Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 3. 4. 2006 6:43

Skiasla
Host

Vřídek na čípku

Ahojte,měli jste někdo vřídek na děložním čípku?Nebo condylomata?Doktor mě říkal, že na 95% mám condylomata a půjdu to chirurgicky odstranit. Prosím napište mi někdo, kdo tohle měl nebo má. Děkuji.

#2 3. 4. 2006 8:23

jitka2
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Vřídek na čípku

Vřídek na děložním čípku měla sestra. Byla na odstranění, vůbec to nebolelo, zmrazovali to, takže to trochu studilo, ale jinak v pohodě. Udělal se jí po porodu.

Není tady

#3 3. 4. 2006 8:50

Pinky
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Morava

Já jsem měla kondylomata před 10ti lety v prvním těhu.....odstarňovali mi je v 7. měsíci. Nic to nebylo....dali mi narkozu do žíly  ( ráno ) a odpoledne už jsem mohla jít domů.... Dodnes nevím, kde jsem k tomu přišla...prý je to virového původu...přenosné pohlavním stykem...jsou na to náchylné hlavně těhulky....

Vřídek mám taky...a to od druhého porodu před 7,5 lety.......chodím na cytologii a hlídají mi ho. Zatím je to prý aplastický epitel nevím jak se to píše..jen to slyším diktovat vždycky do karty sestřičce.... smile
Vypalovat se už prý nemá......protože se tím může zakrýt rakovina děložního čípku.....jakože se z toho vřídku podle stěru pozná bujení no a když by mi ho prý vypálili..tak na to nemusí přijít tak brzo.

http://lbyf.lilypie.com/hX62p1.png

Není tady

#4 3. 4. 2006 10:56

Skiasla
Host

Pinky napsal(a):

Já jsem měla kondylomata před 10ti lety v prvním těhu.....odstarňovali mi je v 7. měsíci. Nic to nebylo....dali mi narkozu do žíly  ( ráno ) a odpoledne už jsem mohla jít domů.... Dodnes nevím, kde jsem k tomu přišla...prý je to virového původu...přenosné pohlavním stykem...jsou na to náchylné hlavně těhulky....

Vřídek mám taky...a to od druhého porodu před 7,5 lety.......chodím na cytologii a hlídají mi ho. Zatím je to prý aplastický epitel nevím jak se to píše..jen to slyším diktovat vždycky do karty sestřičce.... smile
Vypalovat se už prý nemá......protože se tím může zakrýt rakovina děložního čípku.....jakože se z toho vřídku podle stěru pozná bujení no a když by mi ho prý vypálili..tak na to nemusí přijít tak brzo.

Opravud to nic nebylo? Co ta narkóza? V pohodě?

#5 3. 4. 2006 11:05

Pinky
♥♥♥♥♥♥♥

Neboj..vůbec nic nevíš....... převezou tě na sál..píchnou injekci do žíly a pak už se ti všechno vzdaluje a nejednou nic nevíš..probrala jsem se až když mě převáželi na normální pokoj. Měla jsem mezi nohama vložku..trošku to pak krvácelo.... a pamatuju se, že jsem se ještě v utlumení sháněla po kalhotkách big_smile ......stihla jsem si je oblíct a pak jsem zase vytuhla smile Odpoledne jsem se probrala, osprchovala a jela domů. Ještě tak dva dny jsem byla unavená a bolela mě hlava, to po té narkóze..ale jinak nic......

Kde je máš....já jsem je měla u vstupu do pochvy a na těch vnitřních pyscích ( fuj to je hnusnej název tongue )

ni se mršky hodně rozlízají, tak nečekej dlouho...já jsem to pořád oddalovala a nakonec jsem ze dvou puchýřku měla myslím 8-10 butter
Jo a ať se zkontroluje manžel nebo přítel.....ten můj je měl na penisu taky..jemu to pak na kožním potírali nějakým sajrajtem, po kterým to uschlo a zmizelo.
Na to fakt bacha nebo je budeš mít zpátky natotata..... smile

Pak se ozvi.....třeba se to dnes bude dělat jinak...... a jestli jo, tak určitě šetrněji a určitě ne hůř.......

Není tady

#6 3. 4. 2006 11:11

Skiasla
Host

Ty jsi to teda popsala, mám z toho ještě snad větší strach;)
Mám je právěže až na děložním čípku, tak nevím. Bolí to pak potom? A kdy jsi mohla jít do práce? Musela jsi mít i nějaké vyšetření před narkózou?
Bojím se toho, a kde byl přítel na ten sajrajt na potření? Kde mu to dělali? My se toho totiž nemůžeme zbavit:butter:

Pinky napsal(a):

Neboj..vůbec nic nevíš....... převezou tě na sál..píchnou injekci do žíly a pak už se ti všechno vzdaluje a nejednou nic nevíš..probrala jsem se až když mě převáželi na normální pokoj. Měla jsem mezi nohama vložku..trošku to pak krvácelo.... a pamatuju se, že jsem se ještě v utlumení sháněla po kalhotkách big_smile ......stihla jsem si je oblíct a pak jsem zase vytuhla smile Odpoledne jsem se probrala, osprchovala a jela domů. Ještě tak dva dny jsem byla unavená a bolela mě hlava, to po té narkóze..ale jinak nic......

Kde je máš....já jsem je měla u vstupu do pochvy a na těch vnitřních pyscích ( fuj to je hnusnej název tongue )

ni se mršky hodně rozlízají, tak nečekej dlouho...já jsem to pořád oddalovala a nakonec jsem ze dvou puchýřku měla myslím 8-10 butter
Jo a ať se zkontroluje manžel nebo přítel.....ten můj je měl na penisu taky..jemu to pak na kožním potírali nějakým sajrajtem, po kterým to uschlo a zmizelo.
Na to fakt bacha nebo je budeš mít zpátky natotata..... smile

Pak se ozvi.....třeba se to dnes bude dělat jinak...... a jestli jo, tak určitě šetrněji a určitě ne hůř.......

#7 3. 4. 2006 13:43

Pinky
♥♥♥♥♥♥♥

Opravdu se vůbec se neboj.....mě  už se to nevrátilo a manželovi taky ne......

Manžel ať si skočí na kožní..... tam mu to potřou a vůbec to nebolí..jen to pak zaschlo a odlouplo se a byl pokoj.

A vážně to máš až na čípku ??? To je divný...nemůže to být něco jiného než kondylomata ????

Není tady

#8 3. 4. 2006 14:17

Skiasla
Host

Mám to tam, ale ještě to není potvrzené, že jsou to condylomata, ale řekl doktor, že 95% jsou to condylomata.V pátek jdu na výsledky. Snad dopadnou dobře.

Pinky napsal(a):

Opravdu se vůbec se neboj.....mě  už se to nevrátilo a manželovi taky ne......

Manžel ať si skočí na kožní..... tam mu to potřou a vůbec to nebolí..jen to pak zaschlo a odlouplo se a byl pokoj.

A vážně to máš až na čípku ??? To je divný...nemůže to být něco jiného než kondylomata ????

#9 3. 4. 2006 16:56

Pinky
♥♥♥♥♥♥♥

Tak držím pěsti..... ať už to máš za sebou................. kapitulationkapitulation

Není tady

#10 4. 4. 2006 7:01

Skiasl
Host

Pinky a z kama jsi? Já jsem také z jižní Moravy:reta:

Pinky napsal(a):

Tak držím pěsti..... ať už to máš za sebou................. kapitulationkapitulation

#11 5. 4. 2006 9:19

Petina
♥♥♥♥---

Ahoj,
já mám taky po porodu vřídek, ale gynekolog mi říkal, že to nic není a že se s tím ani nic dělat nebude.

Není tady

#12 5. 4. 2006 9:22

Petina
♥♥♥♥---

Držím pěsti, aby Ti to dobře dopadlo. Zákroku bych se určitě nebála. Já byla na revizi dělohy a taky to nic nebylo. Byla to moje už čtvrtá narkoza. Měla jsem ve čtrnácti dvě ženské operace, teď císaře a nakonec revizi dělohy. Je to malý zákrok (stejně jako odstaranění vřídku) a když je vše OK, tak pouští druhý den domů. Akorát bylo blbý to, že stále kojím, takže tam musel být mrňousek se mnou.
Takže, držím pěsti a neboj !!!

Není tady

#13 5. 4. 2006 13:07

Skiasla
Host

Děkuji všem za podporu, určo se ozvu jak to budu mít za sebou. Držte mi pěsti!!!!wink

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí