|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Děvčata, dnes mi manžel oznámil, že kolega z práce ochuravěl na neštovice. Já je jako malá prodělala, ale manžel ne.. Myslíte, že kdyby je dotáhnul domů, že by to nějak vadilo?
Není tady
Peto já myslím,že Ti žádné nebezpečí nehrozí.I kdyby je Tvůj manžel jak říkáš dotáhnul domů tak ty máš protilátky a tudíš i tvoje děťátko horší by bylo kdybys je neprodělala.
Není tady
Ahojky, pokud jsi je prodělala, tak ti nebezpečí nehrozí. Problém spíš bude v tom, že neštovice mají dlouhou inkubační dobu, myslím kolem 14 dní než se objeví pupínky a pokud bys porodila a manžel je měl, tak by miminko domů nepustili. Raději se informuj u lékaře.
Peto, na porodnici.cz je ten porod online. Videla jsi to? Je tam pripad, kdy je matka neprodelala, takze ji museli po porodu hned izolovat, protoze pro miminko to je nebezpecny, kdyby je chytlo. Takze to by se mohlo tykat tveho manzela, ze ho budou izolovat. Protoze uz to mas za chvilku, ja byt tebou, zavolam doktorovi a poradim se. mohli by manzelovi udelat testy a zjistit, ze i kdyz je neprodelal, ma protilatky, takze je vse ok. No, ale jestli se jeste neosypal, tak by to melo byt dobry... Inkubacni doba jsou ale tri tydny...
Mas fakt kliku, ze uz je mas za sebou. vsechno dobre dopadne, neboj, ale ja bych se fakt radsi poradila s doktory.
P.S. Jeste nerodis? :-))

Není tady
Kiki, treba se potkame v porodnici
Doufam, ze porodim nejpozdeji v terminu, uz mam pocit, ze to bricho za chvili neunesu :-)

Není tady
Holky díky za rady. Poptám se.. a manžela budu hlídat, jestli nám nezačne pupínkovatět.
Ivagrun, zatím nic 
Není tady
Tak pro všechny tu mám odborný názor:
po porodu musím hodně kojit a kojit, protože si ze mě Nelinka vytáhne i protilátky.. Jinak je prý blbý, když to dostane hodně malé miminko 
Není tady
PetaZ:tak hodně kojit a kojit budem asi všechny
Ježiš,jsem si včera zkoušela dávat do podprdy ty polštářky,protože mě štvou ty fleky od mleziva,ale je to pěkně vidět.Musela jsem se smát,protože to vypadalo,jako kdybych měla bradavky přes celý prso
No nevim,asi mi to po porodu bude jedno,ale asi mi nezbyde nic jinýho než nosit nějaký plandavý věci 
Není tady
Vidíš a já ty sexy polštářky nosím od 4 měsíce těhu, protože ty kola od kolestra nebyly moc estetický a jako asistentka jsem musela aspoň trochu vypadat šik 
Není tady
no mne zatim stacilo videt tu podprdu na kojeni, vylozene atraktivni :-))
kiki24: dosel ti mailik?

Není tady