|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj holky.Chtěla bych se vás všech zeptat ve kterém týdnu jste cítily první pohyby vašeho mimča?Já při prvním těhotenství v čerstvě 19.týdnu a říká se,že podruhé je to ještě dříve.Já jsem asi blázen,ale zdá se mi,že ho čas od času cítím.Je to takové jiné než třeba větry nebo něco takového,je to tak maximálně 2-3krát za den těsně nad stydkou kostí.A většinou když sedím a mám bříško/zatím jen mírně zvětšené/ trochu zmáčknutě nebo když ležím na zádech.Nepozoruji to záměrně,ale nedá se to přehlídnout,je to fakt zvláštní.....Začínám teprve 16.týden,tak se mi to zdá fakt brzo,ale asi to tak bude.Ještě se na to zeptám doktorky,co mi na to řekne.Doufám,že mě nepošle na psychiatrii,že už z toho čekání na první pohyby magořím.Napište prosím,jak jste na tom vy.Děkuji,opatrujte se ,pa Iva.

Není tady
Ahojky Ivule, taky se mi kolem toho 16tt cejtila, ale jenom když jsem ležela na zádech, ale nebyla jsem si jistá jestli je to ono nebo jen střeva. Ale jinak mám pocit že kolem 18tt jsem si už jistá byla. 
Není tady
Ahojky Ivule. Taky jsem si rikala,ze me posle Dr. na jine vysetreni :-)),kdyz jsem neco citila uz v 15tt,ale neposlal,ze pri je to mozne.To neco se mi pak potvrdilo v 17tt,jemne skubani a v 19tt uz to bylo citit i kdyz jsem nelezela na zadech. Jo,a dnes uz i manzel zahledl,jak se mi trosku zvedlo brisko :-))))
Není tady
Ivule napsal(a):
Ahoj holky.Chtěla bych se vás všech zeptat ve kterém týdnu jste cítily první pohyby vašeho mimča?Já při prvním těhotenství v čerstvě 19.týdnu a říká se,že podruhé je to ještě dříve.Já jsem asi blázen,ale zdá se mi,že ho čas od času cítím.Je to takové jiné než třeba větry nebo něco takového,je to tak maximálně 2-3krát za den těsně nad stydkou kostí.A většinou když sedím a mám bříško/zatím jen mírně zvětšené/ trochu zmáčknutě nebo když ležím na zádech.Nepozoruji to záměrně,ale nedá se to přehlídnout,je to fakt zvláštní.....Začínám teprve 16.týden,tak se mi to zdá fakt brzo,ale asi to tak bude.Ještě se na to zeptám doktorky,co mi na to řekne.Doufám,že mě nepošle na psychiatrii,že už z toho čekání na první pohyby magořím.Napište prosím,jak jste na tom vy.Děkuji,opatrujte se ,pa Iva.
Ahojky Ivule, můžu tě ujistit,že tě na psychiatrii nepošle, protože já jsem své druhé dítě taky cítila kolem 16 týdne, taky jsem tomu nejprve nevěřila, myslela jsem taky, že jsou to větry, ale nebyly, a bylo to moje miminko, kterému už nyní je deset měsíců. Přeji Ti hodně krásných chvil s pohybujícím se bříškem.

Ahoj Ivule, myslím že je to možný, protože já jsem svoje mimčo i jako prvorodička cítíla už na přelomu 17 a 18 týdne, ale uvědomila jsem si to až kolem 20tt že i "tamto" bylo ono
tak myslím že když nejsi těhulka poprvé, tak to možný je.
Vůbec nemůžu uvěřit že už jsi v 16 tt, pamatuju jsi když jsi si myslela že jsi těhotná a pak jsi přišla s tím, že to máš potvrzené
Strašně to utíká...
Není tady
Holky,děkuju moc všem za odpovědi,už o tom nepochybuju,dneska ráno jsem toho prcka cítila hned po probuzení a za celý den ještě několikrát.Jsem moc šťastná,že je v pořádku,jen je mi líto,že to ještě nemůže cítit manžílek a Lukyn.Péťo,máš pravdu,strašně rychle to utíká.Já se nejvíc těším na teplíčko,až se budu moct všem pochlubit bříškem v něčem jiném než v teplém kabátu,kde není nic vidět.Přeju všem hlavně zdravíčko a spokojená miminka,ještě jednou děkuji za odpovědi a podporu,pa Iva.

Není tady