6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Eva. napsal(a):
Já bych si hrozně ráda koupila tu kníku, co napsala Blossom - o cestování po Česku.
Ale bohuel nevím, jak se jmenuje Blossom ani jak se jmenuje kníka.
Blossom dovedla psát tak poutavě o cyklovýletech s přítelem. Určitě i kníka bude moc zajímavá.
Blossom, i kdy sem u dlouho nepíe, nebo někdo, kdo ví, jak se ta kníka jmenuje, prosím, můete mi to napsat do soukromé zprávy? Na netu se mi to nijakovsky nedaří najít.
Moc děkuji.
Já bych moná zjistila mail Bloss. Posílala mi nějaké fotky, ale je to u pár let. A nevím kam mi ten mail přiel...a jestli je vůbec funkční
Není tady
Wikina napsal(a):
Já bych moná zjistila mail Bloss. Posílala mi nějaké fotky, ale je to u pár let. A nevím kam mi ten mail přiel...a jestli je vůbec funkční
Kdybys byla tak laskavá a napsala jí, jestli bys ten mail nala. Moc ráda bych si tu kníku aspoň přečetla. Moc děkuji.
Není tady
Eva. napsal(a):
Wikina napsal(a):
Kdybys byla tak laskavá a napsala jí, jestli bys ten mail nala. Moc ráda bych si tu kníku aspoň přečetla. Moc děkuji.
Přidávám se, taky bych si tu kníku ráda koupila a přečetla.
Není tady
Jo, Majko, tys, myslím, četla Inferno. Jakej je tvůj názor?
Četla jsem recenze a nic moc.
Není tady
Modroočko, chybí mi přečíst tak jetě 1/4 do konce, tak zatím jetě nechci příli hodnotit.
Zatím ale o dost slabí, ne Ztracený symbol. Ale zase hezká procházka s Langdonem po Florencii a troku po Benátkách. A teď jedeme do Istanbulu.
Četla jsem, e u se točí film. Premiéra by měla být snad přítí rok. Chtěli nejdříve točit Ztracený symbol, ale je problém se scénářem. Ztracený symbol jako film bych moc ráda, chtěla bych vidět Washington.
Není tady
Eva. napsal(a):
Wikina napsal(a):
Já se to pokusím najít, nevím na kterém počítači to bude...
Není tady
Hoj, momentálně můu doporučit knihu od Patrika Hartla s názvem Malý praský erotikon. Nehledejte ale pod názvem nic co se popisuje třeba v 50ti odstínech edi Tohle je více podobné realitě a běnému ivotu. Pro mne hodně čtivé a mé vydání u putuje po kamarádech a spokojenost hlásí vichni
Není tady
Moje poslední přečetená kniha je tato sbírka básní http://www.pg.cz/cs/produkt/3530-jednod … niha-basni . Moc se mi líbila :-) Knihy mám ráda např Alchymistu od Paula Coelha, Milarepu od Eduarda Tomáe, knih je mnoho, které bych ráda doporučila. :-)
Není tady
Tak doporuč, prosím, vdycky přijdu do knihovnu a tápu....
Mě v poslední době oslovil Pád od Mawera nebo kola malého stromu od Cartera - tom můu doporučit :-)
Tak něco v podobném duchu...
Není tady
Tak kola malého stromu se mi také líbila ... :-) Dál mne zaujalo třebaaa Sidharta od Hermana Hesse, Jsem, protoe musím, Zlodějka knih, Dědeček Oge nebo mne teď napadá kniha eny které běhali s vlky. :-)
Není tady