|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Aha dekuji, to jsem prehledla, ze je tam redukce. Protoze takto by to z toho mimi vytahlo i mozek:)
Není tady
My jsme také oužívali kapičky sab simplex od narození skoro do dvou let. Krásně po nich prdíky odcházely.
Holky zatím máte prcky maličké, ale až povyrostou, tak prý hodně na vykakání pomáhaly švestičky od sunárku. Jiné prý tolik neprotáhly. Bohužel už nevím jestli jsou od 4. nebo 6. měsíce.
Není tady
Romano v tvém případě bych kromě Sabíku nasadila i masáž bříška. Pomůže rozpumpovat peristaltiku. Je to jednoduché: dlaní jemně kroužíš kolem pupíku. Existují i mastičky, které přitom můžeš použít. Bříško se i prohřeje, což je zase supr na prdíky. No a po takové masáži jsem ještě párkrát zapumpovala nožkama jako když jedeš na kole, to pak rychle všechny prdy odcházely ven 
to byl koncert. 

Ano ano,masáž je více než dobrá v kombinaci se sab simplexem.
Ale pozor, provádí se pouze ve směru hodinových ručiček !!!! K tomu je dobré použít z lékárny "gel na větry" od Altermedu ( cca 60 kč). Ten se nám osvědčil. Dělá se jich více, určitě ti daj v lékárně vybrat. Pak také dát občas napít feniklového čajíčku. Jo a jestli si dobře pamatuju, tak Romano už nekojíš, tak dej pozor ať ti mrňousek nepije pěnu ze dna lahvičky. A nám způsobovalo prdíky mlíčko, Změnily jsme značku a bylo vše v pohodě
, teda, bylo to lepší o 70% , jinak prdíky nás přestaly trápit teprve nedavno 
Není tady
Nám "sabík" pomáhal u syna, ale u dcery se nám spíš osvědčily i homeopatika "lycopodium clavatum", 5 kuliček rozpustit na plastikové lžičce s čajíkem a to dát mimíškovi. Úžasné výsledky 

Není tady
Romana napsal(a):
Ta urcite sije nebo vymenuje pejsky :-))
Nam teda rourka dost pomaha. Diky ni jsme to bobkovani vcera zvladly a na oplatku se Barcule dneska uz 3 krat pokadila.... Teda nikdy by me nenapadlo, ze muze byt kadeni namet na diskusi :-)))))
Pravdu díš, holka, od té doby, co mám pracovní stránky, tak nestíhám šít.... 
Nám teda super pomohly Saabky, a teploměr v zadečku, to jsem měla podobný zážitek jak Miškaa, to mně malá obstřikla doslova od hlavy k patě, mohla sjem jít celá do sprchy
A taky nám pomohla teplá plínka, nebo teplá rýže v plínce, ta je dlouho teploučká. Jinak malá prdí jako tátta, bez skrupulí
Takže se kolikrát ptám, kdo z nich to byl

Není tady
no ahoj kamci,
nam horka plinka nepomohla, ale kdyz se zadari, tak mala jde taky pekne slyset, taky si kolikrat rikam kdo z tech dvou to byl:-)
nam pomaha prso do pusy, nekde jsem cetla ze na prdiky staci trochu mlika at se pohnou streva a jde to. a ono to nekdy funguje
Není tady
Jo a taky nám pomáhá pasení koníčků. Tedy my vlastně prdíky vůbec neřešíme, jdou samy ven, ale když pase tak je jak dělo, jen jí ty půlky jak dva kmínky poskakují

Upravil(a) Kamčitka (5. 4. 2006 18:58)
Není tady
Holky jeste existuje nejake masticka na brisko ne? Poradite jestli to kupovat napr. do porodnice a jak se to jmenuje, dekuji
Není tady
Tak si to tu pročítám a pusu mám roztrženou smíchy.Představuju si vás,jak jste ozdobené od mimísků od hlavy až k patě.
Nám se to stalo zatím jen jednou a to se hlavně smál manža.Já nevěděla jestli chytat hovínko,utírat sebe nebo koukat jestli ještě nečůrá.Samo,že mě i počůral.Hihi.Byli jsme oba s Máťou,jako když se pomažem navzájem.Jinak ťuky,ťuk s prdíkama problém nemáme lítaj ven jako u velkého chlapa.Ale kapičky máme doma taky,pro všechny případy.
Není tady
ten gel je pupik jak rikala romca a jeste mame flatulin, dneska jsme provedly telocvik s nozkama a masaz briska a vypada to, ze uspesne, mala se nekrouti a prdi a kadi o 106:-)))
Není tady
No Bara taky dela porad bum bac do pliny a ted tak zatlacila...no mam strach se tam jit podivat, to zase bude naloz. kazdopadne se jdeme koupat, takze bude celoucka cistoucka....tak na 5 minut :-((
Není tady
Teda ted mam pocit ze jsem Tomaska predavkovala. My davali pokazdy 15 kapicek! No uz je nedostava a abstaky nema tak snad ne :-). Nam pomohli.
Není tady