Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#26 19. 5. 2006 17:49

www.andele-svetla.cz
♥♥-----
Registrovaný: 16. 4. 2006
Příspěvky: 39

Re: Manželské problémy

ZPRÁVA O ROZKLADU RODINY
VĚTŠINA LIDÍ VOLÍ NEGATIVNÍ STAV- MATERIÁLNÍ ZPŮSOB ŽIVOTA,proto se SNIŽUJE MNOŽSTVÍ RODIN.V ČR máte ze 4 400 000 domácností 1/3 JEDNOČLENNÝCH. Nadále se udržuje roční počet sebevražd lidí (prokázaných, nikoli nezvěstných) na čísle přes 1600 lidí v ČR (a přes 700 lidí v SR).
Vláda země se zbavuje odpovědnosti za tento stav, nic s tímto dosud nedělá pod pláštíkem svobody. Je to negativní jednání a podle toho tito lidé také dopadnou . Více na našem webu(www.andele-svetla.cz) - sdělení .2564

Není tady

 

#27 20. 5. 2006 21:17

Eva36
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 4794

Re: Manželské problémy

www.andele-svetla.cz: Tak to jsem nějak nepochopila, jak tohle Marsyl pomůže nebo jak se jí to týká...Vysvětlíš to?

Není tady

 

#28 21. 5. 2006 13:16

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 28. 4. 2006
Příspěvky: 1367

Re: Manželské problémy

Je vždycky nejt잚í udělat ty první kroky. A nemá smysl dělat je nanečisto. To znamená: odstěhovat se a zase přijít zpátky. Je to jako když půjdeš nakoupit a vrátíš se s prázdnou taškou. Co jsi myslela, že bude, Že Tě uvítají s otevřenou náručí? Je jasné, že jste tam "doma" Ty i děti zvyklí a u Tvých rodičů v podstatě nepohodlní. Kdybys byla moje dcera, podpořila bych Tě, pomohla, nevyčítala. Uvědom si, že Tě u muže a jeho rodičů nic dobrého nečeká. Čím mladší odejdeš, tím dříve se Ty i děti uklidníte, tím spíš mᚠtaky šanci začít konečně žít trochu normálně. Já vím, je to těžké. Všechno je drahé, děti jsou ještě malé. Jdi do toho. Za pár let zjistíš, že přemýšlíš pořád dokola o jediné věci: "Proč jsem to neudělala už tenkrát? Nač pořád čekám?" Ono to, holka, asi lepší nebude. neřeknu, kdyby stál při Tobě. Ale takhle? Až děti vyrostou, nebudou si Tě vážit. Za to, že jsi nechala ubližovat sobě i jim. Lépe žít skromněji a bez tatínka, než v pěkném domě s hádkami, stresy a fackami. Kašli na všechno, na lidi okolo Tebe, co řeknou sousedi, atd. Ty v tom žiješ. Oni Ti nepomůžou. A znovu se nenarodíš. Copak Ty nechceš někoho, kdo Tebe a děti bude mít rád, vezme vás na výlet, budete s ním mít pohodu? Takhle ho nepotkáš. Jak můžeš milovat někoho, kdo ti takhle ubližuje? Asi jsi s ním ještě krátce. Až tě bude týrat / a tohle týrání je/ deset, dvacet let, tak se snad pohneš a rozhoupeš. Není Ti těch ztracených let líto? Mně by bylo.

Není tady

 

#29 11. 9. 2006 13:20

Marsyl
♥♥-----
Registrovaný: 3. 4. 2006
Příspěvky: 55

Re: Manželské problémy

Ahojte všetci! Po dlhej odmlke sa vám opä ozývam Takže jk manželovi som sa vrátila už asi po 4 - krát. Všetko je po sterom. Uráža ma viac ako predtým. To sa dalo čaka, ja si to uvedomujem. Ale okolnosti ma prinútili k návratu. Mama, Uktorej som s demi bola ma doslaova posielela za mužom, nadávala mi nech sa starám omuža a o deti, ... Mali sme spolu stále kongflikty kvôli deom ( uprednostňovala 1 dcéru pred druhou viditelne - to robila aj pri mne a mojom bratovi. Ten sa chudák zabil pri autohavárii. Tak teraz mama lipne na 1 mojej dcére, tú 2 neuznáva. To isté robila pri bratovi a pri mne. aaaaaaNa tú druhú len kričí a nadáva jej aj mne. o sa nedalo vydrža Je chudera z tohio všetkého, čo prežila trochu na nervy, ale niet sa čo čudova. Otec sa snaží by spravodlivý, aj jej dohovára. Manžel ma stále bije. Aj pred demi ma tlče po hlave, fackuje a kope ma. Dei majú z toho stresy. Ja si uvedomujem, že som sa nemala vráti a že deti takto nemôžu ži. Viem, že raz budem musie def. opdís, že by som ho mala uda. Ale bojím sa. Neviem ako si dalej poradím. Ako budeme ži. Pomyslíte si, že som blázon, ale ja k nem,u ešte stále čosi cítim. Aj keď je to stále horsi,...
Niekedy je normálny a všetko funguje, ae trvá to vežmi krátko a všetko ide po starom. Dokonca škaredo nadal mojej mame a zakázal našim k námchodi( bývame u svokrovcov). Je to hrozné, on nas mojich rodičov nadáva a ja keď niečo poviem oproti jeho mame ..., je schopný ma zabi. A vonkoncom to nie je také, ako on nadáva na moju mamu. V lete sme bolui na dovolenke a stretla som tam 1 spolužiaka z VŠ. Nikdy sme sa síce nerozprávali, ale viem, podža úsmevov a pozdravov, keď sme sa stretlim, že sme si boli sympatickí.  Ja som si zistila jeho adresu a napísala som mu. On mi odpísal a takoto to funguje 1 mesiac. Všetko je v rovine len kamarátskej. On sa rozviedol ale má priatežku. Ako si mám vysvetli, že aj tak mi odpisuje, dáva mi rady, píše o svojej dcére, síce aj o priatežke...Nechcem si robi plané nádeje, ale,...Potrebujem nejaký zdravý, nezávislý názor na moje manželstvo, aj na tie dopisy s mužom, s ktorým sme sa len stretali a nerozprávali, ale viem, že sme si bolui sympatickí a teraz si píšme.

Není tady

 

#30 11. 9. 2006 13:31

Eva36
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 4794

Re: Manželské problémy

Marsyl: Okamžitě se podívej na www.donalinka.cz a hledej odbornou pomoc!!! Okamžitě!!! A začni něco řešit, a ne si pořád tady stěžovat. Mᚠto těžké, ano, ale je jen a jen na tobě, abys to vyřešila. Nikdo z nás ti tady nemůže pomoct, pokud si nepomůžeš ty sama. Tak zaber, holka!

Není tady

 

#31 11. 9. 2006 14:39

Zlata
♥♥♥----
Registrovaný: 19. 7. 2006
Příspěvky: 215

Re: Manželské problémy

Marsyl,to ti dělá tak dobře být obětí? Napíšu ti jak skončíš,jestli se nesebereš a neutečeš.Moje přítelkyně právě v nemocnici bojuje o život.Dvacet let žila s chlapem,který ji týral a ona přestože si to uvědomovala ho pořád tak milovala,že to trpělivě snášela.Po tolika letech stresů se jí tak rozhasil organismus,že jí začaly selhávat základní životní funkce.Chceš takhle skončit,chceš aby tvé holčičky přišly o mámu? Rozhodně tě nebudu litovat,potřebuješ pořádně vynadat,aby ses konečně probrala.Tak to konečně udělej a přestaň brečet.

Není tady

 

#32 12. 9. 2006 0:54

amba
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 15. 8. 2006
Příspěvky: 857

Re: Manželské problémy

Láska má nabíjet, nikoliv ubíjet. Komu není rady, tomu není pomoci.
Názor matky - nebrat dětem otce, nehádat se s ním - je z předminulého století, dnes je doba, kdy se žena může osamostatnit a nemusí snášet týrání a rozmary svého partnera. Děvčata radí dobře, požádej o pomoc policii, lékaře, psychologa, sociální pracovnici - ta ti poradí jak požádat o výživné  a upaluj. Od manžela i od maminky. Nejhorší je  rozhodnout  se k prvnímu kroku. Nic si nevyčítej.  Děti ti budou vděčné, že místo pekla mají konečně dětství.

Není tady

 

#33 17. 9. 2006 23:01

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 28. 4. 2006
Příspěvky: 1367

Re: Manželské problémy

Bylo jasné, že to bude stále horší. Nezbylo ti nic jiného, než se vracet. Jednou se nevrátíš. Asi ještě nejsi plně připravená odejít. Udat ho pro domácí násilí není taky lehký krok. Žít sama je fakt těžké. O to horší, že Ty sama nejsi. Mᚠděti a odpovědnost za ně. Přesto Ti opravdu nic jiného nezbyde, než postavit se na vlastní nohy.  I s těmi dětmi. Musíš si najít bydlení a nastěhovat se tam. Hledej mezi lidmi, kterým věříš, poraď se u dětské lékařky, v poradně pro mezilidské vztahy. Mužovi řekni po odchodu, že podᚠ na něj žalobu, pokud Ti nedá vše, co s dětmi potřebuješ a nedá vám pokoj. Něco Ti řeknu: Tví rodiče by zasloužili, že Ti nepomohou. Já bych takového zetě utloukla válečkem. Nemůžeš si to nechat líbit. Braň se. Plně Tě chápu. Prožila jsem si svoje. Kdybys bydlela v našem městě, snažila bych se Ti pomoct. Když tak mi napiš na mou přezdívku, odkud jsi.  Sakra, napiš nám to všem. Tyhle naše rady a řeči nepomůžou. Ty potřebuješ bydlet. Pojďme jí pomoct, když se v tom tak plácá!

