|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Holky,jak je to u vás,já už porodila ve snech holčičku a manželovi se zdálo,že se nám narodil chlapeček.A mě se dneska zdálo,že se mi narodil klučina.Je to sranda,jak ta psychika pracuje a i ve snech jsem alespoň těhotná,není to třeba ani vidět,ale alespoň to tam všem říkám...Je to fakt sranda,jak toho má člověk plnou hlavu.

Není tady
Mě už se dvakrát zdálo že máme holčičku. Jednou mi to oznámil dr. na ultrazvuku a jednou jsem holčičku porodila 
Ale asi před dvěma rokama se mi zdálo o kamarádce která byla těhotná že porodila holčičku a mají kluka jako buka 
Není tady

Káčátko ty užmáš nový metřík...!!!!!!!! Takže doktor vše potvrdil a koukam že už jsi v 9tt. To je super, tak ať je všecho jak má a jste s miminkem zdraví
Není tady
Děkujůůůůůůů Peťul
24. dubna jdu na UTZ ve 12. týdnu a prý se mám naco těšit, že už uvidím nádherně naše miminko 
Není tady
Kačátko ve 12 tt byl můj nejkrásnější utz, tak si ho užij 
Mě se zdálo už několikrát o porodu a už by to chtělo i na ostro 
Není tady
To věřím PéťoZ, že to musí být krásný zážitek, já už se taky nemůžu dočkat už aby bylo 24., asi budu brečet až toho drobečka uvidím!
A příští už bych vzala i manžu 
Přeju hooodně rychlý a hlavně! bezbolestný porod a zdravý a šťastný mimi 
Není tady
Kačátko, díky
ve 20 a 32 tt byl se mnou manžel na utz a byl z toho hodně nadšenej.. On se mnou nebude u porodu (má z toho strach, že by překážel apod.), tak si aspoň užil utz.
Není tady
Taky bych ho natom dalším UTZ už chtěla
Zeptám se a vezmu ho sebou 
K porodu řekl že půjde. Zatím! Může se to ještě změnit
!
Neboj, budeš to mít co by dup, tak by ti tam opravdu jen překážel
A nenuť ho když se necítí!
Držím palečky . . . 
Není tady
Kiki ty jdeš i ve 35 tt, tak to se máš
já byla naposledy ve 32 tt a beruška vážila 1530g - není to žádný obřík, ale poslední dobou mám pocit, že to do ideální váhy dohnala, protože ty pohyby jsou dost silný a bolestivý než před pár týdny..
Není tady

Peto neboj, na ostro to budeš mít coby dup
A třeba si to tvůj muž rozmyslí a u porodu bude. ten můj taky bejt nechtěl a když mě tam odvezl a čekal až budu mít po monitoru kde byl se mnou a pak i u vyšetření a zeptali se ho jestli bude u porodu, tak mu mě "chudinky trpící" bylo asi líto a řekl že teda jo
Uvidíš, ať tak nebo tak přeju bezproblémovej porod a dej nám pak určitě vědět. Doufam že máš na někoho číslo kdo nám to ohlásí. Jestli ne, klidně ti pošlu moje
Káčátko hezky si ten UTZ užij a pak určitě poreferuj 
Není tady
Peti díky
je tady pár babineťaček, který mají na mě kontakt, takže si myslím, že to v pohodě ošéfujou 
Není tady
Ahoj holky,mě se od začátku zdávalo o chlapečkovi a máme ho.Tak nevím jestli je to náhoda.Koukám,že za chviličku tu bude další miminečko.
To je paráda,jak se rozrůstáme.A ultrazvuk jsme měli v 10.týdnu nádherný.Matoušek tam vypadal jako velký chlap a boxer k tomu.Manža viděl až poslední utz v 36.týdnu-měla jsem vysoký tlak,tak mě hlídali, a byl nadšený jako na vánoce.Pořád říkal,jak na něj Máťa mrká a že ho určitě poznal.Paráda.U porodu byl taky a vlastně jsem se ještě neptala,jak to na něj působilo.Jen vím,že byl těsně po narození Matouška nadšený,fotil a tak rozněžnělého jsem ho ještě neviděla.Teď ten nádherný výraz má pokaždý,když se na malého podívá a já jsem z toho na měkko.Trošku jsem se rozepsala hihi.
Není tady
Mně se taky občas zdává o našem Adámkovi, ale my jsme si to nechali říct, že to bude kluk...
Ultrazvuk ve 12. týdnu byl moc hezký, mám z něho jedinou a moc podařenou fotku. Mimísek si tam krásně lebedí na zádíčkách.
Na dalším ultrazvuku jsem byla ve 20. týdnu na Gennetu i s manželem. Bylo to moc hezký - paní doktorka nám říkala o všem, co zrovna prohlížela. Např. "Tady vidíte ručičku, tady prstíky, 1,2,3,4,5 - vše v pořádku, Tady je druhá ručička, prstíky, 1,2,3,4,5 - taky vše v pořádku"
Manželovi se to moc líbilo... A mně taky.
Není tady
Mě se dneska zase zdálo o mimču.Tentokrát se mi narodil chlapeček,na porod se vůbec nepamatuju,prostě miminko bylo najednou na světě.Malej měl pěknou žloutenku a taky mu při porodu zlomili klíční kost a museli jsme chodit na rehabilitaci.To jsou blázniviny.....

Není tady
To víš,bláznivá zdravotnice.

Není tady
Ahojky,
kolikrát se mi zdálo, že rodím, jak tlačím, pak mám miminko, někdy i dvojčata. A teď když jsem těhotná, tak zatím nic.
Když jsem zjistila, že jsem těhotná, volala jsem to mamce a taťkovi. Mamka říkala, že ráno jí táta říkal, že jsem mu ve snu podávala miminko. A to ještě nevěděli, že jsem těhotná. Bylo to velmi zvláštní.
Na kontrolu jdu příští pátek a moc se těším. Myslíte, že když mi budou dělat ty velké odběry, jestli dělají i utz?? Minule jsem si nenechala udělat fotečku, trdlo jedno. Taky bych ráda vzala přítele, ale nevím, jestli by to šlo. Zkusím se zeptat.
Není tady