|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Tak zas jeden dotázeček o prdíkách:-) Nevíte za jak dlouho zabírá Sab simplex? Mám dávat 5 kapiček, snad nám to helfne. Malá chudák řve při každym prdu. Navíc máme taky ted nejakou zácpu /Romanko:-)/ Můžou tu stoličku ty kapky trochu popohnat? Ma to na to nejaky vliv? Posledne malá nekakala 5 dni a to co pak následovalo v plene byl Cernobyl:lol: Tak zas cekam kdy to bouchne. Od nedele nekajdila. To zas bude kontaminace v okolí pleny...takova pekná holčička to je 

Není tady
Misko, ja se bavim pri kazdem tvem prispevku:-)) Barca je taky hezule, ale pri pohledu do pliny me veskera hrdost prejde :-)) a navic ten puch, horsi jak starej chlap. Jinak my jsme na UM, takze je sitace jina nez u tebe a Sabik me na zacpu nenapadl, ze bych ho zkusila?
Není tady
Makco to me vubec nerikej:-(((
Romco ty se smejes, ale to bylo tak strasny, ze jsme to museli vyfotit 

Když to někomu ukazuju, tak mi to nevěří, si všichni myslí, že je to fotomontáž. Puch jak vod ropuch
No princezna přelíbezná
Nech si to napsat od doktorky, nic se nedoplaci, jinak stoji asi 75 vočí...kde to najdeš že 
Jestli nam ty kapky nehelfnou, tak budu muset ač nerada vyrazit do lékárny a pořídit tu rourku. Snad tam je psáno jak se to pouziva...bojim bojim cokoliv ji zavadet do zadečku včetně teploměru:-(((
Není tady

Miško nám to moc pomohlo, moc si to už nepamatuju, ale myslim že až tak po dvou týdnech. Pak jsme ho asi po dvou měsících vysadili, protože to přestalo pomáhat, spíš to bylo ještě horší a pak jsem ho zase po pauze nasadila a super - pomohlo to a pak už to nepotřeboval
Jinak kojený miminka nemusej moc často kadit,prý stačí jednou týdně
Není tady
Miska, no mozna to pomohlo, aloe ja jaksi vysledky nevidela:-(
rourku mi dali v lekarne a uplne bez navodu, proste kus hadicky a tim to skoncilo, ale musim rict, ze male to pomaha a kdyz je nejhur a pouziju ji, tak takovy blazeny vyraz v jejich ocichje fakt balzam na mou dusi, kdyz uz nevim jak ji pomoct:-))))))))
Není tady
Péťo já ji prave obcas šoupnu lehce příkrm když vříská a tahá mi mlíko až z paty:lol: Mě taky doktorka ríkala, ze pry kdyz prevazuje matersky mliko, tak jednou tydne to staci. Kdyz po tom tydnu to byl takovy lepenec, ze se divim, ze ji to nenatrhlo pr....-((( No poradila si holka, je sikovna po mě:-)))
Makco to je teda dobry, ze k tomu nedavaji navod..no ono vlastne zase co by tam popisovali ze?
Není tady
:-))) ja aspon cekala ze to bude nejak sterilne zabalene, ale baba v lekarne mi strcila trubicku do ruky a kdyz jsem ji pozadala aspon o sacek, tak mi ho s neochotou dala. no to si reknes ze to je jednoduchy, ale ony ty otvory v rource jsou kazdy jinak velky, priznam ze jsem premyslela kterou stranou:-)) no blba mamina:-)
Není tady

Miško o problémech s kaděním bych ti mohla vyprávět. Co toho ten chudák Domeček musel prožít... 
Tak to prostě hlídej a kdyby malá měla problémy to vykakat, nebo u toho moc brečela a viděla bys když se koukneš do zadečku že to nejde ven, tak určitě zajdi k doktorce. Držim palce aby to bylo v pohodě
Není tady
no teda romi!!:-))))))))))) ja myslela ze jen kamca do me jede:-))))))) a vubec, zije jeste ta kdysi nejpilnejsi dopisovatelka?:-))
Není tady
Ta urcite sije nebo vymenuje pejsky :-))
Nam teda rourka dost pomaha. Diky ni jsme to bobkovani vcera zvladly a na oplatku se Barcule dneska uz 3 krat pokadila.... Teda nikdy by me nenapadlo, ze muze byt kadeni namet na diskusi :-)))))
Není tady
Makco a byla jsi urcite v lekarne? Nebyla to mototechna? Jestli ti nedali trubicku na odsavani benzinu
Mozna se baba bala, ze ji vycucnes žigulika 
Holky to bude zase šou..."já a tyhle vymoženosti" 

