Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 3. 4. 2006 13:49

Petuna
♥♥♥♥♥--

Aspoň trochu špeku pryč!!!!!

Milé dámy, kdo jste jak zhubla? Prosím rady. Vzhledem k tomu, že nemohu prozatím po operaci moc sportovat(hysterektomie) a v létě mám nastoupit do práce po MD potřebuju trošku shodit aspoň 5 kilo a nevím jestli koupit nějaký preparát nebo co.Přemýšlela jsem o Bioactivní CLA, Carnitin atd. ale bez pohybu většího si asi moc nepomůžu že?

Není tady

#2 3. 4. 2006 13:57

llenka
♥♥-----
Web

Re: Aspoň trochu špeku pryč!!!!!

Dobře se hubne dělenou stravou, dostatkek ovoce a zeleniny, nejíst sladkosti, hodně pít ( nejlépe vodu), jíst co nejmíň večer. Já tímto způsobem hubnu 1/2 kg za den. styrka

Není tady

#3 3. 4. 2006 14:10

Petuna
♥♥♥♥♥--

llenka napsal(a):

Dobře se hubne dělenou stravou, dostatkek ovoce a zeleniny, nejíst sladkosti, hodně pít ( nejlépe vodu), jíst co nejmíň večer. Já tímto způsobem hubnu 1/2 kg za den. styrka

Takže žádný chleba, přílohy atd? Nějak moc nevím co to ta dělená strava je. Vím, že kytičky a zvířátka ale moc tomu nerozumím. Můžeš mi poradit trošku konkrétněji? Takže za týden to jde alespoń o kilo?

Není tady

#4 3. 4. 2006 14:42

PetaZ
♥♥♥♥♥♥-

Já jsem kdysi vyzkoušela dělenou stravu a kilča šla dolů.. ale moc mě to nebavilo hlídat, takže jsem pak přešla k menším porcím jídla 3-5x denně - to mě nijak neomezovalo.

Dělená strava:
živočišný den - maso, vajíčka, sýry, jogurty, mléko, zelenina nebo ovoce
rostliný den - těstoviny, brambory, rýže, pečivo, sója (docela dobrý jsou z veganskýho obchodu pomazánky ze sójy), zelenina nebo ovoce

Není tady

#5 3. 4. 2006 14:48

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

také jsem to zkoušela, ale jsem lajdák a nerada něco hlídám, na mne účinkuje pohyb, když jsem sedavá, tak tloustnu.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#6 3. 4. 2006 15:14

llenka
♥♥-----
Web

Petuna, můžeš všechno, ale ne dohromady. Takže např. chleba s máslem a zelenina, těstoviny a zelenina, maso a zelenina, sýr a zelenina, brambory a zelenina atd. Zkrátka aby to jídlo bylo co nejjednodušší na trávení. Ovoce samostatně. Anebo ty malé porce, ty taky fungují.

Není tady

#7 3. 4. 2006 16:50

kamolina
♥♥♥♥---

co já vím, tak máma po operaci musela ze zdrav. důvodů taky něco shodit a díky tomu, že byla u mě mimo dosah jejich špajzu, tak se jí to povedlo.. Hodně zeleniny, ovoce, libové maso, žádné zahuštěné omáčky a přílohy, nic smaženého... Hodně vody před a během jídla a nejíst po páté odpoledne... A samozřejmě žádný cukr a cukrovinku... Pivo a alkohol sporadicky. Jednak se tím tělo pročistí a garantuji, že nebude takový hlad... Nicméně je potřeba se hlídat v chipsech a všem možném pokusování během dne... to nastřádá nejvíc...

... za slzy, za slzy děkuji, ty naučí mne citu.........

Není tady

#8 3. 4. 2006 18:18

Bebe
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Já piju čaj Hannasaki-čaj který spaluje tuky.Koupený v lékarně.Za dva měsíce 10 kg dole.Samozřejmě jím malé porce 5 krát denně,hodně vody bez bublin.Jezdím spining,pokud mi to čas dovolí.Žádné sladkosti,bílé pečivo.

http://www.gify.nou.cz/mini_ikon7_soubory/484.gif

Není tady

#9 3. 4. 2006 19:15

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

A vynechat tučné sýry a jogurty tučné, taky to pomáhá. Já jsem vynechala bílé pečivo, tučné jogurty a tučné sýry kvůli cholesterolu a jako "bonus" jsem shodila 3 kg trvale - teď mám 164cm a 57 kg. (na podzim mi bude 50).

Strach je malá smrt...

