6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,zima u je pryč a je tu jaro,take za chvíli u nebudeme potřebovat fusák do kočarku,ale budeme potřebovat poltářek a peřinku,proto se ptám,jestli někdo neví nějakou internetovou adresu,kde se to dá objednat,pokud mono ne krajky,to se mi nelíbí,nebo kde se to dá koupit,já to jetě nikde neviděla,nebo jsem se prostě zapoměla koukat.Díky moc
Není tady
jjanulko, větinou to mají v obchodech s dětskýma věcma, ale já jsem to nekupovala, ani nepouila. Malá byla tak aktivní a stále kopala noičkama, e bych stále honila peřinku po sídliti. Poívala jsem taku v kočárku a deku a přes to nánoník. Poltářek s peřinkou je spíe na ozdobu.
Není tady
Taky si to myslim. Nedovedu si predstavit jak Barcule ukazkove lezi pod tou malinkou nacancanou perinkou. Taky mam deku a nanoznik...
Jinak nejmenuje se to nahodou plymo?
Není tady
Jmenuje se to plymo, my to měli ale spí jen na ozdobu. I kdy ten poltářek měl za hlavičkou dost dlouho a peřinku jen kdy byl úplně maličkej a neodkopával si to
Není tady
Tak my jsme do kočárku kupovali tady tuto deku http://www.funbaby.cz/baby-matex-deka-d … -75x100cm/ je krásná a heboučká take ve v pořádku
Není tady