18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jaké máte zkuenosti s touto letitou společností?která Vám napíe dopis e právě Vy vyhráváte atd.a slibují i za 1objednání auto ?V médiích vycházejí 2krát ročně výherci.Víte o někom kdo něco vyhrál?myslím ty velké výhry?má matka si u nich kupuje předraené knihy a věří a věří....
tady s tím já přímo zkuenosti nemám, ale moje teta je to samé, stále kupuje a čeká nikdy nic pořádného nevyhrála, jen jednou dostala straně obyčenou a příernou slánku a to bylo vechno. A nenechá si vymluvit, e je to jen le..
Není tady
kornoutek napsal(a):
tady s tím já přímo zkuenosti nemám, ale moje teta je to samé, stále kupuje a čeká nikdy nic pořádného nevyhrála, jen jednou dostala straně obyčenou a příernou slánku a to bylo vechno. A nenechá si vymluvit, e je to jen le..
No jo ale opravdu v MDnes vychází plná celá vytitěná stránka výherců 2krát do roka.To si přece nemohou dovolit ?Ikdy u nás je moný ve.
Taky to zkoueli s knihami, párkrát jsem to vrátila, prostě nevyzvedla na potě a dali pokoj. Jsou otravní a takových firem je více. Proč objednávat předraené, cokoliv se dá koupit běně a nic se nevyhraje.
Tak já mám od nich koupené 2 věci, protoe mě zaujaly, jedná dobrá, ale ta druhá nestojí ale vůbec za nic, co mě úplně odradilo za ty prachy. Jenom bláboly v letáku, jak je produkt úasný a praktický, kecy! Výherce neznám ádného. Opravdu v MF dnes vychází stránka výherců a jetě 2x do roka? Měli to vysílat v tv asi 6. nebo 7.ledna po pořadu Události a telce nic nebylo.
Není tady
Megan napsal(a):
Tak já mám od nich koupené 2 věci, protoe mě zaujaly, jedná dobrá, ale ta druhá nestojí ale vůbec za nic, co mě úplně odradilo za ty prachy. Jenom bláboly v letáku, jak je produkt úasný a praktický, kecy! Výherce neznám ádného. Opravdu v MF dnes vychází stránka výherců a jetě 2x do roka? Měli to vysílat v tv asi 6. nebo 7.ledna po pořadu Události a telce nic nebylo.
Opravdu v MF dnes to vychází .Vypadá to ale jak reklama mají zabraný celý list a na něm plno výnerců od auta ,miliónů a po upomínkové předměty.Ale je tam vdy jméno,příjmení,město.Ale to si mohou vymyslet.a to musí být drahý v denním tisku ...Proto čekám zda se někdo anonymně ozve zda vyhrál něco opravdu drahýho od nich.Divím se e Nova po tom jetě nela nebo jestli výherci jsou smylení je to veřejný podvod proto pátrám po výhercích.je mi líto mámy ale nedá si to vymluvit.bere si knihy na 3splátky.Oni jsou tak ,,dobří:e knihu za 900kc dají na splátky normálně by to tolik lidí nekoupilo.
Můj taka se nechal Výběrem také nachytat. Přiel mu "ek" na několik tisíc korun s jeho jménem, jindy pokukaz na dovolenou, na auto....Jako dříve narozený důvěřivý člověk si párkrát koupil knihu s cenou přes tisíc korun na splátky....čekal a čekal, přiel mu dopis, e z naeho kraje jsou v uím výběru jen 3 lidé, a zase pole jakési potvrzení účasti, nalepí nálepečky, sekrábe políčko....
Nikdy nic nevyhrál, doma nám leí sice pěkné, ale předraené knihy, do kterých se ani nepodíval. Nakonec si dal říct a obálky od Výběru putovaly bez otevření ihned do koe. Přestoe u nikdo neodpovídal, chodily nám jetě asi dva roky.
Je to zavreníhodné jednání s lidmi, nechápu, proč u s tím někdo neudělá pořádek. Je to jen o tahání peněz z kapes naivních nebo neinformovaných lidí...
Není tady
jsou to podvodnici !!!
Ero, doufam, ze si delas legraci s tim "investovanim".
Readest Digest je po svete znamy jako ta nejdrzejsi, nejagresivnejsi banda podvodniku. Podlehnete-li, dostanete se na jejich seznam lidi, kteri se daji snadno ovladat a zacnou na vas pracovat. Budete mit problem je setrast. Mimochodem je to "krestanska organizace" a jejich nakladatelstvi se z velke miry zabyva mimo okradani lidi take rozsevanim slova Boziho aniz by jste si toho vsimli. Jsou vzorem jedne z nejvetsich neserioznosti ve svete obchodu. Blbost ale kvete po celem svete, takze zavitali i do CR.
Není tady
Mama taky veri ze vyhraje a nakupuje o sto sest. Knizky jsou desne predrazene, ale jinak moc pekne. Mimochodem, od tehle firmy nakupoval i otec meho tchana, ktery neumel cist. Tak sikovni tam jsou. Je to hnus
Není tady
Stále čekám zda se opravdu najde někdo kdo vyhrál hotovost nebo auto, přece nemůou tak veřejně klamat lidi to dnes stále veřejně jde?
ja mam dojem, ze kazdy pulrok vyberou nekolik "vyhercu", kterym zaplati honorar za to, ze se nechaji nafotit jako vyherci. Jinak by v MF nemohli byt, kvuli ochrane dat
Není tady
Nám to chodí u několik let.Na moje výslovné telefonické odmítnutí mi asi napotřetí přestali posílat nabídky.Manel vak neustále dostává letáky a sliby.Občes koupil ně¨jakou knihu ale nikdy samozdřejmě nevyhrál ani chlup.a ten uí výběr vybraných zákazníků?Do naí malé vesničky o počtu 30 chalup poačka nosí stejné obálky do 12 domů.Podle mě je to podvod jako hora.Jednou,to u je asi deset let zpátky,byla jako výherce jedna adresa paní kterou znám.Kdy jsem se jí ptala tak o ničem nevěděla.Pak se tam ozvala a dostala omluvný dopis e to byl omyl a k tomu kalendář.A bylo ticho.Hecovala jsem jí a to dá dál ale nechtěla,e jí to nezajímá.Podle mě jsou to jen dobře právně chráněný podvod na lidi.
Není tady
můj děda je ji 7 let po smrti, od Readers digest - výběru si nikdy nic neobjednal, a přesto mu ji za jeho ivota neustále chodily jejich nabídky. Po jeho smrti babička nakladatelství kontaktovala s tím, e adresát jejich zásilek zemřel a je tudí zbytečné mu cokoli posílat, nače jí pochopitelně neodpověděli a obálky chodí na dědovo jméno dál... take babičce jen jitří bolest a vyvolávají v ní vztek...
Není tady
Nejlepe je obalky neotvirat, skrtnout/prelepit vasi adresu, napsat na obalku "vratit- adresat zemrel" a hodit zpet do schranky. Oteviranim obalek a tim, ze to neposlete neotevrene zpet je jen podporujete. Take balicky jsou jen odmitnout - neotvirat. Hned to muzete nechat na poste s tim, ze to nechcete.
Tim, ze jim budete psat nic nezmenite, protoze potrebuji originalni postu k tomu aby odstranily vasi adresu s jejich adresare.
Není tady
pamatuju si jednoho kamarada, kteremu poslali knizku, aniz by je znal slozenku vyhodil, knizku nezaplatil a kdyz mu poslali upominku, odepsal jim, ze nema co platit, kdyz si nic neobjednal. Uz se mu nikdy neozvali.
Není tady
U kvůli těch poaček co se s tím zbytečně tahají bych navrhla ,,Judu "na Nově a to proetří a pomůe tisícům domácností.Nejbolestnějí je e veřejně léta lou o výhrách a státu to zase nevadí.Přitom kdyby stát takovýmto společnostem drzým dal milionové pokuty bylo by i na protivodňový bariéry.ale u nás dokud politik nic neplatí ze svého je mu to jedno a cizinci a se u nás mají dobře!Být vedením poty tak udělám výjimku a lidem které dojdou tyto mnohdy veliké zásilky dám oznámení e si to má vyzvednout na potě a jen ten opravdu kdo chce si pro to zajde a fa by hleděla kolik se toho hned vrací.
Děvčátka, je na to jednoduchá metoda. Kdysi jsem od nich dostal balík knih. Asi za 800,-kč. Neobjednaných. Okamitě jsem poslal děkovný dopis za krásný dárek a sloenku vyhodil. Na první urgenci jsem nereagoval. Na druhou výhrunou jsem odpověděl ádostí, a zalou kopii objednávky, e jsem nic neobjednal. Třetí urgence hrozila soudem. Odpověděl jsem , e knihy milerád vrátím, ale-stělil jsem moje bankovní konto s tím, e poaduji nejdřív zaplatit moje náklady. Odeslání doporučené zásilky, 2x cesta na potu automobilem, celková suma byla přes 200,- kč. Dále ji nereagovali. Take, kdo má chu si s nimi takovou hru zahrát, můe to udělat.
Také mi zničehonic začaly chodit zásilky od Readest Digest. Dost mě to tvalo, tak jsem jim poslala výhruný mail,e si nepřeju,aby mě tímto způsoběm obtěovali,e by mě teda zajímalo kde získali adresu, vyhroovala jsem úřadem pro ochranu osobních údajů a tak..A div se světe ono to zabralo,ozvali se a zásilky u nechodí!!!!
Není tady
Tiina napsal(a):
Je to nesmysl a jenom tak tahají z důvěřivých lidí peníze. Ta společnost je tím slavná. Jednou mi něco poslali, hodila jsem to do koe a do té doby nic, tak uvidíme.
V pondělí mi zrovna přila od nich nabídka s knihama.A samozřejmě dodatek, e kdy si objednám, jsem zařazena do soutěe. Ani nevím o kolik, vyhazuju to. Ale těch lidí, co si objedná, je straně moc. Ikdybych si chtěla koupit knihu, ne jen kvůli soutěi a dávala za ní třeba 1000,- tak si jí chci nejdřív prohlídnout!!!!
Tady pořád někdo brečí, e nemá prachy, e se zdrauje, ale na takovýhle hlouposti lidi prachy maj. A je jich straně moc. Nějak to nechápu.
Není tady
Moje babička má od nich taky doma stohy a stohy kníek koupených jenom proto, aby zůstali v soutěi o auto. Moje invalidní 81letá babička! A aby byla větí ance, namočila do toho i partnera, take vechny kníky nakupují dvakrát. U mají úplně plný byt ( 1+1), teď je začali jetě originál zabalené rozdávat známým a příbuzným. U utratili snad půl milionu a stále věří a věří. Taky mi Readers D. poslal pár nabídek a po několika měsících i sloenku na předplatné, tak jsem jim po mailu začala vyhroovat soudem a je klid. Jen u mě, bohuel. Kdy si představím, co potřebného se mohlo za ty peníze pořídit, tak se mi chce brečet. Psycholoka mi řekla, e si na tom staří lidé dokáou vypěstovat závislost stejně jako alkoholici nebo gambleři... koda mluvit. Taky ádného výherce neznám... :-(
Není tady
Copak se ti přihodilo, e ses registrovala, abys vytáhla takhle staré vlákno?
Prosím tě, kde bydlí tvůj děda s babičkou? Já bych ty kníky zadarmo nechtěla, dala bych jim za ně nějakou korunu. Reader vydává skvělé kníky...
Nejvíc se dá vydělat na lidské důvěřivosti a hlouposti a hlavně důchodci jsou pro tyhle mejdy snadnou kořistí...
Není tady
Od roku 1997 jsem uíval nabídek společnosti. V mnoha případech jsem byl spokojen, v mnoha také ne. Ukončil jsem
to v minulém roce. Za celou tu dobu jsem se v minimálně 450 nabídkách účastnil her o ceny, případně hotovost. Za celou
tu dobu jsem nevyhrál. Jsem přesvědčen o tom, e společnost, nebo někteří její představitelé podvádí.
Není tady