Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 26. 4. 2006 10:53

Famozka
♥♥♥♥♥--

Re: Sanatoria SANUS v Hradci Králové nebo ARLETA Kostelec nad Orlicí

ahojky Mišínečko, tak mě čeká ARLETA v Kostelci ted 18.5. jedeme na první návštěvku tak jsem zvědavá jaké to tam bude...Chci se zeptati zda na první návštěvku je dobré jet s přítelem. Co mě tam bude čekat.

http://lilypie.com/pic/2009/11/09/KddR.jpghttp://lb3f.lilypie.com/nJ12p1.png

Není tady

#27 27. 4. 2006 21:51

Mišineček
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Pardubice

Ahoj Famozko! Moc ti gratuluju k první návštěvě v Arletě. smile To je super, že tam jedete. Doufám, že napíšeš, jak to tam vypadalo, jak se vám tam líbilo a jak to na tebe působilo a jak jsi dopadla!! Jsem hrozná, co?!?! Budu ti držet palečky!!!! smilesmile
Jak už jsem psala, se mnou tam jezdil vždy manžel a také to bylo tím, že ho to zajímalo. Teda to mě i překvapilo a moc mi to pomohlo. smile Podle mě bych doporučila, aby tam jel s tebou, neb vás se vším seznámí a třeba bude chtít i se domluvit na spermiogram a tak. Záleží na vás, ale určitě je hezké, když tam pojede s tebou a také u všeho bude a vše se dozví z první ruky, jak se říká a hlavně, když by mu nebylo něco jasné, nebo by ho něco zajímalo, tak se hned zeptá. Ale pokuď nechcete jet spolu nebo co, tak asi nemusí, pokuď ti to neřekli do telefonu rovnou. Ale je to věc obou, ne?! smilesmile
Škoda, že manžel nepíše do takovýhlech diskuzí, že by napsal tvému muži své pocity smilesmile
Tak ti držím palečky a doufám, že budete spokojený a vše půjde rychle a brzy změníš metříček smilesmile
Určitě dej vědět. Budu se těšit. Pá

Není tady

#28 3. 5. 2006 11:00

Famozka
♥♥♥♥♥--

ahoj Mišínečko, tak jsem moc zvědavá jaké to tam bude jsme tam objednané na odpoledne v 16.30, dne 18.5.2006.  Miší a to tam je nějaká čekárna? to tam bude asi vícero párů vid? četla jsem že tam je dost soukromí. Jsem na to moc zvědavá, takže napoprvé mě tam nic asi nečeká, nějaká kontrola a tak

http://lilypie.com/pic/2009/11/09/KddR.jpghttp://lb3f.lilypie.com/nJ12p1.png

Není tady

#29 3. 5. 2006 19:03

Mišineček
♥♥♥♥♥♥-

Famozko, odepsala jsem ti na zprávu smile

Není tady

#30 3. 5. 2006 19:10

Jaňule
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ahojky,
nedá se mi nenapsat o zkušenosti se SANUSEM v HK..jedním slovem děs .Pan doktor byl sice příjemný a docela fajn ale sestra v jeho ordinaci mi přišla jak když ji obtěžuje vůbec má přítomnost.Dostala jsem doporučení k provedení operace zjištěné cysty takže jsem si řekla že se poohlédnu co a jak..ale tam už mě asi neuvidí.Sestra mi pak brala na konci vyšetření krev takovým způsobem že jsem měla na ruce ještě týden černou modřinu a to se mi ještě nikdy nestalo.
Pak jsem si tu přečetla o Arletě..nevím jestli je to předčasné nebo ne ale nechala jsem se přes známou objednat na jejich vyšetření protože nechci nic nechat hloupé náhodě.Zjistilli mi cystu na pravém vaječníku 3,5cm X5,5 cm s tím ,že po jejím odstranění by se mohla dostat i na druhý vaječník..a to by znamenalo jen to nejhorší..
Ani moje doktorka a ani doktor v Sanusu mi ale nebyli schopni říct co dělat dál jen mi řekli ať se snažím před operací otěhotnět ..ale o co se asi tak 4 měsíce intenzivně snažíme??? yikes((
Ach jo je mi z toho smutno doufám že dělám dobře že to řeším už takhle brzo .
Omlouvám se za tu slohovou práci ale musela jsem se z toho vypsat grater

Není tady

#31 3. 5. 2006 19:36

Mišineček
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj Jaňule. To je mi moc líto, co se ti stalo. Musím říct, že vím o čem píšeš, neb jsme měli jí do Sanusu, buď do Pardubic nebo do Hradce, ale po kontaktu se sestrama, tak jsem to vzdala a náhodou jsem našla na internetu Arletu. Je pravda, že v Sanusu je doktor, Středa se jmenuje, ten je opravdu skvělý a moc si ho všichni chválí, ale k němu se člověk musí dostat přes sestry a to je děs. Teda te´d nevím, třeba se něco změnilo. Pan doktor z Arlety ho prý učil, takže sám říkal, že se diví, že jedeme do Kostelce místo do Pardubic a když jsme mu řekla, kvůli čemu to je, tak koukal a říkal, že mu to poví. Můj gynekolog říkal, že si na tu sestru , která tam byla nová hodně stěžovali, tak ji vyměnil. Ale jak to je, to nevím.
S tou cystou naštěstí osobní zkušenost nemám, jen  dvakrát jsem ji měla a vždy se podařila rozehnat. Ale moje mamka je má celý život a už má za sebou několik operací cyst, které se nepodařili rozehnat. Ona na to dost trpí. Asi v 11letech jí praskl slepák a zanítilo se jí břicho a jen tak tak jí oživili a mohla jsme se pak narodit smilesmile Bála se, že nebude moci mít děti, oni jí to říkali, ale v 18 sköro v 19letech se jí narodil můj bratr a pak nemohla otěhotnět, tak šla na nějakou operaci(je to 27let, takže předtím nějaké IVF a tak, moc nebylo jako teď) a otěhotněla a jsem tu jábig_smile
Napsala jsem ti to, aby jsi věřila, že se tohle vyřeší a mimi bude:) Moc ti to přeji, neb vím jaký to je. Jen, jak už jsem dříve psala, nejlepší je, opravdu pečlivě si vybrat lékaře-kliniku, do které se svěříš, neb teď je ta možnost, tak ji člověk musí využít. Vždyť jde o něj, že?!
Moc ti přeji, aby jsi našla skvělého doktora, který ti pomůže ke zdraví a miminku:) A hlavně si nenech nic líbit, to jen ze své zkušenosti.
Hodně štěstí!!!!! Pá

Není tady

#32 3. 5. 2006 19:45

Jaňule
♥♥♥♥♥♥-
Web

Mišineček napsal(a):

Ahoj Jaňule. To je mi moc líto, co se ti stalo. Musím říct, že vím o čem píšeš, neb jsme měli jí do Sanusu, buď do Pardubic nebo do Hradce, ale po kontaktu se sestrama, tak jsem to vzdala a náhodou jsem našla na internetu Arletu. Je pravda, že v Sanusu je doktor, Středa se jmenuje, ten je opravdu skvělý a moc si ho všichni chválí, ale k němu se člověk musí dostat přes sestry a to je děs. Teda te´d nevím, třeba se něco změnilo. Pan doktor z Arlety ho prý učil, takže sám říkal, že se diví, že jedeme do Kostelce místo do Pardubic a když jsme mu řekla, kvůli čemu to je, tak koukal a říkal, že mu to poví. Můj gynekolog říkal, že si na tu sestru , která tam byla nová hodně stěžovali, tak ji vyměnil. Ale jak to je, to nevím.
S tou cystou naštěstí osobní zkušenost nemám, jen  dvakrát jsem ji měla a vždy se podařila rozehnat. Ale moje mamka je má celý život a už má za sebou několik operací cyst, které se nepodařili rozehnat. Ona na to dost trpí. Asi v 11letech jí praskl slepák a zanítilo se jí břicho a jen tak tak jí oživili a mohla jsme se pak narodit smilesmile Bála se, že nebude moci mít děti, oni jí to říkali, ale v 18 sköro v 19letech se jí narodil můj bratr a pak nemohla otěhotnět, tak šla na nějakou operaci(je to 27let, takže předtím nějaké IVF a tak, moc nebylo jako teď) a otěhotněla a jsem tu jábig_smile
Napsala jsem ti to, aby jsi věřila, že se tohle vyřeší a mimi bude:) Moc ti to přeji, neb vím jaký to je. Jen, jak už jsem dříve psala, nejlepší je, opravdu pečlivě si vybrat lékaře-kliniku, do které se svěříš, neb teď je ta možnost, tak ji člověk musí využít. Vždyť jde o něj, že?!
Moc ti přeji, aby jsi našla skvělého doktora, který ti pomůže ke zdraví a miminku:) A hlavně si nenech nic líbit, to jen ze své zkušenosti.
Hodně štěstí!!!!! Pá

Mišinečko,moc děkuju za podporu já tady trávím myslím na Babinetu hodně času ale nemám čas psát takže procházím diskuze a přiučuju se všemu možnému.Pomáhá mi  to a vždycky najdu odpověď i podporu v tom v čem potřebuju.Držím nám všem palce a tobě a mimisku:dudlik: hlavně zdravíčko

Není tady

#33 15. 7. 2010 19:57

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

.

Upravil(a) misha88 (12. 2. 2011 22:16)

http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí