Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 5. 4. 2006 15:55

Ivulka
♥♥-----

Luxusni povleceni?

Nevi nahodou nekdo kde by se dalo sehnat nejake pekne povleceni? Tech nechutnych potisku a krepu uz mam po krk. V zahranici maji hezka povleceni i v tech nejlevnejsich obchodech. U nas jen same palmy, kyticky, tygroviny a kreppp. Fuj! Chtela bych neco elegantniho, barvu pokud mozno jednoduchou, kremovou, bilou a tak. A kdyz uz potisk tak vkusny. Zkousela jsem prohledavat internet, ale nic jsem stejne nenasla. Take aby to nebylo mooooc drahe. Poradte! smile

Znej míru v lásce, ať je stálá, zmešká kdo otálí, i ten kdo cválá.
William Shakespeare

Není tady

#2 5. 4. 2006 16:02

Pešta
♥♥♥♥---

Re: Luxusni povleceni?

Ty jsi z Prahy?

Není tady

#3 5. 4. 2006 17:15

Ivulka
♥♥-----

No jsem z Prahy. Proc? Mas na mysli nejaky obchudek???

Povidej!!! smile

William Shakespeare

Není tady

#4 5. 4. 2006 18:31

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

V obchodě s lůžkovinami nemají katalog?

Strach je malá smrt...

Není tady

#5 5. 4. 2006 19:12

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Nebo koupit materiál a nechat ušít...

Strach je malá smrt...

Není tady

#6 6. 4. 2006 7:17

Janucha
♥♥-----

My jsme dostali jako svatebni dar povleceni mako-jersey z atelieru stella http://www.stella-ateliers.cz/ a je naprosto uzasne smile, uz zadne jine asi nebudu chtit

Není tady

#7 6. 4. 2006 8:52

mm
Host

#8 6. 4. 2006 13:30

Anni
♥♥-----

V Quelle se mi podařilo objednat saténové povleční za velmi dobrou cenu - 1200,- na dvě postele i s prostěradli ve stejné barvě. Od té doby, co jsme se vyspinkali v saténu už nic jiného nechceme. Krásně hladí. V létě trošku chladí, v zimě zase hřeje. Bezva se pere, nemusí se žehlit, ale já žehlím a jde to samo, je lehounké. Už nic jiného.

Sleduji ceny v různých katalozích a vždy si počkám na slevové akce.

Není tady

#9 7. 4. 2006 15:50

Pešta
♥♥♥♥---

Speciální obchod na povlečení je: Když jedeš přes Bílou horu po Bělohorský a nezatočíš souběžně s tramvajemi do prava, ale budeš pokračovat rovně jakoby k tunelu, tak asi půl km před semaforami a zatáčkou na tunel je ten obchod. Je vidět ze silnice , stačí se dívat doprava.

Není tady

#10 7. 4. 2006 21:06

petrekova
Host

Ahoj všichni,
ohledně toho povlečení Vám mohu doporučit firmu Matějovský...už léta nekupuji žádné jiné a ani kupovat nebudu. Mají nádherné dezény a to i pro děti. Dceři jsem koupila Večerníčka a nemůžu ji dostat z postele, stále si to povlečení prohlížídudlik objednávám ho pouze přez internet, vyjde to nejlevněji, Ti ostatní nás chtějí jen obrat a tady poznáte, kolik stojí povlečení od výrobce...a navíc....dostala jsem ho hned druhý den! to je paráda:)smilesmile  no, tak    www.matejovsky-povleceni.cz   a budete spokojeni, jako já.....  Ivana

#11 9. 4. 2006 13:07

Tiffi
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Chomutov
Web

Ivulko a do jakých obchodů chodíš? Já povlečení které ty popisuješ nikde neregistruju (palmičky atd.). My jsme krásné jednobarevné povlečení koupili nedávno v Ikea, je ze 100% bavlny a bylo dražší, ale to luxusní povlečení většinou bývá. Jinak já osobně mam raději ty veselé barvičky na povlečení.

Není tady

#12 9. 4. 2006 13:44

petrekova
Host

Ahoj Tiffi, já osobně preferuji nákup přez internet. Jak jsem již psala. Vybrala jsem si povlečení na  www.matejovsky-povleceni.cz  a hned vyplnila objednávku a také si můžeš objednat malé polštářky navíc. Mám povlečení Karty, v bavlněném saténu, opravdu krásné barvy...     Také mi známá říkala, že Matějovský vystavoval v Brně na veletrhu. Měl tam vystavené ty Karty a ve skutečnosti vypadají opravdu skvěle, tak si je tam koupila a je spokojená.
     Ale opravdu přez ten internet je to nejlevnější. Dívala jsem se v obchodech na to mé povlečení a cena tam byla vyšší...tak jsem dobrě nakoupila a za ušetřené peníze jsem si udělala i jinou radost:gloria: gloria gloria

Tak se tam podívej a pak dej vědět, jaké se Ti nejvíc líbí gloria gloria   Ivana

#13 10. 4. 2006 21:26

Ivulka
♥♥-----

No tak jsem se koukala na ty stranky toho matejovskeho a moc me to nenadchlo. Nerikam, ze neni pekne, ale zda se mi to vsechno moc stejne, hodne geometricke a kriklave. Mimochodem i tady jsem objevila ty kone, slony a tygroviny. Nejak extra vkusne se mi to teda nezda. Luxusni bych to nenazivala. Docela divocina. smile Ja mela na mysli neco elegantniho. Jako v hotelu. Treba s vysivkou. Uz ne zadne potisky. Nevite??? Jinak diky moc za odpovedi.

William Shakespeare

Není tady

#14 11. 4. 2006 13:44

Anni
♥♥-----

Jukni na http://www.davidek.cz/. Mám vyzkoušeno. Objednala jsem pro dceru povlečení Vanda v saténu. Mají i s výšivkami

Není tady

#15 11. 4. 2006 17:41

maya
♥♥♥♥♥--

Mám krásné (podle mě) bílé povlečení s všitou krajkou a pak bílé s drobným tmavomodrým květinovým vzorem - oboje Ikea. Mně se tam některá povlečení líbí moc, ale záleží na vkusu. Mají i různé rozměry.

Není tady

#16 11. 4. 2006 20:06

Petrekova
Host

Já jsem tedy s tím povlečením od Matějovského velice spokojena.Myslím, že těch překonaných kytiček a krajek na povlečení bylo dost.Jeho povlečení mají aspoň jiskru a nápaditost, kterou jsem bohužel u jiných prodejců nenašla.Máme tím oživenou ložnici a po deseti vypráních jsou hlavně barvy pořád stejné.Já bych tedy jednobarevné povlečení zásadně nechtěla, protože jsem v tom musela spát celou dobu v komunismu.
Ale samozřejmě každá máme jiný vkus.Ale opravdu ty jeho "karty", které máme povlíknuté nemají chybu.Ahojky

#17 14. 4. 2006 10:31

Ivulka
♥♥-----

Anni napsal(a):

Jukni na http://www.davidek.cz/. Mám vyzkoušeno. Objednala jsem pro dceru povlečení Vanda v saténu. Mají i s výšivkami

Dekuji za "Davidka"! Neco takoveho jsem mela na mysli. Opravdu parada. Diky moc. Pa smile

William Shakespeare

Není tady

#18 14. 4. 2006 10:42

Electra
♥♥♥♥---

Teda na Davídkovi fakt nádherný povlečení........

Není tady

#19 14. 4. 2006 14:04

Myšpulín
♥♥-----

Mně se moc líbí ten Matějovský, určitě si něco objednám!:-)

Není tady

#20 12. 7. 2011 12:48

Františka Škutová
♥♥-----

Sháním povlečení s krtečkem, nevíte o nějakém levném?
Tak už jsem našla http://www.metrovytextil.cz/index.php?cPath=79_86

Upravil(a) Františka Škutová (27. 7. 2011 17:35)

Není tady

#21 13. 7. 2011 13:27

annie
♥♥♥♥♥♥-

Františko - třeba tady: http://www.matejovsky-povleceni.cz/nejl … nicky.html
Matějovský se mi moc líbí - hezké vzory, barvy a z vlastní zkušenosti můžu doporučit - je pevné, nerozleze se po pár vypráních.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí