18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hledám dalí tvory, kteří nezavrhli krásné chvíle při čtení knih pro výměnu inspirací, i kdy kadý-á máme toho svého oblíbeného autora - autorku.
Virginia Andrevsová. Větinou vydává pentalogie, jsou to románové rodinné ságy. Krásné čtení.
Není tady
Ahoj 0007 Evo,
mrkni se na Pavlač,tam jsem zakládala téměř totoné téma pdo názvem myslím "Dobré čtení", tak se na to jukni. Jinak mezi mé oblíbené patří Arthur Hailey - např. Letitě, Večerní zprávy, Hotel...a Michal Viewegh,ale to jistě zná..
Není tady
Celestinske proroctvi od Jamese Redfielda
Není tady
málem bych zapoměla Ira Lewin - Rosemary, mé děátko a Stepfordské paničky..a A. Dumas ml. - Dáma s kaméliemy, Jaroslav Havlíček - Neviditelný..to jsou také z mých nej
Není tady
Teď jsem zrovna dočetla od Kate Longové "Příručka patné matky". A můu doporučit...
Není tady
Těď čtu Simmela- Vichni lidé bratři jsou. Je to fajn. Hodně se mi líbila ifra mistra Leonarda, ale to je moc propagované, a mě to tve.
Není tady
Právě mám rozečtenou Příručku patné matky, je to fakt fajn odreagování, a Simmela jsem zhlatala téměř celého, Nikdo není ostrov nebo Láska je jen slovo.......
Není tady
cokoliv od Carolly Erickson (ivotopisy historických osobností), od Irving Stonea, sester Bronteových, Davida Weisse, Tolstoye, cokoliv o Josefíně Bonaparte,
A taky: Deník Bridget Jones, Dívka s perlou (mimochodem úasný je i film), Richenza, Dracula od Brama Stokera, Pýcha a předsudek, Rozum a cit, Pán prstenů a dále a dále...
Není tady
Dostala mě ifra Mistra Leonarda od Browna. Jeho dalí román Andělé a démoni u byl jen odvar a poslední kapitoly mě připadaly u jako úplné fantasmagorie. A jětě se mi straně líbil Ranhojič. Na jméno autora si teď zaboha nevzpomenu, ale píe romány z lékař. prostřední od středověku a po dnení dobu/ aman, Rábí, Lékařka...ale Ranhojič je nejlepí...
Já ted mám rozečteno od Dorothy Chittyový-Máte estý smysl a nemůu se od ní odtrhnout.A pak od Josefa Jonáe tajenky ivota....................
Není tady
Nedávno jsem četla kníku od Věry Noskové: Bereme co je. Je to nejhezčí kníka, co jsem za posledních pár let četla.
Není tady
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli někdo z vás nečetl nějakou knihu od Roberta Fulghuma - na netu jsem jako jednu z nejprodávanějíh knih nala jeho Třetí přání. Prosím dejte vědět, zda je to dobrá investice .
Není tady
U hořela.kdy jsem do ní lehal super oddechovka pro zasmání,je to relax
Není tady
koudyova - chtěla jsem si tuto knihu koupit - bohuel neměli, ale nabídli mi jinou Fulghumovu kníku - "Vechno, co opravdu potřebuju znát, jsem se naučil v mateřské kole."
No,nevím, asi jsem čekala víc.
A nejlepí kniha? U vícekrát zmiňovaná Betty MacDonaldová - Vejce a já, Co ivot dal a vzal.
Jinak ráda čtu české autory - Kolárová, Rudolf, Borská a líbí se mi Ivanka Devátá - pro svoji krásně vyjímečnou četinu.
Teď jsem si v knihovně půjčila "Lásky a sňatky Habsburků", tak se prokousávám arcivévody a císaři. :-)
Není tady
Fle napsal(a):
Dostala mě ifra Mistra Leonarda od Browna. Jeho dalí román Andělé a démoni u byl jen odvar a poslední kapitoly mě připadaly u jako úplné fantasmagorie. A jětě se mi straně líbil Ranhojič. Na jméno autora si teď zaboha nevzpomenu, ale píe romány z lékař. prostřední od středověku a po dnení dobu/ aman, Rábí, Lékařka...ale Ranhojič je nejlepí...
Ten autor se jmenuje Noah Gordon a bylo to váně supr čtení. Manel má zase rád Kinga a tak si teď dopřává Temnou vě. Také se mu líbily fantastické romány Eragon a Eldest od Paoliniho. Opravdový trhák mi připadá Parfém od Suskinda. Příručka patné matky mi moc nesedla, ale přelouskat se to dalo. Z enských autorek, které se dobře čtou, můu doporučit historický román Věčná Ambra od Kathleen Winsorové. Mezi mé oblíbené také patří Veronika se rozhodla zemřít od Coelha a zajímavá byla O lásce a jiných běsech od Marqueze. A kdo má rád autory devatenáctého století, myslím, e taková Tereza Raquinová od Zoly můe klidně soupeřit se současnými psychologickými dramaty. Take četbě zdar!
Není tady
Gordona mám taky moc ráda. Zkuste Jennings - Azték, je to bomba (+ dalí pokračování - Soumrak Aztéků, Zlato Aztéků, Krev Aztéků)
Taky miluju Hrdého Budese, take jsem si poznačila toho Oněgina, to jsem jetě nečetla.
Taky doporučuju ve od Ermy Bombeckové.
Upravil(a) Bety (17. 8. 2006 20:24)
Není tady
Já miluju Lustiga, Fukse, Remarqua, teď čtu Poslední kabriolet od Antona Myrera a je to super
Není tady
připojuji doporučení knihy Isabel Allendeové Dům duchů. Nebojte, není to ádný horor. Je to spíe psychologický náhled, sága jednoho rodu. O citlivosti, laskavosti a bezohlednosti, surovosti na druhé straně. O vlivu eny na arogantního mue. O osudu, který kadého těce zkouí. O tom, e nikdo z nás nemůe být vykonavatelem spravedlnosti, nebo neznáme důvody. Tím vykonavatelem jsou právě nae skutky, které se na nás vracejí, učí nás a mění nae postoje, dokud nepochopíme - ty po mě kamenem a já chlebem - co je odputění.
Není tady
to je pěkné, četla jsem to a viděla i film s Meryl Streepovou
Není tady
Je léto a já hořím pro detektivky. Já vím, nic moc kultura, ale vyřádím se při tom, adrenalin funguje a já ani nemusím osobně vradit. Fandím Rexi Stoutovi a jeho tlustému detektivu Nero Wolfovi.
Není tady
Po letech jsem se zase začetla do Jane Eyrové od Bronteové a zase mě do dostalo.
Není tady