Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 5. 4. 2006 14:27

majula
Host

Jakou podlahu do bytu ?

Potřebovala bych se poradit. Děláme rekonstrukci bytu a zatím jsme měli koberce v celém bytě. Chtěla bych to změnit a místo koberců dát něco jiné, co by se dalo lehce udržovat. Uvažovala jsem o plovoucí podlaze, ale slyšela jsem dost negativ. Můžete mi někdo poradit co by bylo vhodné. Díky moc.

#2 5. 4. 2006 14:31

Pešta
♥♥♥♥---

Re: Jakou podlahu do bytu ?

Postupně jsem dala plovoucí podlahu všude, kromě kuchyně tam mám dlaždice a je to bez problémů. Už bych nic jinýho nechtěla.

Není tady

#3 5. 4. 2006 14:38

Barborka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Karlovy Vary

Také: kuchyň dlaždice a ostatní plovoucí podlaha.

Pokuď se ti z jakéhokoliv důvodu nechce do plovoucí podlahy, tak radím lino - dělají už krásná, vypadají úplně stejně jako plovoucí podlaha (i lépe - tvoří různé obrazce), je sice drahé (stejně nebo dražší než plovoucí), ale fakt pěkné.

Není tady

#4 5. 4. 2006 17:30

JB
Host

Ja mam v obyvaku krasne lino, vypada jako plovouci podlaha a v detskych pokojich mam plovouci. Rozdil je v tom, ze lino je mnohem teplejsi nez ta plovouci, coz me lepe vyhovuje. Nevyhodou je, ze napr. kdyz je hodne teplo, tak se muze lino krabatet.
V loznici mam klasiku = koberec.

#5 5. 4. 2006 18:13

Iveta X
♥♥♥♥♥♥-

Manžel je od řemesla, takže v kuchyni a v obýváku máme korek. Plovoucí podlahu nechtěl ani za nic, je děsně studená. To prý už některé druhy dlažby jsou teplejší. Takže nakonec vybral korek, protože v linech nebyl ještě takový výběr. Korek je bezva, sám ho lepil, koupili jsme nelakovaný a manžel ho potom v té celé ploše několikrát nalakoval speciálním lakem. Dobře se udržuje a je teplý. Máme tři malý děti a i jejich hry vydržel celkem bez újmy, dokonce jsme byli vyplavený od topení a ani se nehnul. Takže bych hlasovala za korek a nadruhém místě za lino.

Iveta X

Není tady

#6 5. 4. 2006 18:24

llenka
♥♥-----
Web

My máme podlahu dřevěnou, z palubek, neměnila bych. Je teplá, lehce se udržuje a není to nic umělého.

Není tady

#7 6. 4. 2006 9:19

Barborka
♥♥♥♥♥♥-

Dost mě překvapuje, že se někomu zdá plovoucí podlaha studená... Nezpochybňuji tento názor, jen jsem nikdy nezažila, aby mě studila. Tak nevím, čím to je.

Není tady

#8 6. 4. 2006 9:22

Folly
Host

Barborka napsal(a):

Dost mě překvapuje, že se někomu zdá plovoucí podlaha studená... Nezpochybňuji tento názor, jen jsem nikdy nezažila, aby mě studila. Tak nevím, čím to je.

Asi doma chodíte v bačkůrkách :-)
Nedávno jsem měla možnost procházet se v ponožkách v bytě, kde měli plovoucí podlahu a v kuchyni dlažbu. Ta byla nesrovnatelně teplejší.Tvrdili, že pod ní nemají vyhřívání.

#9 6. 4. 2006 10:10

Barborka
♥♥♥♥♥♥-

Folly, no to právě ne... chodím v ponožkách (protože doma plovoucí nemám, takže jen na návštěvách a proto v ponožkách) a ještě se nestalo, aby mě studila... Tak nevím, čím to.

Není tady

#10 6. 4. 2006 11:55

Dana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Východní Čechy

mám plovoucí a super, ale je opravdu studenější než lino, co mám v kuchyni

http://www.gify.nou.cz/divky_mini1_soubory/49.gif
Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí