|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Zdenko, na tohle téma už tu bylo založeno několik dotazů.. Solárko bych vypustila, protože do 16 tt se nedoporučuje zbytečně přehřívat tělo těhulky. Co se týče cvičení v těhotenství, tak já jsem dokud se nedostavily nevolnosti (do cca 2 měsíce) jezdila na kole, squash apod., pak jsem byla ráda že žiju - nevolnosti a unavenost mě totálně vykolejily.
A od toho začátku 4 měsíce jsem začla docházet na těhotenský tělocvik, plavání a cvičení v bazénu... Určitě se podívej po netu na nějaký kurzy v místě bydliště pro těhule a některé zdrav.pojišťovny dokonce proplácejí těhu cvičení do určité výše...
Rozhodně je fajn, tak trochu aspoň sportovat v těhotenství... Domů jsem si opatřila gymnastický míč, ale dneska cvíčo vypustím - nějak mi tvrdne bříško 
Není tady
Ahoj Zdenko, u tebe bylo těhotnění záměrné nebo se jen tak zadařilo???
Není tady
Ahoj Zdeni, já tedy nevím, já se babinetek taky nedávno ptala na cvičení a solárko. Prý od solárka také v těhotenství vznikají pigmentové skvrny a kolikrát se jich pak už nezbavíš, takže bych ho asi fakt vypustila. Já jsem těhu taky prvně a myslím si, že ten box bys neměla, protože jsou to dost silné otřesy a první tři měsíce jsou takové ošemetné, víš. Že se mimísek nemusí uhnízdit nebo tak. Já být tebou bych to neriskovala, já přestala chodit běhat i na aerobic.
Ale jestli chceš víc informací, pak se koukni na www.porodnice.cz Je to super web, kde se dočteš úplně všechno.
Tak držím palečky ať je všechno OK.
Není tady
Mišulka napsal(a):
Ahoj Zdeni, já tedy nevím, já se babinetek taky nedávno ptala na cvičení a solárko. Prý od solárka také v těhotenství vznikají pigmentové skvrny a kolikrát se jich pak už nezbavíš, takže bych ho asi fakt vypustila. Já jsem těhu taky prvně a myslím si, že ten box bys neměla, protože jsou to dost silné otřesy a první tři měsíce jsou takové ošemetné, víš. Že se mimísek nemusí uhnízdit nebo tak. Já být tebou bych to neriskovala, já přestala chodit běhat i na aerobic.
Ale jestli chceš víc informací, pak se koukni na www.porodnice.cz Je to super web, kde se dočteš úplně všechno.
Tak držím palečky ať je všechno OK.
Mišulko, děkuji moc a taky ti přeji, ať ti všechno dobře dopadne.. 
Není tady
zdenka13 napsal(a):
ahojky, holky,
pěkně prosím, před týdnem jsem zjistila, že jsem těhotná. Mám to i potvrzené od paní doktorky, jenom je to ještě malilinkaté mimísko, vlastně spíše něco, co se mimísku ještě ani nepodobá.Jsem těhotná poprvé a ráda bych věděla, jestli můžu na solárko a zda můžu cvičit. Takhle - dělám tři roky thajský box, je to docela náročné, ale nikdo mě do břicha zatím nekope, ale i tak, jsou tam kopy na hlavu, výskoky apod. Co myslíte? Prosím, poraďte jedné nezkušené.. A cokoliv, co bych měla vědět, ráda vyslechnu a nechám si poradit.. Děkuji moc
Dobrý den, solárko v těhotenství není vhodné pro své záření, může způsobit změny na placentě a zbytečně přehřívá organismus. Nedoporučuji ani provozovat extrémní sporty, které neberou ohled na plod. Tělo těhotné ženy by se mělo zklidnit a zaměřit na cvičení, které zohledňuje graviditu. Nashledanou Magdalena Mikulandová porodní asistentka
Není tady