|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Nemáte někdo talent na sloh?Já jsem na něj totiž úplně levá. Mám před sebou 4 témata, který musím vypracovat a nic.........mě nenapadá
. díky. PS:tpokud mi někdo budete chtít pomoct témata dodám 
Napiš témata a třeba mě něco napadne. Stačil by kdyžtak jen nápad a zpracovala by sis to sama? Taky toho mám do školy hodně a tak vím, jak je každá rada dobrá.
Není tady
témata:Buď slušný k lidem, když jdeš nahoru mohl bys je potkat až půjdeš dolu.
Nejdůležitější v životě není zvítězit, ale bojovat, hlavní není vyhrát, ale odvážně se bít.
Je to tajemství přírody a politiky, že je leckdy bezpečnější změnit spoustu menších věcí než jednu velikou.
Bezradnost a nespokojenost jsou prvními předpoklady k pokroku.
Budu ráda za všechno.
Díky
No ty témata jsou teda pěkně ujetý. Na sloh jsem byla šilkovná, ale na toto teda nevím, co psát...
Co je to proboha za školu?
Chodím na obchodní akademii. Učitelka je celkem fajn, ale ty její slohy to je hrůza. Fakt nevim co s tim. Na slohy jsem blbá, takže i kdyby mi dala dobrý téma tak by to bylo nic moc, ale aspoň bych něco splodila, ale takhle....
není to špatné, napsala bych Ti ovšem jenom teze, které bys už domyslet musela sama.
Není tady
to by bylo skvělý. moc dík
Na to druhé téma - Nejdůležitější v životě není.... to mě napadá že bys mohla něco napsat třeba o zdravotně postižených sportovcích nebo o paralympiádě apod. to bys našla asi i nějaké informace na netu?
Není tady
Tak mě napadá že kantoři nemají jiné starosti.Ta samá témata měl vloni kluk.
Podíváme se jestli je máme ještě doma.Měl za jedna.
Není tady
A máš zadanou nějakou formu? Úvaha, komentář, publicistický článek apod?
Není tady
hostikl hostik...jsem zvedava, kdo za tebe pak jednou napise maturitni pisemku 
tezko na cvicisti, lehko na bojisti, jen trenuj 
prece nejsi takovy "vorezavatko", abys alespon neco nevyplodila 
a nebo fakt myslis, ze "vorezavatko" je ucitelka a cizi praci nepozna? 
Není tady