29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, už se na sebe nemůžu ani podívat a při představě, že v létě do plavek, je mi blbě. Uvažuji o Lipoxalu, četla jsem nějaké reference, tam si ho ženské chválí, jenže nejspíš so ty reference sami píšou ti, co ho nabízejí. Tak nevím, nemáte někdo vyzkoušené? Hezký den.
Není tady
Já mám s Lipoxalem stejnou zkušenost. Je to na nic.
Není tady
Nepotěšily jste mě, a ani já vás nepotěším..... budu pořád tlustá. Chacha. Začnu zase běhat, to mi vloni dost pomohlo, jenže jestli se teď ještě rozběhnu, to teda nevim. Je mi 40, takže jak je ta reklama v televizi: je vám kolem čtyřiceti a přibíráte? Nemůžete za to! Takže za to nemůžu, ale co je mi to platný, viďte????
Není tady
Ero, já zase tvrdím, že mi postavu zkazil přítel. Po rozvodu jsem byla dlouho sama, pak jsem narazila na něj, je to takový miláček, strašně mě rozmazluje a pořád mě něčím cpe, a taky jsme v takové té pohodičně duševní, takže v podstatě za to může on, chacha. Důležité je to na někoho hodit.
Není tady
..holky tak k téhle diskusi se musím přidat. Tenhle přípravek jsem sice nikdy nezkoušela a ani nemíním.Myslím si,že nejlepší je pohyb..a když tak slyším v rádiích a televizi ty reklamy na přípravky proti hubnutí a celulitydě...tak s říká,že snad ani ani nemůžu vylízt v létě v plavkách ven...
..že každej bude okukovat moje dolíčky na stehnech. No nebýt těch skvělých reklam..tak snad ani nevíme ,že něčím takovým trpíme,ale nám snad stačí vyšší sebevědomí..tak zatím všem papáá
Není tady
Ero napsal(a):
Maseno, mě je 50 a mám dojem, že čím méně jím, tím jsem stejnější ....ono to asi fakt chce pohyb a já jsem tak líná !!!! Asi za to fakt nemůžeme, ale potěším tě, někde jsem četla, že obezita je nemoc infekční...co když jsme se jen někde nakazily ??? haha
Infekce,jak je všeobecně známo, množí se v lednici.Ta mrcha nemůže překousnout že je tak objemná a snaží se nás přetvořit k obrazu svému
Není tady
anka napsal(a):
Ero napsal(a):
Maseno, mě je 50 a mám dojem, že čím méně jím, tím jsem stejnější ....ono to asi fakt chce pohyb a já jsem tak líná !!!! Asi za to fakt nemůžeme, ale potěším tě, někde jsem četla, že obezita je nemoc infekční...co když jsme se jen někde nakazily ??? haha
Infekce,jak je všeobecně známo, množí se v lednici.Ta mrcha nemůže překousnout že je tak objemná a snaží se nás přetvořit k obrazu svému
![]()
![]()
Ale já mám celkem malou lednici, ach jo. O to větší mám břicho a prodloužený záda..........
Není tady
vidíš že jsem měla pravdu
Není tady
Lipoxal je s....a!!! akorat vyhozeny penize....
Není tady
Ahojky, Lipoxalu jsem slupla 2 balení, chuť k jídlu jsem měla pořád stejnou, akorát jsem se stresovala a važím o kilo víc!!!!!!
Holky, ani jedna kladná reakce???? Tak to na to peču, radši ty prachy dám na solárko,
protože lepší tmavý špeky než bílý špeky. Děkuju moc za názory.
Není tady
Lipoxal apod?
Děvčata,ani dečko dolu,chuˇk jídlu pořád stejná,zbytečně vyhozené peníze.
Není tady
maseno...jo to je slovo do pranice:
lepší tmavý špeky než bílý špeky
pravdu díš děvče:-)))
Není tady
Koupila jsem si lipoxal nezabral.Pokkračovala jsem přípravkem XLtoS,akorát jsem chodila častěji na velkou,jinak účinek žádný.Teď se snažím brát si trošku rady z pořadu Jste co jíte a mám od půlky března 5kg dolů i centimetry ubívají.Ale tak drastickou čístku lednice jsem neděla a taky občas neodolám a nějaký ten zakázaný kousek si dám.Chci se dostat dolů ještě o 7kg.Tak mi držte palečky a já budu zase držet vám.
Není tady
ERO, ANKO....DÍKY VÁM ASPOŇ KONEČNĚ VÍM, CO MI JE
JÁ JSEM VLASTNĚ NEMOCNÁ! A TO DOKONCE INFEKČNĚ! ŽE BY TO BYLA TUKOTVOŘKA TLUSTÁ?
ALE NA TU EXISTUJE JEN JEDEN LÉK...A JE STRAŠNĚ DRASTICKEJ...PÍT,ALE JEN VODU-JÍST, ALE JEN ZDRAVĚ-HÝBAT SE, ALE NE JEN PRSTAMA PO KLÁVESNICI!
NO TAK CO S TÍM BUDEM DĚLAT HOLKY?! PUSTÍME SE S TOU ZÁKEŘŇAČKOU DO BOJE! VŠAK MY VYHRAJEM A ONA SE BRZY VZDÁ !!!
HURÁ NA NI
Není tady
Tak se přidám, lipoxal jsem si koupila...při snězení jednoho platíčka jsem přibrala skoro dvě kila a po vysazení další...druhé platíčko mi leží ve skříni.
Není tady
to každou tabletu zajídáš čokoládkou
to se mi to směje, ale co mám dělat už jsem z toho taky zoufalá a tak si alespoň dělám legraci
Není tady
KDYBY TO BYLA JENOM ČOKOLÁDIČKA!
ALE JÁ NEDÁVNO VIDĚLA KVÍTKO JAK SE CPE V CUKRÁRNĚ ZÁKUSEČKAMA
ALE TO JE SAMOZŘEJMĚ FÓR...
JE TO HROZNÉ, AŤ SE SNAŽÍME JAK CHCEME, NĚJAK NÁS TY VÁHY NEMAJÍ RÁDY, ŽE JO HOLKY?!
JAK TO TAK VYPADÁ, BUDEME SE MUSET ZAČÍT POŘÁDNĚ HEJBAT A Z JÍDLA SI VYBÍRAT JENOM TO ZDRAVÉ...
VŠAK MY TĚM KILŮM UKÁŽEME
Není tady
tak jsem si myslela že to co polykám je Lipoxal, ale ne, cpu se Lindaxou. Předepsala miji moje obvodní doktorka. Zatím na zkušenou 30 tablet, měla jsem je jíst denně. Ale jsem zapomnětlivá, takže mi to vydrželo na dva měsíce. Zhubla jsem asi osum kilo, na centimetry je to asi 9 cm přes prsa, 4 cm přes boky a v pase taky tři. Opravdu mám chuť na jídlo menší, dokonce už se necpu ani masem a s tím pohybem - vadí mi teď mnohem míň možná proto že přípravek taky povzbuzuje organismus a tak nejsem tolik ospalá a unavená. Ale je to výsledek po dvou měsících, uvidím co bude za rok...
Není tady
Já jsem si koupila 2 balení, jediný v čem mi to pomohlo tak že se mi srovnalo zažívání,ale to asi stejně nebude tim chut na sladky jsem neměla, ale stejně si to už nikdy nekoupim to raději zaplatim permici do fitka
a dobrej je i samotnej chrom v Dm ho maj za 50,-
a výsledek je stejnej
Není tady
jediný co pomohlo mě,je bioaktivní CLA-ovšem ve spojení s pohybem!!Nejlepší je hip-hop.Začala jsem ho cvičit na ,,starý kolena"-v 36 letech a je to bomba!!!
Není tady