Není tady

 

#34 17. 9. 2006 23:20

gemi
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 29. 1. 2006
Příspěvky: 1404

Re: Manželské problémy

Kalupinko,  jak bys to chtěla udělat?  Ona  musí  SAMA  požádat  o pomoc  třeba  na  té  dona lince,  musí  někam  zajít  nebo  zavolat,    to  nejde -  "pojďme  jí  pomoct"  .  Tolik  rad  už tu bylo  napsáno...

Není tady

 

#35 18. 9. 2006 14:08

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Registrovaný: 24. 8. 2006
Příspěvky: 6309
Web

Re: Manželské problémy

To je fakt bez komentáře, vím že je to těžké ale uvědom si jaký dáváte rodinný příklad tvým dcerám a přece nechceš aby skončily jednou jako ty?? Vzchop se " třískni do stolu " a něco se sebou dělej, najdi si pomoc, ubytovnu a hlavně se k němu nevracej!!! Jak už tady bylo řečeno nebreč nad rozlitým mlíkem a hledej si pomoc. Hodně odvahy ti přejeme asi všechny jen chy příležitost za pačesy tummenupp


************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

 

#36 18. 9. 2006 21:50

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 28. 4. 2006
Příspěvky: 1367

Re: Manželské problémy

Gemi, kdyby bydlela někde tady, co já, nechám ji bydlet u sebe na chalupě. Třeba. No. Našla bych jí kontakty pro pomoc v její situaci. Šla s ní třeba do poradny. Vytipovala azylový dům. Cokoli se dá udělat i pro cizího člověka. Ona nezvládá udělat to sama. Mezi námi, škoda, že nejde zkontaktovat její rodiče. Panebože, já bych dceru s dětmi podpořila, jak by to jenom šlo. Kdybych měla byteček jako dlaň. Tady se něco zanedbalo už dávno. Tady už bylo něco špatně, než se vdala. Proto si tak vybrala, proto si nechá tak líbit všechno. To je pořád dokola. Něco je špatně i v systému. Tolik lidí je vystaveno násilí, ubližování, omezování... Často se to řeší, až když je pozdě. Mě to prostě štve. Kdo nikomu nic neudělal, že trpí. To je svět!

Není tady

 

#37 19. 9. 2006 14:02

Marsyl
♥♥-----
Registrovaný: 3. 4. 2006
Příspěvky: 55

Re: Manželské problémy

Dakujem všetkým za odpovede , aj Tebe Kalupinkaq, že mi chceš pomôc. Ja som zo Slovenska. môj otec si už v detstve vedel vypi a potom boli doma hádky a niekedy aj mama dostala tú facku. My s bratom sme to všetko počuli a videli. Ja som v 14 rokoch išla na internát, kde som žila 9 rokov ( SŠ a VŠ). Žila som teda v inom prostredí, než brat.Mama mala vždy bližšie k bratovi ako ku mne Vo všetkom ho uprednostňovala. Ja so jej to bnezazlievala, lebo brata sommala vežmi rada. Ani on to nevyužíval, upozorňoval mamu, že to nemá robi. Brat sa tragicky zabil, nie svopjou vinou pred 7 rokmi. Všetci sme z toho zdrvení, nevieme sa spamata z takej tragedie. moj rodičia si toho prežili dos. Do toho ešte ja so svojimi problémami v manželstve, muž im nechce v ničom pomáha (bývame bna dedine). nECHCEM IM PRIKLADA STAROSTI. minule, keď ma "muž" vyfackal, mama s otcom chceli aby som k nim odišla s demi a chceli na neho zavola policajtov. ja som im v tom zabránila. teraz je doma všetko v úpolno poriadku, s mužom dobre vychádzame. Ale viem, že keby som niečo mužovi vytkla na jeho rodičov, dostala by som. Fakt mi je ažké sda rozhodnú,. čo robi a osamostatni sa.Dobré dni striedajú zlé a ja viem, že to takto nemôže ís do konca života.

Není tady

 

#38 19. 9. 2006 14:15

Eva36
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 4794

Re: Manželské problémy

Marsyl: Komu není rady, tomu není pomoci...možná až budeš ležet zmlácená na ARU, tak pochopíš, že jsi život přežívala a nežila...a totéž jsi připravila svým dětem.... Znovu píšu - kontaktuj odborníka.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů