|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
V tomto tydnu bych mela dostat menses, ale jelikoz si ho asi nikdo z nas nepreje, hlavne ja ted, tak bych se chtela zeptat, jak ho oddalit, beru HA a prvni prasek si mam brat zase az v nedeli...a chtela bych se zeptat, jestli jde jeste jinak oddali menses, nez HA a jinyma praskama. dekuji predem
Taky otěhotněním. 
Pokud chceš oddálit menses a další balení antikoncepce máš nasadit v ne, znamená to, že sis poslední prášek brala včera. Tak pro oddálení menstruace začni užívat z dalšího balení ode dneška. Chceš li posunout menses o 5 dní, užiješ 5 tbl. Chceš li oddálit o 7 dní, užiješ jich 7 a pak uděláš 7-denní pauzu.
Radka05 napsal(a):
Pokud chceš oddálit menses a další balení antikoncepce máš nasadit v ne, znamená to, že sis poslední prášek brala včera. Tak pro oddálení menstruace začni užívat z dalšího balení ode dneška. Chceš li posunout menses o 5 dní, užiješ 5 tbl. Chceš li oddálit o 7 dní, užiješ jich 7 a pak uděláš 7-denní pauzu.
tak tohle znam, to je mi jasny 
uz nemam prasky, jdu tam v patek, takze mi to akorat vyjde, ze si mam brat dalsi prasek v nedeli, pauzu udelat musim, uz sem brala 4 platicka v kuse... akorat sem se chtela zeptat, jestli to nejde oddalit nejak jinak nez praskama
Já myslím,ře to jinak nejde- jenom patákama...
Radka05 napsal(a):
čím?
Sněženka napsal(a):
Radka05 napsal(a):
čím?
patáky=patáčky se na Moravě říká tabletkám
Není tady
Bety napsal(a):
Sněženka napsal(a):
Radka05 napsal(a):
čím?
a kde se to da sehnat? za jak dlouho to funguje?
Čau, když jsem psala patáky, měla jsem na mysli ty antikoncepční tablety, co užíváš. Tak se omlouvám, díky mě došlo k nedorozumění. Patáky nebo bobule se opravdu u nás na Moravě říká antikoncepčním práškům.
A proc pataky? Ma to nejakou logiku?
Není tady
Sněženka napsal(a):
Bety napsal(a):
Sněženka napsal(a):
čím?
a kde se to da sehnat? za jak dlouho to funguje?
V prvním příspěvku píšeš že HA bereš tak jistě víš kde se to dá sehnat - jedině na předpis od lékaře... a pokud bereš HA tak jistě víš jak funguje - je to v příbalovém letáku!
Upravil(a) Bety (5. 4. 2006 19:08)
Není tady
Teď trochu z jiné stránky. Brát tak dlouho HA není taky dobré..
4 plata po sobě bez menstruace, to je pořádný záběr pro tělo. Zároveň s krví odchází i "odpad" z těla, takže si myslím, že bys měla aspoň po těch 5 - 6 týdnech stejně měla přestat prášky brát a mít menses..
Jinak - oddálení lze buď HA, nebo jsou taky injekce..
Není tady