29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, můžete mi prosím poradit čím nejlépe přidělat plakát (či jiné obrázky) na stěnu, aniž by odpadával, nebo se po jeho sundání oloupala omítka?Slyšela jsem o akrylátovém tmelu, máte s tím někdo zkušenost?Díky za nápady
Já použila na plakáty oboustrannou lepenku a drží to.
Není tady
Samolepicí suchý zip - pak se můžou plakáty měnit.
Není tady
takovou tou jakoby zvejkackou......je to paradni nenechava to fleky a ani omitka nesleze.....stoji to kolem 60kc a maj to v kazdym papirnictvi...jeto i tak pevne ze stim mame v praci prilepene nastenky
Není tady
Moje dcera si plakáty lepí na zeď bílou zubní pastou.Drží to!
Není tady
Ivčo, drží to, ale je to na houby.... pasta nechává mastné fleky...taky jsme to doma v pokojíku měli a byl děsný problém to pak zamalovat...
Není tady
Ja jsem tu "zvejkacku" mela taky, ale nektery se prilepily az moc a kdyz jsem plakat chtela oddelat, odtrhl se i kus omitky:(, chtela bych tim pridelat plakaty treba ruznych velikosti, fotky a tak..tak se suchy zip moc nehodi:(Díky za rady
Luuca napsal(a):
Ja jsem tu "zvejkacku" mela taky, ale nektery se prilepily az moc a kdyz jsem plakat chtela oddelat, odtrhl se i kus omitky:(, chtela bych tim pridelat plakaty treba ruznych velikosti, fotky a tak..tak se suchy zip moc nehodi:(Díky za rady
s citem... ale jasny je ze kazda stena neni stejna :-)
Není tady
Napadá mě ...ehm, co takhle napínáčky? Prodávaj je, tuším, v papírnictví a stojí pár korun. Pomůže ale i běžná průhledná lepenka, jen se musí opatrně sundavat, aby nesloupla omítku. Nebo alespoň ne moc.
Není tady
Moje děti mají celou stěnu plakátů a můžou si je měnit klidně každý den. Z obchodu jsme si donesli velké papírové kartony ( nejleší je krabice od pracího prášku, za týden už nebude ani cítit vůně prášku ), rozměr 1,5x2m a jsou na 4 hmožděnky upevněny na zeď, nezapoměnte na podložky pod šroubky, aby se karton neprotrhnul. Plakáty pak připevníme pomocí připínáčků z Ikey. Když malujeme kartony pohodlně sundáme a neničíme zeď :-)))
Není tady