Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 31. 3. 2006 16:23

Jana.J
♥♥♥----

ruce a paže

Ahoj,
všechny zdravím a doufám, že mi zde někdo poradíte.
Dost mne trápí problémy s pažemi. Nelíbí se mi velké a svalnaté paže. V práci pracuji jako asistentka, takže je toho hodně, opravdu 9 i 10 hodin v kuse pracuji a nemám čas ani na jídlo. Jsem unavená, bolí mě ruce z toho jak pořád probírám šanony, dokumenty a tak podobně.
Začínají se mi tvořit svaly snad i z toho, kdyz píšu na PC.
Nevím proč to tak je. Není to moc, ale tvoří se stále, protože je hodně prací namáhám.
Nevím jak tomu zabránit, o práci nemohu přijít a stejně se bojím, že by mne to bolelo i tak.
Jenže mne trápí, že se mi tvoří svaly a paže se zvětšují.
Co mám dělat? Mám něco cvičit nebo něco jíst? Co může zabránit vzniku svalů? Normálně necvičím, ale jsem štíhlá. Vůbec nesportuji. Je mi 25 let.
Děkuji moc za vaši radu!

Není tady

#2 31. 3. 2006 18:00

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Re: ruce a paže

Jani, tak buď ráda - svaly se nebudou zvětšovat donekonečna, a pevné svalnaté paže jsou pěkné - rozhodně lepší než ty moje staré tenké ochablé...koukni jaké má Madonna krásně vypracované paže...nebo Olga Šípková.

Strach je malá smrt...

Není tady

#3 1. 4. 2006 9:44

Terry
Host

Jano já ti rozumím. Od 17ti mám to samé, tam kde jiní dřou jak blázni aby , měli nějaký sval, tam mě stačí si několikrát zacvičit a jsem jak kulturista. Je to zřejmě genetická dispozice, každý jsme holt jiný. V trikách bez rukávu jsem si vždycky připadala blbě. Jednu velkou výhodu to ale má, ikdyž v tvém věku tě teď nepotěší, teď mi je 47 a funguje to stejně, neznám co to je mít někde ochablý svaly. Vykašli se na to, jak říká příspěvek výše, do nekonečna neporostou.

#4 3. 4. 2006 11:54

Jana.J
♥♥♥----

Ahoj, děkuji vám za rady a povzbuzení. Snažím se na to moc nemyslet..

Není tady

#5 5. 4. 2006 18:14

DankaS
♥♥♥♥---

Tak to mě těší, že nejsem jediná svalnatásmile, cvičení je pro mě vyloženě nevhodná aktivita. Jsou dvě možnosti jak to udělat, aby nebyly ruce svalnatý-buď je obalit tukem nebo zahájit takovou hladovku, že nám zbydou jen kosti:). Dá rozum, že ani a) ani b) neni správně. Takže zbývá jedině za c)-zůstat svalnatásmile.

Není tady

#6 6. 4. 2006 0:40

Jarmila
♥♥♥----
Místo: Praha a jinde

Jde-li o svaly, opravdu s tim delat nic nemuzes, takze bohuzel zadna rada v kterou jsi doufala. V pripade, ze se ti tve paze nezdaji rovnomerne k tvemu telu, mela bys zacit sportovat.

Není tady

#7 13. 2. 2007 18:52

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Míškovice 191

podívej, je možné, že na ženu mᚠsvaly velké, ale určitě je nebudeš mít jako chlap, a myslím si, že s tím jde něco dělat, protože u chlapů způsobuje růst svalů nějaký mužský hormon, proto sou některé(lépe řečeno většina) profesionální kuturistky spíš mužatky, berou tyto hormony aby jim rostli svaly, apokud mᚠv genech těchto hormonů víc než by si měla mít, tak si mylsím, že stejně jak se dají tyto hormony podpořit, tak se dají ztlumit nějakými léky, které omezují tvorbu tohoto hormonu, te´d z hlavy si nepamatuju jak se jmenuje nebo který to přesně je, ale myslím, že by se s tím dalo udělat jedině toto, zkus si promluvit, s nějakým doktorem přes tyto věci, určitě se s tím bude dát něco dělat...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí