29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nevi nahodou nekdo kde by se dalo sehnat nejake pekne povleceni? Tech nechutnych potisku a krepu uz mam po krk. V zahranici maji hezka povleceni i v tech nejlevnejsich obchodech. U nas jen same palmy, kyticky, tygroviny a kreppp. Fuj! Chtela bych neco elegantniho, barvu pokud mozno jednoduchou, kremovou, bilou a tak. A kdyz uz potisk tak vkusny. Zkousela jsem prohledavat internet, ale nic jsem stejne nenasla. Take aby to nebylo mooooc drahe. Poradte!
Není tady
Ty jsi z Prahy?
Není tady
No jsem z Prahy. Proc? Mas na mysli nejaky obchudek???
Povidej!!!
Není tady
V obchodě s lůžkovinami nemají katalog?
Není tady
Nebo koupit materiál a nechat ušít...
Není tady
My jsme dostali jako svatebni dar povleceni mako-jersey z atelieru stella http://www.stella-ateliers.cz/ a je naprosto uzasne , uz zadne jine asi nebudu chtit
Není tady
V Quelle se mi podařilo objednat saténové povleční za velmi dobrou cenu - 1200,- na dvě postele i s prostěradli ve stejné barvě. Od té doby, co jsme se vyspinkali v saténu už nic jiného nechceme. Krásně hladí. V létě trošku chladí, v zimě zase hřeje. Bezva se pere, nemusí se žehlit, ale já žehlím a jde to samo, je lehounké. Už nic jiného.
Sleduji ceny v různých katalozích a vždy si počkám na slevové akce.
Není tady
Speciální obchod na povlečení je: Když jedeš přes Bílou horu po Bělohorský a nezatočíš souběžně s tramvajemi do prava, ale budeš pokračovat rovně jakoby k tunelu, tak asi půl km před semaforami a zatáčkou na tunel je ten obchod. Je vidět ze silnice , stačí se dívat doprava.
Není tady
Ahoj všichni,
ohledně toho povlečení Vám mohu doporučit firmu Matějovský...už léta nekupuji žádné jiné a ani kupovat nebudu. Mají nádherné dezény a to i pro děti. Dceři jsem koupila Večerníčka a nemůžu ji dostat z postele, stále si to povlečení prohlíží objednávám ho pouze přez internet, vyjde to nejlevněji, Ti ostatní nás chtějí jen obrat a tady poznáte, kolik stojí povlečení od výrobce...a navíc....dostala jsem ho hned druhý den! to je paráda:)
no, tak www.matejovsky-povleceni.cz a budete spokojeni, jako já..... Ivana
Ivulko a do jakých obchodů chodíš? Já povlečení které ty popisuješ nikde neregistruju (palmičky atd.). My jsme krásné jednobarevné povlečení koupili nedávno v Ikea, je ze 100% bavlny a bylo dražší, ale to luxusní povlečení většinou bývá. Jinak já osobně mam raději ty veselé barvičky na povlečení.
Není tady
Ahoj Tiffi, já osobně preferuji nákup přez internet. Jak jsem již psala. Vybrala jsem si povlečení na www.matejovsky-povleceni.cz a hned vyplnila objednávku a také si můžeš objednat malé polštářky navíc. Mám povlečení Karty, v bavlněném saténu, opravdu krásné barvy... Také mi známá říkala, že Matějovský vystavoval v Brně na veletrhu. Měl tam vystavené ty Karty a ve skutečnosti vypadají opravdu skvěle, tak si je tam koupila a je spokojená.
Ale opravdu přez ten internet je to nejlevnější. Dívala jsem se v obchodech na to mé povlečení a cena tam byla vyšší...tak jsem dobrě nakoupila a za ušetřené peníze jsem si udělala i jinou radost:gloria:
Tak se tam podívej a pak dej vědět, jaké se Ti nejvíc líbí
Ivana
No tak jsem se koukala na ty stranky toho matejovskeho a moc me to nenadchlo. Nerikam, ze neni pekne, ale zda se mi to vsechno moc stejne, hodne geometricke a kriklave. Mimochodem i tady jsem objevila ty kone, slony a tygroviny. Nejak extra vkusne se mi to teda nezda. Luxusni bych to nenazivala. Docela divocina. Ja mela na mysli neco elegantniho. Jako v hotelu. Treba s vysivkou. Uz ne zadne potisky. Nevite??? Jinak diky moc za odpovedi.
Není tady
Jukni na http://www.davidek.cz/. Mám vyzkoušeno. Objednala jsem pro dceru povlečení Vanda v saténu. Mají i s výšivkami
Není tady
Mám krásné (podle mě) bílé povlečení s všitou krajkou a pak bílé s drobným tmavomodrým květinovým vzorem - oboje Ikea. Mně se tam některá povlečení líbí moc, ale záleží na vkusu. Mají i různé rozměry.
Není tady
Já jsem tedy s tím povlečením od Matějovského velice spokojena.Myslím, že těch překonaných kytiček a krajek na povlečení bylo dost.Jeho povlečení mají aspoň jiskru a nápaditost, kterou jsem bohužel u jiných prodejců nenašla.Máme tím oživenou ložnici a po deseti vypráních jsou hlavně barvy pořád stejné.Já bych tedy jednobarevné povlečení zásadně nechtěla, protože jsem v tom musela spát celou dobu v komunismu.
Ale samozřejmě každá máme jiný vkus.Ale opravdu ty jeho "karty", které máme povlíknuté nemají chybu.Ahojky
Anni napsal(a):
Jukni na http://www.davidek.cz/. Mám vyzkoušeno. Objednala jsem pro dceru povlečení Vanda v saténu. Mají i s výšivkami
Dekuji za "Davidka"! Neco takoveho jsem mela na mysli. Opravdu parada. Diky moc. Pa
Není tady
Teda na Davídkovi fakt nádherný povlečení........
Není tady
Mně se moc líbí ten Matějovský, určitě si něco objednám!:-)
Není tady
Sháním povlečení s krtečkem, nevíte o nějakém levném?
Tak už jsem našla http://www.metrovytextil.cz/index.php?cPath=79_86
Upravil(a) Františka Škutová (27. 7. 2011 17:35)
Není tady
Františko - třeba tady: http://www.matejovsky-povleceni.cz/nejl … nicky.html
Matějovský se mi moc líbí - hezké vzory, barvy a z vlastní zkušenosti můžu doporučit - je pevné, nerozleze se po pár vypráních.
Není tady