Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 21. 3. 2018 19:02

mandalenkaapolenka
♥------

Mladší kluk z práce. Mám nějakou šanci?

Ahoj. Líbí se mi mladší kluk z vedlejší budovy. Pracuje v organizaci,  která sousedí a spolupracuje s naším zařízením.  Máme průchozí vchod. Děláme oba ve stejném odvětví, ale každý v jiném oboru a na jiné pozici.

Před týdnem jsem ho na facebooku požádala o přátelství. On to ještě ten večer přijal. Asi 2 hodiny jsme si pak psali o práci, škole.. Něco jsem psala já, něco on.. Posílal skoro za každou větou smajlíka. Konverzaci jsem poté ukončila, protože bylo hodně hodin. Poté asi za 4 dny jsem ho "pozvala" na "schůzku".. Napsala jsem mu, jestli někdy něco po práci nepodnikneme.. Odpověděl, že ale spíše až příští týden, jelikož toho má tento týden hodně (posílal smutného smajlíka) a pak že už bude moci kdykoliv, třeba i o víkendu. PS. Dojíždí autobusem. Tak jsem mu řekla, že kdyby pak tedy chtěl, a se ozve.

Dnes jsme se poprvé od té doby, co jsem ho oslovila viděli.. ráno, když šel okolo nás do práce. Pozdravili jsme se. Chvíli jsme ještě stáli a koukli na sebe. Pak jsme se otočili a šli pracovat.

Nic o něm nevím, jestli je třeba zadaný nebo jak to má s holkami. Z facebooku také nic nezjistím.. Má tam jen hlavní fotku, věk a jinak žádné jiné informace.

Vymlouval se nebo opravdu nemá čas? Nedělám si moc iluze, že se někdy ozve či si toho řekneme více osobně, protože není ani příležitost. Nevídáme se nebo se to přede všemi ani nehodí.

Nepřijde mi moc jako typ kluka, který by oblboval holky, i když tedy pěkný a zajímavý je, na to s jakými lidmi pracuje. Můžu se ale mýlit.

Ráda bych ho poznala, i když by to nemělo vyjít. Kamarád se také hodí. Možná nejsem ani jeho typ, natolik jsem ho nezaujala nebo to jeho vytížení je přítelkyně.

Není tady

#2 21. 3. 2018 19:04

mandalenkaapolenka
♥------

Re: Mladší kluk z práce. Mám nějakou šanci?

Moc děkuji za vaše názory  a rady.

Není tady

#3 21. 3. 2018 19:08

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Myslíš, že na jiném fóru dostaneš jiný rady?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#4 21. 3. 2018 19:47

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Nespěchej. Vždy ti napsal, že tento týden bude mít času víc. Třeba tě překvapí a vyvine nějakou aktivitu. smile

Upravil(a) vrabčák (21. 3. 2018 19:51)

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#5 21. 3. 2018 19:59

mandalenkaapolenka
♥------

Příští týden říkal. Budu doufat.

Není tady

#6 22. 3. 2018 12:40

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Vek mi nepripadá ako problém, záujem - to je aj ažko poveda.... Možno by som sa snažila nájs niekoho, kto ho pozná - a zisti si jeho koníčky, priatežov alebo tak... Ja som tiež práve zažila jedno také "vyprchanie" - myslím, že sympatie boli, dokonca sme chvížočku boli sami, ale do toho mi šiel autobus, rozlúčili sme sa narýchlo, nevzali si kontakt... A baj, baj šanca! sjuk hmm Ty si na tom asi o niečo lepšie, ale hžada príležitos tiež nemusí by práve žahké.... držím päste.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí