Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 2. 4. 2006 13:27

annie
♥♥♥♥♥♥-

Karty???

Ahojky,
chtěla bych se vás zeptat, co říkáte na výklad karet? Nechali jste si někdy karty vyložit a jestli ano, tak jaká byla úspěšnost? Neupnuli jste se zbytečně k tomu, co kartářka říká na úkor reality?
Ptám se, jelikož jsem z "hecu" zkusila výklad po netu zdarma - kartářka odpoví na jednu konkrétní otázku a odpověď byla jiná, než jsem si představovala a chtěla. Ne, že bych se z toho hroutila, ale mám řádného brouka v hlavě. Tak co - věřit, nebo nevěřit???sjuk

Není tady

#2 2. 4. 2006 14:44

Bublina
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha

Re: Karty???

Já byla před rokem a vše co mi řekla se mi plní tak na 90 procent až mi z toho mrazí.Naštěstí mi nepředpověděla nic tak hroznýho takže se vlastně můžu těšit.....

Není tady

#3 2. 4. 2006 14:50

kamolina
♥♥♥♥---

Nikdo ti neporadí, jestli tomu máš věřit nebo ne... To záleží pouze na tobě, pro co se rozhodneš... Nicméně odpovědi, které v tomto případě kartářky poskytují nemusejí opravdu být ty, které bychom chtěli slyšet.. Tak to ostatně ani v životě nefunguje... Mě vykládá karty sestra a docela se i trefuje.. Ale zastávám názor, že život si tvoříme my sami, tudíž i svá rozhodnutí a jeho důsledky...

... za slzy, za slzy děkuji, ty naučí mne citu.........

Není tady

#4 2. 4. 2006 15:43

Bludička
Host

Já sama karty vykládám a musím říct, že svým klientům vždy zdůrazňuji, že osud není něco co je dáno při narození a nelze to změnit. Pravda je v tom, že jaký si to uděláš, takový to máš. Karty pouze poradí a ukáží cestu. Naznačí kudy jít. Chodí ke mě lidé zejména když jsou v koncích a odchází s nadějí. Myslí si, že už není východisko a zjistí, že je jich na výběr. Já pouze překládám co karty říkají a tarotu sama věřím. Kdybych měla říkat lidem co chtějí slyšet, dala bych se na politiku. Pro mne je důležitá moje pověst a proto si myslím, že by žádný kartář/kartářka, který chce existovat neměl vymýšlet, ale poctivě se snažit. Kartář by Vám například neměl říci podle karet kdy a jak zemřete. Toho se klienti bojí as nejvíce. Kdybyste měli ještě dotazy, napiště mi na meil a dám adresu svých stránek. Nechci, aby to tu působilo jako reklama. Jen nechci, aby se lidé báli něčeho čeho se bát nemusí.  Bludička

#5 2. 4. 2006 17:47

Hana1
♥♥♥----

Ero napsal(a):

Já chodím ke kartáři, když jsem před rozhodnutím, vždy mi ukáže směr cesty a já se dám tím, který  si myslím, že je lepší...nevím, nikomu svůj názor nevnucuji, ale mnohokrát se mi to již vyplatilo a dávala jsem si pozor tam, kde bych to nečekala......at to byla sestra, která okradla maminku a na mě chystala podraz, at to byli kolegové v zaměstnání, nebo partner, i dítě....přesvědčil i mé nevěřící známé a to, co viděl v kartách se opravdu vyplnilo k jejich úžasu....

ero...
Ke kterémi kartáři chodíš, napiš něco víc.

Není tady

#6 3. 4. 2006 23:03

Edita
Host

Ahoj Bludičko, potřebovala bych s Tebou nutně mluvit a poradit od Tebe s něčím. Ozvi se mi prosím. Děkuju.  Edittta@seznam.cz

#7 4. 4. 2006 9:56

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Také chodím ke kartářce - vlastně ke dvoum... v dost věcech se dokonce shodly, ale v těch zásadních jsem to měla u jedné tak a u druhé onak - takže stejně záleží na tom, kterou cestou se člověk vydá !

Minulý týden jsem zkusila jinou a její výklad se od těch předchozích dvou značně lišil ! Tak mám brouka v hlavě. Dle mě se v kartách objevuje hlavně současný vnitřní pocit vykládajícího. Už osud raději nepokouším :-)

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#8 7. 4. 2006 11:39

misa
Host

:)Ahojky, ja sama vykladam karty, vylozila jsem je rodine, sousedce, byvalym spoluzakum a kamaradkam, vsrichni rikali, ze je pravdivy, tak neco na tom jablku bude. Ale vyklad zdarma pres internet neverim, taky jsem si ho zkousela ze zvedavosti  a nebylo to pravdivy. Pokud chces vyklad karet, jdi normalne ke kartarce, mysli, ze ve tvem meste urcite bude.

#9 9. 4. 2006 22:09

Bea
Host

Bludička napsal(a):

Já sama karty vykládám a musím říct, že svým klientům vždy zdůrazňuji, že osud není něco co je dáno při narození a nelze to změnit. Pravda je v tom, že jaký si to uděláš, takový to máš. Karty pouze poradí a ukáží cestu. Naznačí kudy jít. Chodí ke mě lidé zejména když jsou v koncích a odchází s nadějí. Myslí si, že už není východisko a zjistí, že je jich na výběr. Já pouze překládám co karty říkají a tarotu sama věřím. Kdybych měla říkat lidem co chtějí slyšet, dala bych se na politiku. Pro mne je důležitá moje pověst a proto si myslím, že by žádný kartář/kartářka, který chce existovat neměl vymýšlet, ale poctivě se snažit. Kartář by Vám například neměl říci podle karet kdy a jak zemřete. Toho se klienti bojí as nejvíce. Kdybyste měli ještě dotazy, napiště mi na meil a dám adresu svých stránek. Nechci, aby to tu působilo jako reklama. Jen nechci, aby se lidé báli něčeho čeho se bát nemusí.  Bludička

Bludičko napiš mi ty internetové stránky prosím-daryk@centrum.cz

#10 10. 4. 2006 1:18

♥♥-----
Místo: Plzen

Neznáte někdo kontakt na nějakou kartářku v Plzni a okolí? Hlavně prosím vás vyzkoušenou, ne nějakou šarlatánku.
Pokud ano, tak mě odpovězte na PM, nabo mail.

Upravil(a) Já (10. 4. 2006 1:22)

Není tady

#11 10. 4. 2006 10:20

LenkaN
Host

Bludička napsal(a):

Bludičko,můžeš mi prosím napsat tvůj mejlík,byla bych moc ráda kdybych si s tebou mohla popovídat.Díky
Lenka
lmachanova@seznam.cz

#12 11. 4. 2006 13:26

Luuccciii
Host

Ero napsal(a):

Já chodím k panu Procházkovi, bydlel v Přerově, ale ted se odstěhoval do Karviné..nikomu nic nevnucuji, kdo má zájem, písněte mi na mail, dávala jsem už kontakt, ale neznám výsledky....já k němu pojedu nějak v létě

Ahojky,
mohla bych Tě poprosit o kontakt na pana Procházku, tel. příp. e-mail?
Můj mejl: Lucanetka@seznam.cz

Děkuji wink

#13 11. 4. 2006 13:57

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

annie napsal(a):

Ahojky,
chtěla bych se vás zeptat, co říkáte na výklad karet? Nechali jste si někdy karty vyložit a jestli ano, tak jaká byla úspěšnost? Neupnuli jste se zbytečně k tomu, co kartářka říká na úkor reality?
Ptám se, jelikož jsem z "hecu" zkusila výklad po netu zdarma - kartářka odpoví na jednu konkrétní otázku a odpověď byla jiná, než jsem si představovala a chtěla. Ne, že bych se z toho hroutila, ale mám řádného brouka v hlavě. Tak co - věřit, nebo nevěřit???sjuk

Sama sis odpověděla. Kdyby Ti řekla, co chceš slyšet, patrně bys na karty uvěřila.
Vykládání karet = blbost a nebo fajn zábava pro školačky. A pardóoon, koho jsem se dotkla, to je jen můj názor, nebylo to myšleno na nikoho osobně, toť má odpověď na otázku. gloria

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#14 18. 4. 2006 10:38

Lukas
♥♥♥----
Místo: Mělník

Ero: ohledne toho vysvetleni co zadas, bych musel znat obsah toho o cem jste s kartarem hovorili a PRESNA jeho slova. Domnivam se, ze jsem schopen Ti vysvetlit proc mas pocit, ze Te upozornil na to co se stane.
Podle me jde obecne o to, ze se snazis situace, ktere se Ti v zivote stavaji namapovat na to, co Ti kartar rekne. A pokud dotycny hovori dostatecne obecne ("dockate se zklamani od starsi zeny", "budete mit problemy v praci", "deti budou nemocne", "s manzelem si jeste uzijete perne chvilky", "ceka vas zmena v bydleni", "pozor na vylety do neznamych koncin"), s velkou pravdepodobnosti drive nebo pozdeji nastane situace, o ktere lze rici, ze ji kartar predpovedel.
Pokud by melo na vykladani karet byt neco pravdy, tak byste museli mit PRIMY vliv na rozlozeni karet v balicku a dotycny by musel "tabulkove vyznamy" jednotlivych karet "prosvitit" pres vasi "auru" a z vysledne "transpozice" teprve neco vycist. Pokud by mel cist jen z "aury", pak nepotrebuje karty. Za slova v uvozovkach si dosadte to, co tam citite vy osobne.
Musel jsem se hrozne smat, kdyz se mi zena pokousela vykladat karty, nedala mi na ne ani sahnout a vyklad cetla z knihy jednoho obskurniho nakladatelstvi a jeste si myslela ze zna otazku, na kterou se ptam a tak se mi snazila na tech "vyznamech" neco dokazat. I kdyz kartari to takhle okate nedelaji, kdyz dostatecne odhledneme, bude jejich vyklad stejne nesmyslny.
Aby nedoslo k mylce - jinak nikomu jeho viru v karty neberu smile

Není tady

#15 25. 4. 2006 16:25

Tony
Host

Tonka,
dumbom Sama jsem prožila nedávno dost špatné období a nevěděla jsem si rady. Pak mě moje přítelkyně upozornila na internetové stránky ( sama vyzkoušela )Moc jsem tomu nevěřila, že za mě může někdo vytáhnou karty a já dostanu odpověď na to co mě trápí. Ale tonoucí se stébla chytá a tak jsem to zkusila a nelituji toho.
Mohu tedy doporučit stránky www.kart.wz.cz. Mě moc pomohli.
Přeji pěkný den a štěstí nám všem.
Ton.vissla

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí