6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chci se prosím zeptat, zda někdo máte taky problém s teplem, kdy se uhřejete, náhle třeba zapotíte nebo teď při sluníčku v poledne spěcháte apod. pak mi začne svědit celé tělo, mám jakousi kopřivku a červené skvrny po těle a svědí a svědí, pomůe mi jen se náhle ochladit nebo pokud mám monost se rychle ochladit studenou vodou. Jak tomuto zabránit a čím tyto problémy vlastně vznikají?
Pripada mi to ze to mas mozna podrazdenou pokozku, treba pracim praskem, nebo oblecenim a potom kdyz se zpotis tak ten slany pot na podrazdene pokozce svedi a pali. (Vis jako kdyz se v lete valis v trave a pak te vsechno svedi? To je protoze te ta trava poskrabe a pak se tam dostane ten pot) Takhle bych si to vysvetlila ja. Zkus treba zmenit praci prasek. Nebo nenos synteticke materialy ale zkus bavlnu, ta saje pot! Dej vedet!
Není tady
To budou asi potničky - to zná kadá maminka malého děcka, maminky budou vědět co s tím (já u jsem to zapomněla a ani nebyly takové mastičky a přípravky kdy jsem měla malé děti jako jsou teď k dostání)
Není tady
Bety napsal(a):
To budou asi potničky - to zná kadá maminka malého děcka, maminky budou vědět co s tím (já u jsem to zapomněla a ani nebyly takové mastičky a přípravky kdy jsem měla malé děti jako jsou teď k dostání)
Děkuji, ale mně je 50! e by přechod? A tyto problémy mám teď často, jen se trochu uhřeju nebo spěchám, dnes třeba v poledne kdy svítilo sluníčko a já byla víc oblečená, jednou jsem byla i na injekcích proti alergii. Jak bych se měla mastit a co v práci? Pracuji s lidmi...
Pro J.J. u uplynulo hodně času od tvého příspěvku, ale to je začátek přechodu. Nejvyí čas na něj. Ale to u asi mezitím ví....
Alergie je taky moná, prvně v ivotě jsem chytla sluneční alergii před 3-ma lety, a to jsem tmavý fototyp....krém-nekrém.
Není tady
Sice reaguju taky po hodně dlouhé době, ale třeba to někomu s podobným problémem pomůe.....řeila jsem toti to samé a asi po roce trápení mi jedna koařka řekla, e jsem prostě alergická na svůj vlastní pot. A je to tak. Pomáhá jedině se hned po zpocení omýt čistou vodou, osuit a namazat Fenistilem. A nenosit v té době ádné řetízky na krku.
Není tady
poslední dva roky se mi občas pod zlatými prstýnky objevuje černý prouek - teda jen někdy
myslíte, e je to nějak spojené s přechodem?
Není tady
ivca napsal(a):
poslední dva roky se mi občas pod zlatými prstýnky objevuje černý prouek - teda jen někdy
myslíte, e je to nějak spojené s přechodem?
Já myslím, e ani ne. Tyhle tmavé prouky jsem mívala i "za mlada". Větinou, kdy moje tělo se potýkalo s nějakou chřipkou apod... víc jsem se zapotila, asi ty "jedy", co ly z těla ven tím potem, nějak reagovaly se zlatem....
Není tady