Není tady

#10 3. 4. 2006 19:50

Darja70
♥♥♥♥---

Bety napsal(a):

A vynechat tučné sýry a jogurty tučné, taky to pomáhá. Já jsem vynechala bílé pečivo, tučné jogurty a tučné sýry kvůli cholesterolu a jako "bonus" jsem shodila 3 kg trvale - teď mám 164cm a 57 kg. (na podzim mi bude 50).

Gratuluju, to je teda super.
Já mám 160/60  a pořád skáču a nedaří se a nedaři, jsem přežraná a nemám pevnou vůli! DObře mi tak:dumbom:

Není tady

#11 4. 4. 2006 14:25

Bublina
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha

Já taky se snažím dodržovat dělenou stravu a je fakt,že se po ní cejtím lehce a zlepšilo se mi po ní vyprazdnování.Kamarádka jí držela půl roku schodila 10 kilo a po roce se jí vrátili nazpět jen 2 kila a drží se.Jinak jak píšou holky přede mnou ovoce,zelenina,pitnej režim a nepřežírat se a snažit se vše zbaštit do 18 hodin.Držím palečky

Není tady

#12 4. 4. 2006 18:09

Michalaa
♥♥-----

a ja mam zas takovej problem...kdyz napisu ze mam 173cm a vazim 55 kilo...tak budete kroutit hlavou proc chci zhubnout...ale pockejte...moje postava je celkem dobra...sice mam male prsa,ale to se k me postave hodi...silne sportovni tip...jenze se nemuzu proste zbavit takovejch tech faldiku jakoby nad zadkem v bokach....priblizne tam kde byvaj provazky od tang :-)neni to nijak strasny ale chtela bych to nejak zhezcit :-)..kdyz zhubnu tak akorat tak na stehnech a na brichu ci na rukou a hlavne na uz tak malejch prsou :-)chodila jsem do fitka,pak i na aerobik  apak jsem dokonce polikala Adipex.....a porad nic...jenze si myslim ze to neni takovy to vrozeny..proste se to ke me nehodi :-)
nevite nekdo jak na tohle?????????????
a jeste stou delenou stravou...to je mysleno jako ze v pondeli zvireci den...v utery rostliny den a pak zas ve stredu zvireci den jo???????????,a porad dokola?????
diky za rady

Není tady

#13 4. 4. 2006 18:34

Káča
♥♥♥♥♥♥-

Michalo, tak přesně tenhle problém mám já. Je mi skoro 42let, mám při 162cm, 48kg.
Když jsem oblečená (narvaná do riflí), všichni říkají, jak mám super postavu-cha, cha.
Jen já vím, jak to ale vypadá, když ty uplé džíny sundám-faldíky(špeky) na bocích a na spodní části zadku. To břicho taky už ,,chytlo" nějaký ten fald navíc. Takže já jsem se svou postavou celkem spokojená-jen dostst pryč ten nadbytek a aby se to celé zpevnilo. Jen nevím, jestli to ještě v mých letech půjde, nebo se s tím mám už smířit.
A to se mi zase nechce! Když já jsem tak líná....

Není tady

#14 4. 4. 2006 18:45

Dáša6
Host

Pro Michalaa a Kaca- řešením by pro vás byla liposukce. Protože cvičením ani dietou se ty geneticky dané partie shodit nedají.

#15 4. 4. 2006 18:49

Petr1
Host

Děvčátka, asi nemám právo zasahovat do této diskuse, ALE zeptaly jste se svého mužského jestli vůbec chce, abyste zhubly??? Dieta- Ráno keks a večer sex, další den obráceně a toto stále opakovat.smile

#16 4. 4. 2006 19:42

Ilseli
♥♥♥----

Dáša6 napsal(a):

Pro Michalaa a Kaca- řešením by pro vás byla liposukce. Protože cvičením ani dietou se ty geneticky dané partie shodit nedají.

Milé dívky, trochu špíčku vůbec nevadí naopak, někdy je ho trochu i třeba. Dejte se na orientální tance.  Tam nemusíte své malé (ani větší) špíčky schovávat, naopak je můžete natřásávat. Probudí ve vás ženskost, uděláte dobře vaší páteři, kloubům, získáte ladné pohyby, zlepšíte si lehkost bytí, na chvíli zapomenete na vše, co vás trápí či bolí a budete se cítit lehčí, jak na duši, tak na těle.
Všechny drastické diety a různé přípravky vám jen uškodí a v zápětí se kila vrací zpět ke své majitelce. Ani liposukce není bez záruky!
Stačí tak málo, nejíst to, co naše tělo vůbec nepotřebuje. Cukr je pro dnešní generací drogou i záhubou. Řídím se pravidlem, nemusím mít vše co vidím a na co mám chuť. Jedná se jen a jen o vůli a tu je třeba posilovat. Jak lehce se nabere jedno kilo a mě trvá celý měsíc než jej zase schodím, ale schodím! A pokud se tomu vašemu líbíte taková, jaká jste, tak to neřešte, aspoň ne drasticky!hjarta

Nejlepším lékem pro člověka je člověk a nejvyšším stupněm léku je láska. Paracelsus

Není tady

#17 4. 4. 2006 20:10

Káča
♥♥♥♥♥♥-

No, jenže já jsem za ty svá kila šťastná. Celý život jsem měla podváhu a teprve teď po třetím porodu a pokročilejším věku, mám váhu, kterou jsem měla za svobodna (než se narodil 1.syn). Takže nechci ani o půl kila méně, jen to chce ,,nějak" zpevnit a udržet tam, kde to má být.

Není tady

#18 5. 4. 2006 9:21

dzahila
♥♥♥♥---

Pro Káču a Michalu,víte jak bývalo takové kolečko,na které se postavíš a vrtíš zadkem?Mamča (51 let) měla stejný problém jako vy,zhubla asi dvanáct kilo,jen špíčky nad zadkem jí zůstaly.Někde vyhrabala tohle kolečko a začla se jen tak vrtět u televize a spíčky jsou pryč.

Není tady

#19 5. 4. 2006 9:46

Káča
♥♥♥♥♥♥-

Jo, dobrý nápad! Ještě jsem vyhrabala po mamce takové kolečko s úchytama.

Není tady

#20 5. 4. 2006 10:09

lyonne
♥♥-----

Musim vam neco rict,mile damy..vcera jsme meli ve skole psychologii a probirali jsme atraktivitu..to by bylo abych nedavala pozor:)a vite podle ceho si vybirame podvedome muze?podle sirokych ramen a vysky..a ted ten bonus...vite,jak si vybiraji chlapy nas? utly pas a SIROKE BOKY.protoze podvedomi jim rika,ze budeme dobre matky...zadne vychtliny..to je dobre,ne?

Není tady

#21 5. 4. 2006 10:16

Káča
♥♥♥♥♥♥-

Jsem v klidu-tohle splňuji.

Není tady

#22 5. 4. 2006 18:03

Michalaa
♥♥-----

dzahila napsal(a):

Pro Káču a Michalu,víte jak bývalo takové kolečko,na které se postavíš a vrtíš zadkem?Mamča (51 let) měla stejný problém jako vy,zhubla asi dvanáct kilo,jen špíčky nad zadkem jí zůstaly.Někde vyhrabala tohle kolečko a začla se jen tak vrtět u televize a spíčky jsou pryč.

no vidis to...to je mozna i dobry napad a ani ne moc drastickej :-)

Není tady

#23 5. 4. 2006 18:05

Michalaa
♥♥-----

Dáša6 napsal(a):

tak to bych jako do tohp nesla.....zase se necejtim nato ze bych musela jit na liposukci..... zminit se pred mym okolim ze jdu na liposci tak mi daj do zubu :-)

Není tady

#24 5. 4. 2006 18:07

Michalaa
♥♥-----

Káča napsal(a):

Michalo, tak přesně tenhle problém mám já. Je mi skoro 42let, mám při 162cm, 48kg.
Když jsem oblečená (narvaná do riflí), všichni říkají, jak mám super postavu-cha, cha.
Jen já vím, jak to ale vypadá, když ty uplé džíny sundám-faldíky(špeky) na bocích a na spodní části zadku. To břicho taky už ,,chytlo" nějaký ten fald navíc. Takže já jsem se svou postavou celkem spokojená-jen dostst pryč ten nadbytek a aby se to celé zpevnilo. Jen nevím, jestli to ještě v mých letech půjde, nebo se s tím mám už smířit.
A to se mi zase nechce! Když já jsem tak líná....

jenze Kaci...me je 23 a mam jedno ditko :-) ale uz to zas tak neresim,ale bylo to horsi...musim se priznat......jo ale zkusim to koleckojak tady nekdo psal..to by mohlo bejt treba i prospesny,ale ty brisni tance.to zas neni nic pro me.....

Není tady

#25 7. 4. 2006 12:34

Michalaa
♥♥-----

hokly tak uz mam konecne sehnanou tu tocnu..myslim jako to kolecko :-) a zitra zacinam....mam tady dva kose pradla na zehleni a a tak toho vyuziju
pacek

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí