29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Potřebovala bych se poradit. Děláme rekonstrukci bytu a zatím jsme měli koberce v celém bytě. Chtěla bych to změnit a místo koberců dát něco jiné, co by se dalo lehce udržovat. Uvažovala jsem o plovoucí podlaze, ale slyšela jsem dost negativ. Můžete mi někdo poradit co by bylo vhodné. Díky moc.
Postupně jsem dala plovoucí podlahu všude, kromě kuchyně tam mám dlaždice a je to bez problémů. Už bych nic jinýho nechtěla.
Není tady
Také: kuchyň dlaždice a ostatní plovoucí podlaha.
Pokuď se ti z jakéhokoliv důvodu nechce do plovoucí podlahy, tak radím lino - dělají už krásná, vypadají úplně stejně jako plovoucí podlaha (i lépe - tvoří různé obrazce), je sice drahé (stejně nebo dražší než plovoucí), ale fakt pěkné.
Není tady
Ja mam v obyvaku krasne lino, vypada jako plovouci podlaha a v detskych pokojich mam plovouci. Rozdil je v tom, ze lino je mnohem teplejsi nez ta plovouci, coz me lepe vyhovuje. Nevyhodou je, ze napr. kdyz je hodne teplo, tak se muze lino krabatet.
V loznici mam klasiku = koberec.
Manžel je od řemesla, takže v kuchyni a v obýváku máme korek. Plovoucí podlahu nechtěl ani za nic, je děsně studená. To prý už některé druhy dlažby jsou teplejší. Takže nakonec vybral korek, protože v linech nebyl ještě takový výběr. Korek je bezva, sám ho lepil, koupili jsme nelakovaný a manžel ho potom v té celé ploše několikrát nalakoval speciálním lakem. Dobře se udržuje a je teplý. Máme tři malý děti a i jejich hry vydržel celkem bez újmy, dokonce jsme byli vyplavený od topení a ani se nehnul. Takže bych hlasovala za korek a nadruhém místě za lino.
Není tady
Dost mě překvapuje, že se někomu zdá plovoucí podlaha studená... Nezpochybňuji tento názor, jen jsem nikdy nezažila, aby mě studila. Tak nevím, čím to je.
Není tady
Barborka napsal(a):
Dost mě překvapuje, že se někomu zdá plovoucí podlaha studená... Nezpochybňuji tento názor, jen jsem nikdy nezažila, aby mě studila. Tak nevím, čím to je.
Asi doma chodíte v bačkůrkách :-)
Nedávno jsem měla možnost procházet se v ponožkách v bytě, kde měli plovoucí podlahu a v kuchyni dlažbu. Ta byla nesrovnatelně teplejší.Tvrdili, že pod ní nemají vyhřívání.
Folly, no to právě ne... chodím v ponožkách (protože doma plovoucí nemám, takže jen na návštěvách a proto v ponožkách) a ještě se nestalo, aby mě studila... Tak nevím, čím to.
Není tady
mám plovoucí a super, ale je opravdu studenější než lino, co mám v kuchyni
Není tady