Jsem na to teda zvedava...taky mi neni moc jasny proc je jeden konec mensi a druhej vetsi...no...s odsavackou do nosu jsem si taky poradila. Vcera jsem ji vyvařovala...zapomnela jsem na ni:lol:
tak už nemáme odsávačku, ona se nejak zapekla 
Není tady
Misule, prestan, ja se valim smichy :-)) Hele ta obyc odsavacka do nosu je stejne na nic, je to jen takove smrdoleni, kup si poradnou, ktera se napoji na vysavac, ta nam dost pomohla, kdyz mela Barcule rymu... Jsem zvedava, co ted zase vyplodis... :-))
Není tady
tak my hlenovku zatim nepouzivali, doufam ze ani nebudem muset. no a zigulika vysavam skoro kazdy den, agate to pomaha, tak co by clovek pro ni neudelal, ze?:-))) jen mam strach at se vykadi i bez te trubky.
jojo namet na diskusi to je ohromny, a jak je skryty pod sab simplexem:-)))
Není tady

Romčo ty mě provokuješ 

Jo já vim, že ta odsávačka byla na prd...proto jsem ji upekla, aby muz musel koupit jinou...lepší...tuzexovou
Tu na vysavac si hodne holky chvali, to maj taky v lekarne? Já teda nevim, ale to za nas nebylo ne? Za totáče jsme určo k vítání občánků všichni dostali kapesníky v rámci rozvoje mezinárodního /vychodního/ obchodu
/kde asi soudruzi udelali chybu že? / 
Není tady
Chytře jsem to schovala do Sab simplexu že?
Nebudu psát nadpis /pardon/ "ho :-)...snadno a rychle" 
Není tady
Miso a proc ne? Az na to, ze prave snado a rychle to nejde.
Hele ja v dobach hlubokeho miru zadny kapesniky nedostala, to asi jen v Praze, tam bylo vzdycky vsechno lepsi. Ja jdu na vitani v sobotu, tak snad dostanu nejake kostkovane kapesniky - manza uz skoro zadne nema :-))
Odsavacku maj v lekarne a je fakt super a urco ji nezapeces .-))
http://www.mysacek.cz/items.aspx?id=610
Není tady
tak to ja dostala pri vitani tedka karafiat jak za starych casu:-))))) tahle kytka me pobavila. a pak jsme dostali poukazku na slevu na nakup prvnich boticek, akorat v te obuvi kam to plati zadne takove nejake pro prcky nemaji, no a pak jeste polstarek, na nem spim, je docela prijemny:-)
romi, neblbni, kapesniky je dneska drahy sortiment!!
Není tady
Je Romi dik, ja si to asi hned objednam...tuhle nespecu...kolem tyhle budeme cela rodina chodit po špičkách:-))
Holky to je ještě vítání občánků? To je pěkný. To se musim informovat. Jak to vubec probiha...uz si to nepamatuju 
Cerveny karafiaty...no...aspon to dlouho vydrží 
Není tady

Já dávám Aduš Sab simplex skoro od narození a paráda. Ze začátku co měla problémy tak jsem jí dávala do každého mlíčka 5 kapiček, teď už jen ráno a nemá problém se vykadit a vyprdět.. Nechávám si je předepsat a jsou zadarmo.
Není tady
Romco, prosim a kdyz to pripojis na vysavac, tak ten vysavac musi mit strasny tlak ne? Mame hodne kvalitni vysavac a ten nejvyssi vykon nepouzivame ani na vysavani jelikoz to skoro nejde odlepit od podlahy.
Nemuze to tomu mimi ublizit?
Není tady