6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky prosím vás poraďte. Nějak se nemůu dopočítat rozdílů kočárků 3 kombinace a 4 kombinace.
A taky se chci zeptat, co je tak fajn na kočárcích Tako. Včera jsem se prola po městě a z 9 kočárků co jsem potkala jich bylo est značky Tako. Co mi přilo jako docela hodně.
A jaký mi poradíte kočárek. Bydlíme na vesnici a manel pořád prosazuje co největí kola a co nejpevnějí konstrukci, ale mě se zdají trochu moc masivní a těké, co vy na to? Díky.
Není tady
holky, celkem by mě zajímalo (jak psala ajka), jaký je rozdíl mezi 4 a 3 kombinací... díky moc
Není tady
Upravil(a) madlička (16. 12. 2009 16:47)
Není tady
Ahoj. Máme koupený kočárek Tako, neb se nám moc líbil, také je pak z toho hezký golfáč, má velké kola, nafukovací a myslím si, e si je hodně lidí kupuje asi kvůli tomu, e je levný. Mě se taky líbila ta cena, neb ikdy máme peníze na draí, tak jsem dala přednost levnějímu a splní mi to samé, neb pro mě není důleité mít drahý kočárek a koupili jsme za to něco jiného.
Ale ty draí zase jsou lehčí a pokuď jezdí sama v autě často a bude ho skládat, tak určitě je lepí nějaký drahý a hlavně lehký. Tako je těí a to sloení není tak jednosuchý. Ale není ani nemoný
Drím palce pro dobrou volbu. Pá
Není tady
Já mám Deltima, taky je levný a také těký. Na vesnici se ale asi hodí, protoe já s ním lítám se psem i po lese a ten fakt vydrí, to bych nevěřila. Zase kdy se rozbije, tak mě to tak nebude bolet, protoe je levný oproti Inglesiny, která je zase krásá
Není tady
A co treba kocarek Zephyr od Patron Bohemia, je hezky, lehky a ma velka kola. Ja osobne mam taky patrona a nedam na nej dopustit. jinak bych sla do inglesiny.....
http://www.patron-bohemia.cz/baby/index … Y&l=cz
Ty kombinace by me osobne taky zajimaly.....
Není tady
Ahoj, já si koupila taky Deltim Skippy a jak říká Misha, dobře péruje na kadém povrchu, malej v něm krásně spinká. Jene fakt do auta to není, vlastně ani do MHD bych si netroufla sama. Je docela těkej a tak u koukáme po nějaké variantě, která je skladatelná, lehká, levná, nejlépe tříkolka s otáčecím kolem - jene tyhle poadavky se dají skloubit jen za draí penízky. To je mi líto vyhodit, kdy vydím, jak malej rychle roste a v podstatě za chvíli budem potřebovat jen něco spí na sezení, takovej vycházkovej. Kdy tak kouká, vechny firmy mají velmi podobný design kočárků, take spí koukat na vyuitelnost a cenu. Take hodně těstí.
Není tady
Romi, můu se zeptat, kolik měří? kdy jsem byla těhu, uvaovala jsem právě o tomto kočárku, ale mám problém v tom, e měřím skoro 180cm a větina kočárků je straně nízkých - asi bych si u toho sklánění k mimísovi dodělala páteř....
Není tady
Ahoj, já mám kočárek od Hauck. Jsem velmi spokojená, jen kolečka byla obyč a tak jsme je nechali vyměnit za nafukovací. Je dostatečně iroký a dlouhý ( o proti Taku). Cena byla 4 tisíce. Kočárky Deltim tady taky hodně jezdí a maminky jsou spokojené.
Pak jsem si koupila bazarové golfky Peg perego. S nima je to v Praze a v městský paráda. Nechtěla jsem toti lehké a levné golfky, kde se ale nedají polohovat zádička a dítko je v tom skroucené jak paragraf. Vřele doporučuju golfky peg perego a Inglesina.
K těm kombinacím, také jse trochu mimo. Jedna je hluboký kočárek, druhá je sporák, třetí je taka na přenáení. Tak leda e čtvrtá je přehazovací rukoje . Tudí rozdíl mezi 3 a 4 kombinací je rozdíl v tace na přenáení. Jinak nevím
Není tady
punte, pod golfky Inglesina se taky podepisuju, my máme Zippy, ve stejné barevné kombinaci jako kočár, take jsme pouili i stejnou taku na věcičky... a jezdí parádně u rok, ve sněhu, po kopcích - a jsou lehounké
Není tady
Tino, kamarádka má Zippy já Peg perego Pliko a z dálky vypadaj stejně, stejná konstrukce, stejné skládání rozdíly jsou opravdu jen v drobnostech
Romano, bohuel u 4 kkombinace autosedačka není. Můj kočár je čtyřkombinace ( bylo to tam napsané). A mám pocit e holky co měli 3 kombinaci neměli taku do kočárku jako součást.
Není tady
Tinus, tak kdyby ses ho pak chtela "zbavit", tak na me mysli.... :-)) Ja se zatim v golfkach moc nevyznam, tak dam na vase rady.
Jinak dekuji za foto Jirika, to uz je kus chlapa. Co to mate za pismenkove hracky?
Není tady
ahoj holky,
co vím, tak rozdíl mezi 3 a 4 kombinací je to tak trochu jako píe punt.Ty trojkombinace sice taku mají, ale kdy jí vyndají, nejde kočárek dál pouít jako hluboký(hoco), ale u pak jako sporák .Pak jsou ty, co i po vyndání taky na mimčo ten prostor můou dál vyuívat, protoe je to pořád jako tak trochu vanička s nánoníkem( to mají třeba Firkony).Aspoň tak to bylo vysvětleno mě v obchodě, kdy jsem se na ten rozdíl ptala.
Autosedačka s tím opravdu nesouvisí.
Ajko,
kdybys chtěla nějaký takový kočárek, docela hezký a levný, tak zrovna ty Firkony se maminkám líbí, váí 14kg a slyela jsem na ně docela chválu.Je to sice polská výroba, ale proly v nějakých testech MF Dnes lépe, ne jiné a draí.Cena je myslím kolem 6t. za 4kombinaci.
Já sice dala přednost draímu kočárku, ale taky proto, e se mě týká praská mhd a celkově cestování,ale viděla jsem ho na vlastní oči a zdál se mi o moc hezčí ne 20kilové Tako. astnou ruku při výběru !
Není tady
Jo ta 3 a 4 kombinace je tak jak píe Tynas, jinak co se týče kočárků, já jsem si zkusila více značek, protoe mám dvě ségry a kadá měla jiné a zrovnávali jsme i s kámokami no jednoznačně vedou značky Cam, Britax nebo Zopa jak dizajnem (dle mého vkusu) tak i kvalitou a tak teď pro druhé mimčo jsme volili koribičku značky Cam
Není tady