamově rouše vylez ven, ale pozdě - zloděj už prchal, stačil auto otevřít, ale naštěstí nic neukradl (taky už neměl co, auto někdo vykradl pár dní před tím někdo jiný). Když se náhodou s bývalým vidíme, je tahle historka vděčné téma.
Není tady
tak ted je otazka, proc zlodej utekl:-D....bud z vyruseni kradeze a nebo z toho co uvidel a sveho pudu sebezachovy:-)
Není tady
:-))) asi se bál že se dorazí s ním :-))))))))))))))
Není tady
Tak jsem to tu z nudy prolouskla, zasmála se a taky vám něco písnu.....
jednou tak nějak jsem něco měla a při tom nejlepším příteli vypadnul z kapsy odhozené bundy mobil, nešťastně si ho přilehl, odblokoval a vytočilo se číslo jeho ex-tchýně. Vše si mrška poslechla a pak všude vykládala, jak mladí hrají komedii o rozvodu, když prožívají tolik lásky......
Není tady
:-)) teda to jsou věci ...
Není tady
To nás nachytala její babička. Vždycky sme se zamykali, vždycky všichni z její rodiny klepali, ale její babička asi není zvyklá klepat a tak viděla můj holý zadek:)
steeve napsal(a):
To nás nachytala její babička. Vždycky sme se zamykali, vždycky všichni z její rodiny klepali, ale její babička asi není zvyklá klepat a tak viděla můj holý zadek:)
A měla nasazený brejle?
Není tady
lulu24 napsal(a):
Já jsem jednou orálně uspokojovala přítele pod peřinou a v tom vešel do pokoje jeho otec. Tak jsem vylezla, otřela si pusu a pozdravila.....
a odzdravil??
Nás nachytala bývalá manželka mého nynějšího manžela. Už byli v rozvodovém řízení, ona odjela se svým přítelem na svatbu a my jsme byli u nich doma. Už jsme odpočívali u televize, oni se vrátili, slušně zaklepali na okno a jeli uklidit auto. Bleskurychle jsme uklidili postel, složili gauč, oblékli se - já kromě punčoch, což tak rychle nešlo. Dostavila se manželka s přítelem, dali jsme si kafe, pokecali a ona se pořád tak usmívala ... Pak jsem nevydržela a ptala jsem se co se děje? Manžel měl naruby košili ... Bylo mi jasné, že jí je to jasné, ale ta košile byla prostě důkaz.
Není tady
Nás nachytala moje tchýně vpadla k nám a hrozně se divila,že už spíme ale než to dořekla tak jí to asi došlo a od té doby k nám po desáté večer nechodí a když musí tak ťuká.A já jsem jednou ještě jako puberťačka nachytala rodiče to byl trapas.A a to jsem si myslela,že spolu dávno nespí jak jsem se škaredě mýlila.
Není tady
Teda, Vlaďko, tak to je skoro, jako náš případ.
Byla jsem u přítele (teď už manžela doma) a jeho sestra s rodičema jeli na návštěvu do jiného města. No a my jsme se zatím pomilovali. Oni se pak vrátili a ptali se, jak jsme se měli, co jsme dělali .... a já jsem řekla, ale, nic moc, nuda, koukali jsme na telku, ..... všimla jsem si, jak se jeho ségra pořád něčemu chcechtá, tak za mnou šla a řekla mi, že mám naruby tričko ... takže bylo hned jasné, co jsme asi dělali ...
Není tady
Tak se přidám, byli jsme nachytáni v lese, na louce, zrovna jsme dováděli na nějakých kládách, a v tom nás obestoupili ze všech stran udivení myslivci. Nevšimli jsme si ve víru lásky že jsme uprostřed honebního kola. Dostalo se nám krátkého kázánbí o tom že dolesa se nechodí když je hon a pak jsme rychle utekli.
Po druhé jsme se zase před deštěm schovali v nějaké lesní boudě, pršelo hrozně moc, a když už jsme tam seděli............no a najednou se rozletěli dvířka a nějaký chatrný stařeček nahlídl, lekl se, zabouchl, otevřel znovu, řekl naschledanou a pak sjem se ještě měsíc poptávala jestli někdo starý neumřel n apodchlazení nebo zápal plic, měla jsem utkvělou představu že když se neschoval tak nastydl, tak jsem se o něho bála
Upravil(a) Májajája (21. 5. 2006 18:22)
Není tady
lulu24 napsal(a):
Já jsem jednou orálně uspokojovala přítele pod peřinou a v tom vešel do pokoje jeho otec. Tak jsem vylezla, otřela si pusu a pozdravila.....
- je vidět, že máš slušné vychování
Není tady
Májo
teda to myslivci ještě neulovili :-)) na to do smrti nezapomenou :-))))
Není tady
tak nám pravidelně chodila do pokeje máma mýho bývalýho...zkoušeli jsme to i cedulkama na dveře, ale ona tam vždycky vtrhla, ¨nadala nám do blbců, proč to sakra furt děláme..nebo nám oznámila, že chce jít jen spát a že se nemáme nechat rušit..
a mě mamka do pokoje taky pravidelně vtrhne v tom nejlepším...nemůžu jí naučit, ať zaklepe..a když se zamkneme, chodí nám mlátit na dveře a řve po nás, ať si za ní jdeme zapálit a že už udělala kafe!!!
Není tady
Tak takovou maminku bych "chtěl"
Není tady
jo, vyzrál bych na ní, že bych jí pozval do trojky a ona by si příště rozmyslela, jestli klepat nebo ne
Není tady
nachytá manželka manžela v posteli s jinou ženskou a povídá mu: tak to je konec, nevěra - jak jsi mi to mohl udělat, zničil jsi vše krásné, co mezi námi bylo, sbalím si věci a odcházím - a ty mami, taky tak blbě nekoukej, taky jsi mě pěkně nas...
Není tady
já nepřesahuju žádný meze
tino: já ti říkal, že nemáš o mě na veřejnosti mluvit
Není tady