29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den,
jsem studentka VOŠ a hledám lidi, kteří mají nějaké zkušenosti s alkoholismem v rodině. Na toto téma píši seminární práci na Sociologii a tak bych potřebovala zcela anonymně pomoci. Je někdo takový, kdo mi pomůže? Prosím ozvěte se mi!
S pozdravem
Zuzana
Klidně se ptej, asi s tím mám nějaké zkušenosti z naší rozvětvené rodiny...
Není tady
Díky, ozvu se Ti mejlem. Díky moc!
Taky mi můžeš napsat, měla jsem otčíma alkoholika. Pa.
Není tady
co to pojmout trochu i přes Indiány? Ohnivá voda je víceméně vyhubila, ne?
Jinak taky mohu něco přidat k dobru... pohledem dítěte, jehož máma byla alkoholička...:-)
Není tady
Za takový pohled bych byla moc vděčná, posílám mejla... Díky! Zuzana
Taky jsemměla otce alkoholika, klidně se ptej ...
Není tady
Ahoj. I já mám dost zkušeností z dětství - s tátou.
Není tady
Moje sousedka je akolholička, jenomže nepije každý den, ale třeba jednou za půl roku, ale měsíc vkuse. Setkali jste se s takovým alkoholikem? Nepomůže jí ani léčebna, v které už 2x byla, protože ona to vydrží bez problémů. Takhle to trvá od jejích 17 let. Ted je jí 5O.
Není tady
měla jsem špatnou mailovku, respektive plnou .. zkus to poslat znovu:-)
Není tady
Jestli ti můžu pomoci, otec byl a je alkoholik, manžel má také sklony. Tak se ptej
Není tady