Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 3. 4. 2006 20:33

Hostík
Host

sloh

Nemáte někdo talent na sloh?Já jsem na něj totiž úplně levá. Mám před sebou 4 témata, který musím vypracovat a nic.........mě nenapadá grater . díky. PS:tpokud mi někdo budete chtít pomoct témata dodám wink

#2 3. 4. 2006 20:48

Jessie
♥♥♥♥♥--

Re: sloh

Napiš témata a třeba mě něco napadne. Stačil by kdyžtak jen nápad a zpracovala by sis to sama? Taky toho mám do školy hodně a tak vím, jak je každá rada dobrá.

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

#3 3. 4. 2006 21:09

hostík
Host

témata:Buď slušný k lidem, když jdeš nahoru mohl bys je potkat až půjdeš dolu.
           Nejdůležitější v životě není zvítězit, ale bojovat, hlavní není vyhrát, ale odvážně se bít.
           Je to tajemství přírody a politiky, že je leckdy bezpečnější změnit spoustu menších věcí než jednu velikou.
           Bezradnost a nespokojenost jsou prvními předpoklady k pokroku.
Budu ráda  za všechno.
Díky

#4 3. 4. 2006 22:03

Funny
Host

No ty témata jsou teda pěkně ujetý. Na sloh jsem byla šilkovná, ale na toto teda nevím, co psát...
Co je to proboha za školu?

#5 3. 4. 2006 22:14

Hostík
Host

Chodím na obchodní akademii. Učitelka je celkem fajn, ale ty její slohy to je hrůza. Fakt nevim co s tim. Na slohy jsem blbá, takže i kdyby mi dala dobrý téma tak by to bylo nic moc, ale aspoň bych něco splodila, ale takhle....

#6 3. 4. 2006 22:17

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

není to špatné, napsala bych Ti ovšem jenom teze, které bys už domyslet musela sama.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#7 3. 4. 2006 22:34

hostík
Host

to by bylo skvělý. moc dík

#8 4. 4. 2006 8:09

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Na to druhé téma - Nejdůležitější v životě není.... to mě napadá že bys mohla něco napsat třeba o zdravotně postižených sportovcích nebo o paralympiádě apod. to bys našla asi i nějaké informace na netu?

Strach je malá smrt...

Není tady

#9 4. 4. 2006 9:06

anka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Tak mě napadá že kantoři nemají jiné starosti.Ta samá témata měl vloni kluk.
Podíváme se jestli je máme ještě doma.Měl za jedna.

Není tady

#10 5. 4. 2006 19:16

Jessie
♥♥♥♥♥--

A máš zadanou nějakou formu? Úvaha, komentář, publicistický článek apod?

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

#11 5. 4. 2006 20:04

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

hostikl hostik...jsem zvedava, kdo za tebe pak jednou napise maturitni pisemku  roll
tezko na cvicisti, lehko na bojisti, jen trenuj  styrka
prece nejsi takovy "vorezavatko", abys alespon neco nevyplodila  cool
a nebo fakt myslis, ze "vorezavatko" je ucitelka a cizi praci nepozna?  dumbom

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí