6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Ahoj. Líbí se mi mladí kluk z vedlejí budovy. Pracuje v organizaci, která sousedí a spolupracuje s naím zařízením. Máme průchozí vchod. Děláme oba ve stejném odvětví, ale kadý v jiném oboru a na jiné pozici.
Před týdnem jsem ho na facebooku poádala o přátelství. On to jetě ten večer přijal. Asi 2 hodiny jsme si pak psali o práci, kole.. Něco jsem psala já, něco on.. Posílal skoro za kadou větou smajlíka. Konverzaci jsem poté ukončila, protoe bylo hodně hodin. Poté asi za 4 dny jsem ho "pozvala" na "schůzku".. Napsala jsem mu, jestli někdy něco po práci nepodnikneme.. Odpověděl, e ale spíe a přítí týden, jeliko toho má tento týden hodně (posílal smutného smajlíka) a pak e u bude moci kdykoliv, třeba i o víkendu. PS. Dojídí autobusem. Tak jsem mu řekla, e kdyby pak tedy chtěl, a se ozve.
Dnes jsme se poprvé od té doby, co jsem ho oslovila viděli.. ráno, kdy el okolo nás do práce. Pozdravili jsme se. Chvíli jsme jetě stáli a koukli na sebe. Pak jsme se otočili a li pracovat.
Nic o něm nevím, jestli je třeba zadaný nebo jak to má s holkami. Z facebooku také nic nezjistím.. Má tam jen hlavní fotku, věk a jinak ádné jiné informace.
Vymlouval se nebo opravdu nemá čas? Nedělám si moc iluze, e se někdy ozve či si toho řekneme více osobně, protoe není ani příleitost. Nevídáme se nebo se to přede vemi ani nehodí.
Nepřijde mi moc jako typ kluka, který by oblboval holky, i kdy tedy pěkný a zajímavý je, na to s jakými lidmi pracuje. Můu se ale mýlit.
Ráda bych ho poznala, i kdy by to nemělo vyjít. Kamarád se také hodí. Moná nejsem ani jeho typ, natolik jsem ho nezaujala nebo to jeho vytíení je přítelkyně.
Není tady
Moc děkuji za vae názory a rady.
Není tady
Myslí, e na jiném fóru dostane jiný rady?
Není tady
Nespěchej. Vdy ti napsal, e tento týden bude mít času víc. Třeba tě překvapí a vyvine nějakou aktivitu.
Upravil(a) vrabčák (21. 3. 2018 19:51)
Není tady
Přítí týden říkal. Budu doufat.
Není tady
Vek mi nepripadá ako problém, záujem - to je aj ako poveda.... Mono by som sa snaila nájs niekoho, kto ho pozná - a zisti si jeho koníčky, priatežov alebo tak... Ja som tie práve zaila jedno také "vyprchanie" - myslím, e sympatie boli, dokonca sme chvížočku boli sami, ale do toho mi iel autobus, rozlúčili sme sa narýchlo, nevzali si kontakt... A baj, baj anca! Ty si na tom asi o niečo lepie, ale hžada príleitos tie nemusí by práve žahké.... drím päste.
Není tady
Stránky: 1