27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Dobrý den,
jsem studentka VO a hledám lidi, kteří mají nějaké zkuenosti s alkoholismem v rodině. Na toto téma píi seminární práci na Sociologii a tak bych potřebovala zcela anonymně pomoci. Je někdo takový, kdo mi pomůe? Prosím ozvěte se mi!
S pozdravem
Zuzana
Klidně se ptej, asi s tím mám nějaké zkuenosti z naí rozvětvené rodiny...
Není tady
Díky, ozvu se Ti mejlem. Díky moc!
Taky mi můe napsat, měla jsem otčíma alkoholika. Pa.
Není tady
co to pojmout trochu i přes Indiány? Ohnivá voda je víceméně vyhubila, ne?
Jinak taky mohu něco přidat k dobru... pohledem dítěte, jeho máma byla alkoholička...:-)
Není tady
Za takový pohled bych byla moc vděčná, posílám mejla... Díky! Zuzana
Taky jsemměla otce alkoholika, klidně se ptej ...
Není tady
Ahoj. I já mám dost zkueností z dětství - s tátou.
Není tady
Moje sousedka je akolholička, jenome nepije kadý den, ale třeba jednou za půl roku, ale měsíc vkuse. Setkali jste se s takovým alkoholikem? Nepomůe jí ani léčebna, v které u 2x byla, protoe ona to vydrí bez problémů. Takhle to trvá od jejích 17 let. Ted je jí 5O.
Není tady
měla jsem patnou mailovku, respektive plnou .. zkus to poslat znovu:-)
Není tady
Jestli ti můu pomoci, otec byl a je alkoholik, manel má také sklony. Tak se ptej
Není tady