Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 3. 4. 2006 20:12

Sněženka
Host

Jeste dnes, prosim

V tomto tydnu bych mela dostat menses, ale jelikoz si ho asi nikdo z nas nepreje, hlavne ja ted, tak bych se chtela zeptat, jak ho oddalit, beru HA a prvni prasek si mam brat zase az v nedeli...a chtela bych se zeptat, jestli jde jeste jinak oddali menses, nez HA a jinyma praskama. dekuji predem

#2 3. 4. 2006 20:15

Bledulka
Host

Re: Jeste dnes, prosim

Taky otěhotněním.  dudlik

#3 3. 4. 2006 20:34

Radka05
Host

Pokud chceš oddálit menses a další balení antikoncepce máš nasadit v ne, znamená to, že sis poslední prášek brala včera. Tak pro oddálení menstruace začni užívat z dalšího balení ode dneška. Chceš li posunout menses o 5 dní, užiješ 5 tbl. Chceš li oddálit o 7 dní, užiješ jich 7 a pak uděláš 7-denní pauzu.

#4 3. 4. 2006 20:56

Sněženka
Host

Radka05 napsal(a):

Pokud chceš oddálit menses a další balení antikoncepce máš nasadit v ne, znamená to, že sis poslední prášek brala včera. Tak pro oddálení menstruace začni užívat z dalšího balení ode dneška. Chceš li posunout menses o 5 dní, užiješ 5 tbl. Chceš li oddálit o 7 dní, užiješ jich 7 a pak uděláš 7-denní pauzu.

tak tohle znam, to je mi jasny smile
uz nemam prasky, jdu tam v patek, takze mi to akorat vyjde, ze si mam brat dalsi prasek v nedeli, pauzu udelat musim, uz sem brala 4 platicka v kuse... akorat sem se chtela zeptat, jestli to nejde oddalit nejak jinak nez praskama

#5 3. 4. 2006 22:00

Radka05
Host

Já myslím,ře to jinak nejde- jenom patákama...

#6 4. 4. 2006 10:02

Sněženka
Host

Radka05 napsal(a):

čím?

#7 4. 4. 2006 11:05

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Sněženka napsal(a):

Radka05 napsal(a):

čím?

patáky=patáčky se na Moravě říká tabletkám

Strach je malá smrt...

Není tady

#8 4. 4. 2006 21:54

Sněženka
Host

Bety napsal(a):

Sněženka napsal(a):

Radka05 napsal(a):

čím?

a kde se to da sehnat? za jak dlouho to funguje?

#9 4. 4. 2006 22:16

Radka05
Host

Čau, když jsem psala patáky, měla jsem na mysli  ty antikoncepční tablety, co užíváš. Tak se omlouvám, díky mě došlo k nedorozumění. Patáky nebo bobule se opravdu u nás na Moravě říká antikoncepčním práškům.

#10 5. 4. 2006 16:53

Ivulka
♥♥-----

A proc pataky? Ma to nejakou logiku?yikes

Znej míru v lásce, ať je stálá, zmešká kdo otálí, i ten kdo cválá.
William Shakespeare

Není tady

#11 5. 4. 2006 19:04

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Sněženka napsal(a):

Bety napsal(a):

Sněženka napsal(a):

čím?

a kde se to da sehnat? za jak dlouho to funguje?

V prvním příspěvku píšeš že HA bereš tak jistě víš kde se to dá sehnat - jedině na předpis od lékaře... a pokud bereš HA tak jistě víš jak funguje - je to v příbalovém letáku!

Upravil(a) Bety (5. 4. 2006 19:08)

Strach je malá smrt...

Není tady

#12 5. 4. 2006 20:02

b.girl.007
♥♥-----

Teď trochu z jiné stránky. Brát tak dlouho HA není taky dobré..sad 4 plata po sobě bez menstruace, to je pořádný záběr pro tělo. Zároveň s krví odchází i "odpad" z těla, takže si myslím, že bys měla aspoň po těch 5 - 6 týdnech stejně měla přestat prášky brát a mít menses..
Jinak - oddálení lze buď HA, nebo jsou taky injekce..

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí